Filtrera Hotell

Pris: 158-703 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Warszawa

Hitta de bästa hotellen i Warszawa, Polen för dig!
Visar 1-15 av 59 hotell i Warszawa. Inga hotell har filtrerats bort!
från 158kr.

På Start Hotel Aramis finner du standardbekvämligheterna och en standard på 1 stjärna. Detta boende anses vara oerhört billigt och hotellets rum har standardutrustning men med TV (Lokala kanaler).

från 185kr.

Hotellet Start Hotel Atos är extremt billigt och har de vanliga faciliteterna. Detta boende har en standard på 2 stjärnor och ni finner det i Warszawa (Mokotow) vid vägen Mangalia Street.

från 202kr.

Det är från priset 202 svenska kronor och uppåt som du hittar på det trestjärniga hotellet Hotel Gromada Airport. Boendet tros vara mycket billigt och ni finner det nära Galeria Mokotow i Warszawa.

från 203kr.

Hotellet Hotel Wilanów Warszawa by DeSilva har en tvåstjärnig standard och hotellrum från 203 kronor per natt. Det extremt billiga boendet hittar du i Warszawa (Wilanow).

från 219kr.

På hotellet Ibis Warszawa Ostrobramska får ni uppleva en standard på tre stjärnor och ett pris från 219 svenska kronor och uppåt. Det väldigt billiga hotellet hittar du i Warszawa (Praga).

från 221kr.

På Première Classe Varsovie / Warszawa finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 1 stjärna. Detta boende är billigt och rummen är utrustade med det mest nödvändiga.

från 222kr.

Det billiga hotellet Hotel BOSS har en prislapp från 222 kronor per rum och har faciliteter som är det vanligaste. Ni finner detta boende i en förort i Warszawa med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 244kr.

Det 2-stjärniga hotellet Ibis Warszawa Centrum bedöms vara prisvärt och är beläget en bit ifrån attraktionerna Jewish Cemetery (Cmentarz Zydowski) och Warsaw Uprising Museum. Detta hotell är beläget nära Warsawa, upprorsmuseet längs med gatan Al. Solidarnooci.

från 255kr.

Med bekvämligheter som är standardutrustning är Campanile - Warszawa Varsovie ett trevligt och billigt boende med hotellrum från 255 kr. Boendet har en 2-stjärnig hotellstandard och finns nära Warsawa, upprorsmuseet i Warszawa.

från 257kr.

Med ett kort gångavstånd till efterfrågade sevärdheter som Nowy Swiat och Palace of Culture and Science (Palac Kultury i Nauki) kanske hotellet Hotel Apartments Zgoda Warszawa by DeSilva ett schyst alternativ för er. Hotellet har en klass på tre stjärnor och ni stöter på det utmed vägen Zgoda i Warszawa.

från 260kr.

Nära Warsawa, upprorsmonumentet är hotellet Ibis Warszawa Stare Miasto Old Town byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Old Town och Old Town Square Market (Rynek Starego Miasta). Hotellet har en tvåstjärnig standard och får betraktas som ett billigt alternativ i Warszawa med hotellrum från 260 kronor.

från 278kr.

Best Western Hotel Portos är ett hotell som betraktas som billigt och är utrustat med sådana bekvämligheterna som enbart betraktas som standard. Detta boende är trestjärnigt och du finner det vid gatan Mangalia Street i Warszawa (Mokotow).

från 278kr.

Från 278 SEK kan du få ett hotellrum på Best Western Hotel Felix, ett billigt boende med faciliteter som är standardutrustning. Hotellet har tre stjärnor som standard och finns i Warszawa (Praga).

från 278kr.

Hotel Pulawska Residence är ett hotell med tre stjärnor i standard i Warszawa (Ursynow). Boendet är byggt vid Pulawska och tillhör de billiga hotellen.

från 280kr.

Hotel Gromada Dom Chlopa har ett superfint turistläge inte långt till de välbesökta attraktionerna Palace of Culture and Science (Palac Kultury i Nauki) och Nowy Swiat. Detta hotell ligger intill gatan Plac Powstancow Warszawy i Warszawa och har en standard på tre stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Warszawa

Warszawa är Polens huvudstad och även den största staden i landet. Warszawa har på senare år fötts ur askan och blivit en riktig metropol, här finns idag allt man kan önska sig för en stadssemester. För den som vill se sig om i staden är fötterna det bästa färdmedlet, även om Warszawas kollektivtrafik är både billig och välfungerande upplevs staden bäst om man promenerar. Som de flesta städer har Warszawa en gammal stadsdel, med barockslott och gamla kyrkor, det som dock gör Warszawas "Gamla stan" speciellt är att hela stadsdelen är en reproduktion. Under andra världskriget blev Warszawa fullkomligt sönderbombat, så man bestämde sig för att bygga upp alltihop igen, exakt som det hade sett ut innan. De har lyckats riktigt bra!

Det finns gott om hotell i Warszawa, både i stadens centrum och utanför. Priserna ligger relativt jämt på runt 1000 kronor per natt, vilket upplevs som billigt. En del hotell kostar ännu mindre och somliga kostar lite mer, det beror helt och hållet på vilken typ utav hotell man är ute efter.

Hotellkarta för Warszawa

Karta över Warszawa med hotell