Filtrera Hotell

Pris: 303-10084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paris

Hitta de bästa hotellen i Paris, Frankrike för dig!
Visar 31-45 av 714 hotell i Paris. Inga hotell har filtrerats bort!
från 499kr.

Ganska nära kuriositeterna Musee Rodin och Montparnasse finner du ett trestjärnigt hotell vid namn Aberotel Montparnasse som är enkelt utan att fördöma kvalitén. Det är i Paris (Femtonde arrondissementet) utmed vägen Rue Blomet som boendet är beläget.

från 501kr.

Nära attraktionerna Latin Quarter och Museum of Natural History (Musee d'Histoire Naturelle) hittar du Kyriad Paris 13 - Italie Gobelins, ett 3-stjärnigt hotell som är vardagligt utan att glömma kvalitén. Du hittar boendet längs vägen Rue Veronese nära Jardin des Plantes.

från 505kr.

Hotellet Hampton Inn Paris är extremt billigt och har bekvämligheter som pub, pool (utomhus) och gym. Detta boende har två stjärnor i klass och du stöter på det utmed Ne Loop i Paris.

från 507kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Aida Marais Printania betraktas vara prisvärt och ligger ganska nära sevärdheterna How to become Parisian in one hour? och Le Marais. Det är i Paris (Tionde arrondissementet) utmed vägen Rue Du Chateau D Eau som detta hotell påträffas.

från 508kr.

Nära sevärdheterna The Catacombs (Les Catacombes) och Parc Montsouris finner du Parc Hotel Paris, ett 2-stjärnigt hotell som är någorlunda okomplicerat. Detta hotell är beläget utmed Rue Beaunier i Paris (Fjortonde arrondissementet).

från 526kr.

På det extremt billiga hotellet Hipotel Paris Nation får ni tillträde till faciliteter som är det mest väsentliga till ett pris från 526 svenska kronor. Detta hotell hittar du i Paris (Gare de Lyon - Bercy) och har en standard som är billig.

från 527kr.

I Paris (Tionde arrondissementet) finner du detta extremt billiga hotell som är 3-stjärnigt i standard och där hotellrummen är försedda med det mest huvudsakliga. Ni kan boka ett rum för 527 kronor per natt på hotellet Provinces Opéra - Vacances Bleues.

från 530kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på 3 stjärnor nära Galeries Lafayette och rum med standardutrustning du kan vilja ha. På Hotel Aston kan ni boka ett hotellrum från 530 riksdaler.

från 530kr.

En mängd omtyckta restauranger i Paris är beläget nära det väldigt billiga hotellet Campanile Paris 15 - Tour Eiffel. Hotellet har 2 stjärnor i standard och ni finner det nära Eiffel-tornet med en kostad från 530 SEK för en natt.

från 535kr.

Hotel De Blois är ett tvåstjärnigt hotell som betraktas vara prisvärt och är beläget i närheten av sevärdheterna The Catacombs (Les Catacombes) och Montparnasse. Det är nära Cartier Foundation for Contemporary Art längs gatan Rue Des Plantes som boendet hittas.

från 538kr.

Hotellet Hotel Maubeuge Gare du Nord är billigt och har de enklaste faciliteterna. Boendet är 2-stjärnigt och ni finner det längs gatan Rue De Maubeuge nära Sacred Heart Basilica.

från 538kr.

Hotel d'Amiens är ett billigt hotell i Paris med en mängd verkligen bra matställen inom gångavstånd. Det är i Paris (Tionde arrondissementet) som du finner detta 2-stjärniga boende med en kostad från 538 kr per rum.

från 538kr.

Nära Moulin Rouge och inte långt ifrån sevärdheterna Musee Jacquemart-Andre och Musee Nissim de Camondo finner du Hotel des Batignolles. Hotellet är mycket billigt och med en klass på två stjärnor.

från 538kr.

Återuppliva passionen i Paris med det mysiga och 3-stjärniga boendet Hotel Sophie Germain. Rummen på hotellet kan ni beställa från 538 kronor och du hittar hotellet nära Cartier Foundation for Contemporary Art i Paris.

från 539kr.

Med en fyrstjärnig klass finner du rum från 539 kronor på hotellet Best Western Opera Batignolles. Boendet påträffas nära Parc Monceau i Paris och det tros vara riktigt billigt.

Alternativa resmål...

Om Paris

Paris är känd som Europas och världens mest romantiska stad. Staden är belägen mitt i norra Frankrike och är känd för såväl sin mat som för sin kultur, sitt mode och så klart för sin romantiska atmosfär. Hit kommer det miljontals turister varje år bara för att se och beundra, njuta och förundras. Paris har det allra mesta att erbjuda. Här kan du dessutom njuta oavsett av storleken på din budget. Spendera din tid med att besöka världskända museum och gallerior. Beskåda otrolig arkitektur och historia i stadens kyrkor och katedraler. Paris har allt som du kan önska dig.

Bo billigt kan du exempelvis göra i det elfte arrondissementet Bastille. Bastille är ett trevligt område som har felar barer, mysiga restauranger och flertalet billiga hotell. Här kan du bo från 500 kronor natten i ett dubbelrum om du inte kräver jättehög standard och klara dig med att ha badrum och toalett utanför rummet. Bastille är också ett område som är enkelt att ta sig till och från, med Parisiska metron som är ett av de allra största och äldsta tunnelbanesystemen i Europa.

Du kan också bo billigt ungefär 15 minuter väster om Paris allra centralaste delar, i det ekonomiska högkvarteret. Här kan du hitta dubbelrum för runt 400 kronor per natt utan frukost. Även en liten bit utanför Paris åt öster finns hotell i samma prisklass, dessa är perfekta om ni t.ex. är en familj som planerar att spendera en hel del tid ute på Disneyland då transportsträckan dit från boendet i öster blir kortare.

Hotellkarta för Paris

Karta över Paris med hotell