Filtrera Hotell

Pris: 354-3231 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bryssel

Hitta de bästa hotellen i Bryssel, Belgien för dig!
Visar 46-60 av 105 hotell i Bryssel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 543kr.

Progress Hotel är ett 3-stjärnigt hotell som anses vara och ligger inte långt ifrån sevärdheter som Manneken Pis och Grand-Place. Det är på vägen Rue du Progres nära Belgiska centret för tecknade serier som du finner boendet.

från 552kr.

Hotellet Hotel Cascade Midi är byggt endast en bit bort från sevärdheterna Les Galeries Saint Hubert, Grand-Place och Manneken Pis. Med en standard på fyra stjärnor anses detta hotell vara billigt för sin klass.

från 560kr.

NH Grand Place Arenberg är ett 4-stjärnigt hotell anpassat för affärsrörelser och finns vid gatan Rue D Assaut. Hotellrummen har en kostnad från 560 SEK per natt och exempel på faciliteter för bolag är kemtvätt av kläder och rum för konferens.

från 567kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Manneken Pis och Grand-Place stöter du på B-Aparthotel Grand' Place, ett fyrstjärnigt hotell som är bra i klass. Du finner boendet längs med gatan Rue Des Dominicains nära La Grande Place.

från 576kr.

Gymmet på det 4-stjärniga Golden Tulip Brussels Airport ger er en möjlighet att röra sig under er vistelse i Bryssel. Exempel på utrustning i rummen är standardutrustning, och priserna för dem ligger från 576 SEK.

från 584kr.

På Hotel Mercure Brussels Center Louise har ni nära till många populära restauranger i Bryssel. Hotellrummen har priser från 584 kr och det är nära Horta-museet som ni påträffar detta fyrstjärniga boende.

från 585kr.

Ramada Brussels Woluwe är ett hotell med faciliteter som gym, restaurang och bar. Detta boende stöter du på utmed vägen Avenue Des Pleiades Woluwe St. Lambert som är belägen i Bryssel (Sint-Lambrechts-Woluwe) och med en klass på tre stjärnor.

från 592kr.

Med ett kort gångavstånd till omtyckta turistattraktioner som Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) och Grand-Place kanske hotellet Sandton Brussels Centre ett prima val. Hotellet har en klass på fyra stjärnor och du hittar det utmed vägen Parochiaansstraat i Bryssel.

från 595kr.

Thon Hotel Brussels City Centre ligger på vägen Avenue Du Boulevard, är ett mycket passande val för affärsresenärer och har en standard på 4 stjärnor. Här företagsfaciliteter som konferensrum, företagscenter m.m. och med en kostnad från 595 kronor.

från 622kr.

Det 4-stjärniga hotellet Hotel Silken Berlaymont Brussels är populärt för firmor och du finner det på Boulevard Charlemagne. Större konferensrum och kemtvätt är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen kostar från 622 SEK per dygn.

från 622kr.

Det företagsanpassade hotellet Thon Hotel Bristol Stephanie har fyra stjärnor i standard och finnes längs gatan Avenue Louise. Rummen har en kostnad från 622 svenska kronor per natt och exempel på faciliteter för företag är konferenssal och rum för konferens.

från 623kr.

Thon Hotel EU är ett fyrstjärnigt hotell med gym som ger dig chansen till motion under er vistelse i Bryssel. Exempel på utrustning i rummen är värdeförvaring och luftkonditionering, och priserna ligger från 623 SEK.

från 630kr.

Eurostars Montgomery är ett prisvärt femstjärnigt lyxhotell inte speciellt långt ifrån sevärdheterna Royal Museum of the Armed Forces and of Military History och Autoworld. Detta hotell hittas längs med Avenue De Tervueren Square Montgomery i Bryssel (EU:s högkvarter).

från 630kr.

Grand-Place och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) är välbesökta turistattraktioner som du hittar nära detta fyrstjärniga hotell. Det är nära Notre Dame du Sablon i Bryssel som ni finner NH Hotel du Grand Sablon, ett hotell med pris från 630 svenska kronor och uppåt.

från 630kr.

NH Atlanta Brussels är beläget intill Boulevard Adolphe Max , är anpassat för affärsresenärer och har en standard på fyra stjärnor. Rum för konferens och konferenssal är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen har en kostnad från 630 kronor.

Alternativa resmål...

Om Bryssel

Bryssel är en stad i Belgien. Staden är tvåspråkig och franska och nederländska är de officiella språken, dock talar cirka 90 procent av befolkningen franska. Bryssel är den så kallade huvudorten i Europeiska unionen. Även om staden inte officiellt är EUs huvudstad är det nog många som tänker på den på det sättet.

Bryssel är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Till exempel Grande Palace som är ett stort torg som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Något annat man kan uppleva när man är i Bryssel är att smaka på någon utav Belgiens många specialiteter som till exempel choklad. Öl och våfflor ska också vara några av de läckerheter som belgarna är extra bra på.

Det finns många billiga hotell att välja mellan när man besöker Bryssel, det råder ingen som helst brist på hotell i centrum. Priserna varierar en del men ligger oftast på lite mer än 1000 kronor för en natt. Har man tur kan man hitta billigare hotell som kan kosta så lite som mellan 700 och 800 för en natt.

Hotellkarta för Bryssel

Karta över Bryssel med hotell