Filtrera Hotell

Pris: 303-10084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paris

Hitta de bästa hotellen i Paris, Frankrike för dig!
Visar 46-60 av 714 hotell i Paris. Inga hotell har filtrerats bort!
från 542kr.

Från 542 svenska kronor kan ni få ett rum på Adagio Access La Defense Leonard de Vinci, ett väldigt billigt boende med faciliteter som är det enklaste. Detta boende har en enkel klass och finnes nära Grande Arche i Paris.

från 546kr.

Hotellet My Hotel In France Opera Saint Georges finnes inte mer än en bit bort från sevärdheter som Palais Garnier - Opera National de Paris, Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur) och How to become Parisian in one hour?. Hotellet har en trestjärnig klass och är definitivt bland de hotell i Paris som är vänligast mot reskassan.

från 546kr.

Nästan ett stenkast från sevärdheterna The Catacombs (Les Catacombes) och Montparnasse finnner du hotellet Hotel Montparnasse Alesia som ligger i Paris (Fjortonde arrondissementet). Med detta hotells standard på 3 stjärnor betraktas detta hotell vara oerhört billigt.

från 546kr.

En liten bit bort från attraktionerna How to become Parisian in one hour? och Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur) stöter du på Hotel Paris Liege, ett tvåstjärnigt hotell som är någorlunda enkelt. Hotellet påträffas i Paris (Tionde arrondissementet) längs rue de saint Quentin.

från 546kr.

Hotellet Hotel Montparnasse St Germain är stationerat nära Tour Montparnasse i Paris. Du hittar detta boendet vid vägen Rue Du Depart och är bland de mest billiga valen du kan finna i Paris.

från 547kr.

Nära Parc Monceau och nära sevärdheterna Musee Jacquemart-Andre och Moulin Rouge finnes Hotel Prince Monceau. Detta hotell är väldigt billigt och har en standard på 3 stjärnor.

från 547kr.

Relativt nära sevärdheterna Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur) och Moulin Rouge ligger ett tvåstjärnigt hotell vid namn Jardins de Paris Montmartre som är någorlunda enkelt. Hotellet påträffas nära Sacred Heart Basilica längs Rue Ordener.

från 552kr.

Viator Paris är ett väldigt billigt boende med ett pris från 552 svenska kronor per dygn och där ni kan nyttja faciliteter som är de mest väsentliga. Hotellet har tre stjärnor som klass och finns nära Opera Bastille i Paris.

från 554kr.

På hotellet Hôtel Exelmans får du övernatta med en standard på 2 stjärnor och hotellrum från 554 kr. Detta boende anses vara synnerligen billigt och du påträffar det i Paris (Sextonde arrondissementet).

från 556kr.

Detta är ett billigt hotell i Paris (Père-Lachaise - Ménilmontant) och rum med standardutrustning du kan tänkas behöva för vistelsen. På Comfort Hotel Davout Nation Paris 20 är det möjligt att beställa ett rum för 556 kr.

från 561kr.

Hotel Convention Montparnasse, ett hotell som tycks vara väldigt billigt och är försett med sådana bekvämligheterna som bara tycks vara grundläggande. Hotellet har en standard på tre stjärnor och ni påträffar det nära Paris Expo Porte de Versailles utmed gatan Rue Alain Chartier.

från 567kr.

Hotellet Hotel Renoir Saint Germain har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Boendet är riktigt billigt och rummen är furnerade med bland annat minibar, Internet, AC och safebox.

från 567kr.

Ideal Hotel Design är ett 3-stjärnigt hotell i Paris (Fjortonde arrondissementet). Det är vid gatan Boulevard Jourdan som boendet påträffas och med ett pris från 567kr per natt är det definitivt ej ett dyrt alternativ.

från 571kr.

Hotel Corona har ett mycket bra läge nära till de välbesökta attraktionerna Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur) och Palais Garnier - Opera National de Paris. Detta logi är 3-stjärnigt och du finner det i Paris vid gatan Rue Rodier.

från 577kr.

Hôtel Châteaudun Opéra är ett hotell som betraktas vara extremt billigt och är utrustat med bekvämligheter som betraktas vara standard. Detta boende är trestjärnigt och ni stöter på det utmed Rue De Chateaudun nära Galeries Lafayette.

Alternativa resmål...

Om Paris

Paris är känd som Europas och världens mest romantiska stad. Staden är belägen mitt i norra Frankrike och är känd för såväl sin mat som för sin kultur, sitt mode och så klart för sin romantiska atmosfär. Hit kommer det miljontals turister varje år bara för att se och beundra, njuta och förundras. Paris har det allra mesta att erbjuda. Här kan du dessutom njuta oavsett av storleken på din budget. Spendera din tid med att besöka världskända museum och gallerior. Beskåda otrolig arkitektur och historia i stadens kyrkor och katedraler. Paris har allt som du kan önska dig.

Bo billigt kan du exempelvis göra i det elfte arrondissementet Bastille. Bastille är ett trevligt område som har felar barer, mysiga restauranger och flertalet billiga hotell. Här kan du bo från 500 kronor natten i ett dubbelrum om du inte kräver jättehög standard och klara dig med att ha badrum och toalett utanför rummet. Bastille är också ett område som är enkelt att ta sig till och från, med Parisiska metron som är ett av de allra största och äldsta tunnelbanesystemen i Europa.

Du kan också bo billigt ungefär 15 minuter väster om Paris allra centralaste delar, i det ekonomiska högkvarteret. Här kan du hitta dubbelrum för runt 400 kronor per natt utan frukost. Även en liten bit utanför Paris åt öster finns hotell i samma prisklass, dessa är perfekta om ni t.ex. är en familj som planerar att spendera en hel del tid ute på Disneyland då transportsträckan dit från boendet i öster blir kortare.

Hotellkarta för Paris

Karta över Paris med hotell