Filtrera Hotell

Pris: 354-3231 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bryssel

Hitta de bästa hotellen i Bryssel, Belgien för dig!
Visar 16-30 av 105 hotell i Bryssel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 425kr.

Hotellet Hotel Brussels ligger inte mer än en bit från sevärdheterna Avenue Louise, European Union Parliament och Horta Museum (Musee Horta). Med detta boendes standard på tre stjärnor anses detta boende vara billigt.

från 425kr.

Hotel Saint Nicolas är ett trestjärnigt hotell i Bryssel. Detta hotell är billigt och rummen är försedda med det vanligaste.

från 427kr.

Med trestjärnig hotellstandard är detta ett utmärkt boende med ett litet avstånd till populära attraktioner som Les Galeries Saint Hubert och Grand-Place. Med hotellrum från 427 kr är Floris Hotel Ustel billigt med ett läge nära Manneken Pis i Bryssel.

från 434kr.

I Machelen (Östra Bryssel - Diegem) finner ni detta billiga hotell som är 3-stjärnigt i standard och har hotellrum utrustade med standardutrustning. På Ibis Brussels Airport går det att teckna ett rum för 434 kronor som billigast.

från 441kr.

Det fyrstjärniga hotellet Floris Hotel Avenue är ett prima val för företagsverksamheter och du finner det vid gatan Avenue Stalingrad. Du kan bli hotellgäst från 441 svenska kronor per natt och det finns exempelvis företagstjänster och rum för konferens att ta del av.

från 446kr.

Håll igång med träningsanläggningen på det trestjärniga Holiday Inn Brussels Schuman under tiden ni ej kopplar av i Bryssel. Från 446 kronor får man tillgång till de billiga rummen på hotellet som t.ex. har Internet, minibar och värdeförvaringsbox.

från 453kr.

Hotellet Exe Grand Place är placerat enbart en bit från sevärdheter som Les Galeries Saint Hubert, Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) och Grand-Place. Detta boende är ett fyrstjärnigt hotell och är ett billigt val med hotellrum för 453 kr.

från 456kr.

Med ett kort avstånd till omtyckta attraktioner som Grand-Place och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) kanske hotellet Floris Hotel Arlequin Grand Place ett schyst alternativ. Detta logi är 3-stjärnigt och du hittar det i Bryssel vid gatan Rue De La Fourche.

från 456kr.

Med ett litet avstånd till populära attraktioner som Parlamentarium och Royal Museum of the Armed Forces and of Military History kanske hotellet First Euroflat Hotel ett schyst val för er. Detta fyrstjärniga hotell hittar ni på vägen Boulevard Charlemagne i Bryssel.

från 464kr.

Hotel Capital Brussels, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som är beläget nära sevärdheterna Horta Museum (Musee Horta) och Avenue Louise. Det är nära Horta-museet utmed vägen Chaussee De Vleurgat som detta boende hittas.

från 464kr.

En mängd populära restauranger i Bryssel är beläget nära det billiga hotellet The Pantone Hotel. Detta boende har 3 stjärnor i standard och är byggt nära Horta-museet med en pirslapp från 464 kr per natt.

från 464kr.

Ni har nära till en mängd välbesökta sevärdheter som Les Galeries Saint Hubert och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) från hotellet Hotel Le Berger. Detta trestjärniga hotell påträffar ni på vägen Rue du Berger i Bryssel.

från 464kr.

Ni har ett stenkast bort till flera efterfrågade attraktioner som Grand-Place och Les Galeries Saint Hubert från hotellet Queen Anne Hotel. Hotellet har en standard på tre stjärnor och ni hittar det intill Boulevard E. Jacqmain i Bryssel.

från 472kr.

På Rue Des Croisades stöter du på det företagsvänliga hotellet Hôtel des Colonies med en standard på 3 stjärnor. Rum för konferens och företagstjänster är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen har ett pris från 472 svenska kronor per natt.

från 472kr.

På Hôtel Siru hittar du hotellrum från 472 kronor per dygn och en hotellstandard på 3 stjärnor. Boendet tycks vara ganska billigt och ni påträffar det nära Belgiska centret för tecknade serier i Bryssel.

Alternativa resmål...

Om Bryssel

Bryssel är en stad i Belgien. Staden är tvåspråkig och franska och nederländska är de officiella språken, dock talar cirka 90 procent av befolkningen franska. Bryssel är den så kallade huvudorten i Europeiska unionen. Även om staden inte officiellt är EUs huvudstad är det nog många som tänker på den på det sättet.

Bryssel är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Till exempel Grande Palace som är ett stort torg som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Något annat man kan uppleva när man är i Bryssel är att smaka på någon utav Belgiens många specialiteter som till exempel choklad. Öl och våfflor ska också vara några av de läckerheter som belgarna är extra bra på.

Det finns många billiga hotell att välja mellan när man besöker Bryssel, det råder ingen som helst brist på hotell i centrum. Priserna varierar en del men ligger oftast på lite mer än 1000 kronor för en natt. Har man tur kan man hitta billigare hotell som kan kosta så lite som mellan 700 och 800 för en natt.

Hotellkarta för Bryssel

Karta över Bryssel med hotell