Filtrera Hotell

Pris: 354-3231 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bryssel

Hitta de bästa hotellen i Bryssel, Belgien för dig!
Visar 91-105 av 105 hotell i Bryssel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 865kr.

Hotellet Hotel Le Plaza Brussels finns inom kort gångavstånd till en mängd topprestauranger i Bryssel. Hotellrummen har ett pris från 865 svenska kronor per natt och det är nära Belgiska centret för tecknade serier som ni finner detta fyrstjärniga hotell.

från 905kr.

Metropole Hotel, ett tjusigt hotell med förtrollande känsla nära Belgiska centret för tecknade serier längs med vägen Place de Brouckere. Boendet är utmärkt för er som önskar en lyxigare vistelse med t.ex. lyxfaciliteter.

från 905kr.

Nära La Grande Place påträffar du detta lyx-hotell som är femstjärnigt och där rummen är furnerade med exempelvis Internetanslutning, luftkonditionering och minibar. På hotellet Le Meridien Brussels kan du under lågsäsong få rum från 905 kr.

från 909kr.

Ett beundrat hotell är Novotel Brussels off Grand'Place som du finner nära La Grande Place och har flera nöjda gäster. Klassen för detta hotell ligger på fyra stjärnor och hör till i högsta grad de dyra hotellen i Bryssel.

från 934kr.

The Hotel Brussels, ett hotell med fyra stjärnor som inte är beläget långt ifrån turist-attraktionerna Grand-Place och Manneken Pis. Det är nära Notre Dame du Sablon utmed gatan Boulevard de Waterloo som boendet finns.

från 936kr.

Nära Manneken Pis stöter ni på lyxhotellet Be Manos Hotel, byggt vid Square de l'Aviation. Med massage, hälsoklubb och flotta bekvämligheter blir standarden toppklassig.

från 936kr.

En kort promenad från Hotel Manos Premier stöter ni på de populära turistattraktionerna Notre Dame du Sablon och Horta Museum (Musee Horta). Detta boende är femstjärnigt och du hittar det i Bryssel intill gatan Chaussée De Charleroi.

från 936kr.

Du finner lyxiga Le Châtelain vid gatan Rue du Chatelain nära Horta-museet. Med gym, kemtvätt och flotta faciliteter blir boendet högklassigt.

från 944kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet The Dominican Hotel är väl omtyckt av tidigare gäster. Hotellet hittar ni vid Rue Leopold nära La Grande Place i Bryssel.

från 994kr.

Du hittar lyxiga Hotel Sofitel Brussels Le Louise på vägen avenue de la Toison d'Or nära Notre Dame du Sablon. Under din fantastiska tid som hotellgäst på lyxhotellet kan du njuta av exempelvis företagscenter, hälsoklubb och kemtvätt.

från 1076kr.

Det är nära St. Michael-katedralen längs med vägen Rue Du Fosse Aux Loups som ni finner Radisson Blu Royal Hotel, Brussels, ett lyxhotell med det där lilla extra. Som hotellgäst får ni utnyttja hotellets lyxiga bekvämligheter som bl.a. kemtvätt, företagscenter och bastu.

från 1283kr.

Bed & Breakfast 76 är ett hotell med 4 stjärnor i betyg i Bryssel (Sint-Agatha-Berchem). Det är vid vägen Avenue Seghers som boendet påträffas och har ett pris som inte tillhör de billigaste i Bryssel.

från 1326kr.

Steigenberger Grandhotel är ett femstjärnigt boende i Bryssel med en romantisk karaktär. Från 1326 svenska kronor per natt kan ni få rum på hotellet för och hotellet hittar ni nära Notre Dame du Sablon i Bryssel.

från 1565kr.

Återuppliva kärleken i Bryssel med det mysiga och femstjärniga hotellet Rocco Forte Hotel Amigo. Från 1565 svenska kronor per dygn kan ni få rum på hotellet för och hotellet ligger nära La Grande Place i Bryssel.

från 3231kr.

Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) och Grand-Place är omtyckta attraktioner som du stöter på ett stenkast detta trestjärniga hotell. Det är nära La Grande Place i Bryssel som ni hittar ApartmentsApart Brussels, ett hotell med priser från 3231 SEK per natt.

Alternativa resmål...

Om Bryssel

Bryssel är en stad i Belgien. Staden är tvåspråkig och franska och nederländska är de officiella språken, dock talar cirka 90 procent av befolkningen franska. Bryssel är den så kallade huvudorten i Europeiska unionen. Även om staden inte officiellt är EUs huvudstad är det nog många som tänker på den på det sättet.

Bryssel är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Till exempel Grande Palace som är ett stort torg som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Något annat man kan uppleva när man är i Bryssel är att smaka på någon utav Belgiens många specialiteter som till exempel choklad. Öl och våfflor ska också vara några av de läckerheter som belgarna är extra bra på.

Det finns många billiga hotell att välja mellan när man besöker Bryssel, det råder ingen som helst brist på hotell i centrum. Priserna varierar en del men ligger oftast på lite mer än 1000 kronor för en natt. Har man tur kan man hitta billigare hotell som kan kosta så lite som mellan 700 och 800 för en natt.

Hotellkarta för Bryssel

Karta över Bryssel med hotell