Filtrera Hotell

Pris: 303-10084 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Paris

Hitta de bästa hotellen i Paris, Frankrike för dig!
Visar 16-30 av 714 hotell i Paris. Inga hotell har filtrerats bort!
från 428kr.

Det trestjärniga hotellet Pavillon de Montmartre är ett prisvärt boende som endast är placerat en liten bit ifrån sevärdheterna Montmartre och Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur). Boendet ligger längs rue Aristide Bruant nära Moulin Rouge.

från 429kr.

Det tvåstjärniga hotellet Balladins Paris 19 tycks vara prisvärt och ligger nära sevärdheterna La Cite des Enfants och La Cite des Sciences et de L'lndustrie. Du finner boendet längs gatan Rue De Crimee Paris la Villette i Paris (Nittonde arrondissementet).

från 429kr.

Hotellet Quality Inn Paris är mycket billigt och har de vanliga faciliteterna. Detta hotell har en standard på 2 stjärnor och du hittar det i stadens centrum längs med Ne Loop.

från 433kr.

Håll dig i bra skick under tiden du är i Paris med motionsanläggningen på det trestjärniga RAMADA PARIS TX. Från 433 SEK får du tillgång till de extremt billiga hotellrummen som bara har det vanliga.

från 460kr.

Det extremt billiga hotellet Monte Carlo har en prislapp från 460 kr per natt och har faciliteter som är det mest nödvändiga. Det är nära Galeries Lafayette i Paris som ni hittar detta tvåstjärniga logi.

från 461kr.

Detta hotell är väldigt billigt och är byggt nära Bois de Vincennes där hotellrummen har det vanligaste. På Adagio Access Paris Maisons Alfort är det möjligt att boka ett hotellrum för 461 kr som billigast.

från 468kr.

Timhotel Paris Gare du Nord, ett hotell som är extremt billigt och har sådana bekvämligheterna som enbart är standard. Detta hotell har 3 stjärnor i klass och ni springer på det längs gatan Rue Philippe De Girard i Paris (Gare du Nord - Gare de L'Est).

från 468kr.

Detta är ett enstjärnigt hotell som är mycket billigt och är beläget nära Sacred Heart Basilica med hotellrum som är försedda med det vanligaste. Hotel Amarys Simart är namnet på boendet och ni kan få ett rum på hotellet från 468 kronor när det är lågsäsong.

från 476kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Murat har hotellrum till en kostnad från 476 kronor per natt. Det mycket billiga boendet finner ni i Paris (Sextonde arrondissementet).

från 477kr.

På hotellet Coypel får du ta del av en standard på 2 stjärnor och rum från 477 kronor. Detta boende tros vara mycket billigt och ni hittar det nära Jardin des Plantes i Paris.

från 481kr.

Hotel de Nemours har ett väldigt schyst läge med ett gångavstånd till de populära attraktionerna Le Marais och Place des Vosges. Det är i Paris intill gatan rue de Nemours som ni hittar detta tvåstjärniga boende.

från 484kr.

De mest väsentliga faciliteter påträffar ni på det extremt billiga hotellet La Quinta Inn & Suites Paris. Hotellet har 2 stjärnor i klass och du stöter på det vid vägen Loop NE i affärskvarteren.

från 492kr.

Med en trestjärnig hotellstandard är detta ett mycket bra hotell en liten bit från omtyckta turistattraktioner som Palais Garnier - Opera National de Paris och Sacred Heart Basilica of Montmartre (Sacre-Coeur). Från 492 kr kan ni få hotellrum på det väldigt billiga Grand Hotel De Turin nära Sacred Heart Basilica i Paris.

från 492kr.

På hotellet Hotel Kyriad Paris 10 Canal Saint Martin får ni uppleva en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 492 svenska kronor och uppåt. Det är i Paris (Tionde arrondissementet) som du hittar hotellet och det är riktigt billigt.

från 492kr.

På Libertel Canal Saint Martin finner du de mest väsentliga faciliteterna och en standard på två stjärnor. Hotellet är oerhört billigt och rummen är utrustade med det enklaste.

Alternativa resmål...

Om Paris

Paris är känd som Europas och världens mest romantiska stad. Staden är belägen mitt i norra Frankrike och är känd för såväl sin mat som för sin kultur, sitt mode och så klart för sin romantiska atmosfär. Hit kommer det miljontals turister varje år bara för att se och beundra, njuta och förundras. Paris har det allra mesta att erbjuda. Här kan du dessutom njuta oavsett av storleken på din budget. Spendera din tid med att besöka världskända museum och gallerior. Beskåda otrolig arkitektur och historia i stadens kyrkor och katedraler. Paris har allt som du kan önska dig.

Bo billigt kan du exempelvis göra i det elfte arrondissementet Bastille. Bastille är ett trevligt område som har felar barer, mysiga restauranger och flertalet billiga hotell. Här kan du bo från 500 kronor natten i ett dubbelrum om du inte kräver jättehög standard och klara dig med att ha badrum och toalett utanför rummet. Bastille är också ett område som är enkelt att ta sig till och från, med Parisiska metron som är ett av de allra största och äldsta tunnelbanesystemen i Europa.

Du kan också bo billigt ungefär 15 minuter väster om Paris allra centralaste delar, i det ekonomiska högkvarteret. Här kan du hitta dubbelrum för runt 400 kronor per natt utan frukost. Även en liten bit utanför Paris åt öster finns hotell i samma prisklass, dessa är perfekta om ni t.ex. är en familj som planerar att spendera en hel del tid ute på Disneyland då transportsträckan dit från boendet i öster blir kortare.

Hotellkarta för Paris

Karta över Paris med hotell