Filtrera Hotell

Pris: 354-3231 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bryssel

Hitta de bästa hotellen i Bryssel, Belgien för dig!
Visar 76-90 av 105 hotell i Bryssel. Inga hotell har filtrerats bort!
från 669kr.

Stanhope Hotel är ett beundrat lyxhotell med en mångfald tillfredställda gäster sedan tidigare och finns nära EU-parlamentet. Boendets klass är på 5 stjärnor och tillhör inte sällskapet av boenden som är mest billiga i staden med ett pris från 669kr.

från 677kr.

Citadines Sainte-Catherine Brussels har ett väldigt bra utgångsläge, inte långt till de omtyckta turistattraktionerna Grand-Place och Les Galeries Saint Hubert. Detta boende är byggt längs med gatan Quai Au Bois A Bruler i Bryssel och har en standard på tre stjärnor.

från 700kr.

Royal Windsor Hotel Grand'Place är ett hotell som finns nära La Grande Place och nära sevärdheterna Manneken Pis och Grand-Place. Hotellet är bland de billigaste i sin standard och med en klass på 5 stjärnor.

från 701kr.

Med en fyrstjärnig standard hittar du hotellrum från 701 kr på hotellet Courtyard by Marriott Brussels. Detta hotell påträffas nära flygplatsen i Bryssel och det tillhör ej de billigaste boendena.

från 701kr.

Renaissance Brussels Hotel är ett spahotell med inomhuspool, hälsoklubb och spa förenat med en miljö som är lugn. Detta fantastiska spahotell med 4 stjärnor ligger utmed gatan Rue Du Parnasse nära EU-parlamentet.

från 708kr.

Ganska nära attraktionerna Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) och Place du Grand Sablon hittar ni hotellet Hotel Manos Stephanie som är beläget nära Horta-museet. Hotellet har en fyrstjärnig klass och hör till ett prissegment som är lite dyrare än genomsnittet för hotell i Bryssel.

från 709kr.

På The Crowne Plaza Brussels - Le Palace hittar du hotellrum från 709 kronor per dygn och en standard på fyra stjärnor. Detta boende är inte bland de mest billiga alternativen och ni stöter på det nära Belgiska centret för tecknade serier i Bryssel.

från 710kr.

Från Aqua Hotel Brussels har ni inte långt till några omtyckta turistattraktioner som till exempel Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) och Les Galeries Saint Hubert. Detta hotell är trestjärnigt och du stöter på det i Bryssel längs med vägen Rue de Stassart.

från 742kr.

Med 3-stjärnig standard är detta ett utmärkt boende med ett kort gångavstånd till populära turistattraktioner som Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) och Grand-Place. Med hotellrum från 742 svenska kronor och uppåt är Novotel Brussels Centre Tour Noire sorgligt nog inte billigast, men har en schyst placering nära La Grande Place i Bryssel.

från 742kr.

Detta är ett trestjärnigt boende som påträffas mycket nära populära sevärdheterna Grand-Place och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique). Från 742 kronor per dygn kan ni få ett hotellrum på Ibis Brussels off Grand' Place nära La Grande Place i Bryssel.

från 742kr.

Hotel BLOOM är ett trestjärnigt hotell som är bra för firmor och finns på gatan Rue Royale. Rummen har en kostnad från 742 SEK per dygn och exempel på faciliteter för bolag är företagstjänster och kemtvätt.

från 792kr.

Efterfrågade sevärdheter som Grand-Place och Musical Instruments Museum (Musee des Instruments de Musique) hittar du inte långt ifrån detta 3-stjärniga hotell. Från 792 kronor per dygn kan ni få ett hotellrum på Aparthotel Adagio Brussels Centre Monnaie nära La Grande Place i Bryssel.

från 808kr.

Hotellet Best Western Hotel Expo är placerat endast en bit från sevärdheterna Atomium, Brussels Expo och Heysel Exhibition Park. Detta boende är vardagligt utan att fördöma kvalitén och med en standard på 3 stjärnor.

från 817kr.

Ett beundrat hotell är Brussels Marriott Hotel som ni finner nära La Grande Place och har flera tillfredställda gäster. Hotellstandarden för detta boende är på 4 stjärnor och är en smula dyrare än genomsnittet med en kostnad från 817 kronor per rum och natt.

från 834kr.

Det glamorösa hotellet Sofitel Brussels Europe ligger nära EU-parlamentet vid vägen Place Jourdan. Under din lyxiga tid som hotellgäst på lyxhotellet kan du ta del av lyxiga bekvämligheter som t.ex. kemtvätt, hälsoklubb och företagscenter.

Alternativa resmål...

Om Bryssel

Bryssel är en stad i Belgien. Staden är tvåspråkig och franska och nederländska är de officiella språken, dock talar cirka 90 procent av befolkningen franska. Bryssel är den så kallade huvudorten i Europeiska unionen. Även om staden inte officiellt är EUs huvudstad är det nog många som tänker på den på det sättet.

Bryssel är en otroligt vacker stad och det finns mycket att se. Till exempel Grande Palace som är ett stort torg som finns med på UNESCO:s världsarvslista. Något annat man kan uppleva när man är i Bryssel är att smaka på någon utav Belgiens många specialiteter som till exempel choklad. Öl och våfflor ska också vara några av de läckerheter som belgarna är extra bra på.

Det finns många billiga hotell att välja mellan när man besöker Bryssel, det råder ingen som helst brist på hotell i centrum. Priserna varierar en del men ligger oftast på lite mer än 1000 kronor för en natt. Har man tur kan man hitta billigare hotell som kan kosta så lite som mellan 700 och 800 för en natt.

Hotellkarta för Bryssel

Karta över Bryssel med hotell