Filtrera Hotell

Pris: 303-10084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paris

Hitta de bästa hotellen i Paris, Frankrike för dig!
Visar 91-105 av 714 hotell i Paris. Inga hotell har filtrerats bort!
från 616kr.

Résidence Richemont är ett prisvärt hotell nära sevärdheter som Left Bank (Rive Gauche) och Palais Omnisports de Paris-Bercy. Det är i Paris (Gare d'Austerlitz - Place d'Italie) längs med vägen Rue Jean Colly som hotellet ligger.

från 616kr.

Hotellet Hotel de la Porte Dorée är byggt endast en bit från sevärdheter som Pictus Cemetery (Cimetiere de Picpus), Bois de Vincennes och Musee des Arts Forains. Med en standard på 3 stjärnor betraktas boendet vara billigt.

från 617kr.

Best Western Mercedes är ett mycket billigt hotell med en prislapp från 617 SEK per natt och där du kan ta del av faciliteter som är enkla. Detta hotell har en standard på 4 stjärnor och finns nära Parc Monceau i Paris.

från 617kr.

Hotellet ibis Styles Paris République är billigt och har de mest enkla faciliteterna. Det är i Paris (Gare du Nord - Gare de L'Est) och längs gatan Rue Leon Jouhaux som ni påträffar detta trestjärniga hotell.

från 621kr.

Home Sweet Home Bed and Breakfast är ett billigt hotell med de mest betydelsefulla bekvämligheter. Detta boende är trestjärnigt och du påträffar det längs vägen North College i ett historiskt område.

från 623kr.

Det är från 623 SEK och uppåt som ni hittar på det 3-stjärniga hotellet Avalon Hotel. Det billiga hotellet finnes nära Sacred Heart Basilica i Paris.

från 624kr.

På Hôtel Mondial bor man billigt och har nära till en hel del populära matställen i Paris. Det är nära Galeries Lafayette som detta 3-stjärniga hotell finnes med rum från 624 SEK.

från 624kr.

På Hôtel Peletier Haussmann Opéra bor du billigt och har inte långt till flera populära restauranger i Paris. Hotellet har 2 stjärnor i klass och påträffas nära Galeries Lafayette med en pirslapp från 624 kronor.

från 624kr.

Hotel Montmartre Jean Gabriel, ett 3-stjärnigt hotell i Paris nära Moulin Rouge. Det är på Rue Lecluse som detta boende påträffas och är ett prisvärt alternativ med hotellrum för 624 kronor.

från 624kr.

På hotellet Hôtel Paris Legendre får du bo med en standard på två stjärnor och hotellrum från 624 kr och uppåt. Detta hotell är billigt och ni finner det nära Moulin Rouge i Paris.

från 624kr.

Det billiga hotellet Hotel Faubourg 216-224 kostar från 624 SEK per natt och har bekvämligheter som är det enklaste. Detta hotell har tre stjärnor som standard och finns i Paris (Tionde arrondissementet).

från 624kr.

Det billiga hotellet Timhotel Saint Georges - Pigalle har endast det mest enkla utbudet av faciliteter. Boendet har 2 stjärnor i standard och ni stöter på det längs med vägen Boulevard De Clichy nära Moulin Rouge.

från 624kr.

Median Porte De Versaille är ett hotell som är billigt och är försett med bekvämligheter som är grundläggande. Boendet har en standard på 3 stjärnor och ni hittar det nära Paris Expo Porte de Versailles på vägen Boulevard Victor.

från 625kr.

Det 2-stjärniga hotellet Innova har rum till en kostnad från 625 SEK. Detta hotell tros vara billigt och ni påträffar det nära Tour Montparnasse i Paris.

från 626kr.

På Libertel Gare Du Nord Suede finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på tre stjärnor. Hotellrummen är rustade med standardutrustning du kan behöva för vistelsen.

Alternativa resmål...

Om Paris

Paris är känd som Europas och världens mest romantiska stad. Staden är belägen mitt i norra Frankrike och är känd för såväl sin mat som för sin kultur, sitt mode och så klart för sin romantiska atmosfär. Hit kommer det miljontals turister varje år bara för att se och beundra, njuta och förundras. Paris har det allra mesta att erbjuda. Här kan du dessutom njuta oavsett av storleken på din budget. Spendera din tid med att besöka världskända museum och gallerior. Beskåda otrolig arkitektur och historia i stadens kyrkor och katedraler. Paris har allt som du kan önska dig.

Bo billigt kan du exempelvis göra i det elfte arrondissementet Bastille. Bastille är ett trevligt område som har felar barer, mysiga restauranger och flertalet billiga hotell. Här kan du bo från 500 kronor natten i ett dubbelrum om du inte kräver jättehög standard och klara dig med att ha badrum och toalett utanför rummet. Bastille är också ett område som är enkelt att ta sig till och från, med Parisiska metron som är ett av de allra största och äldsta tunnelbanesystemen i Europa.

Du kan också bo billigt ungefär 15 minuter väster om Paris allra centralaste delar, i det ekonomiska högkvarteret. Här kan du hitta dubbelrum för runt 400 kronor per natt utan frukost. Även en liten bit utanför Paris åt öster finns hotell i samma prisklass, dessa är perfekta om ni t.ex. är en familj som planerar att spendera en hel del tid ute på Disneyland då transportsträckan dit från boendet i öster blir kortare.

Hotellkarta för Paris

Karta över Paris med hotell