Filtrera Hotell

Pris: 158-703 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Warszawa

Hitta de bästa hotellen i Warszawa, Polen för dig!
Visar 16-30 av 59 hotell i Warszawa. Inga hotell har filtrerats bort!
från 296kr.

Hotel DeSilva Warszawa Airport är ett hotell med de vitalaste faciliteterna. Hotellet springer du på utmed Al. Krakowska som går nära Skidbacken Szczesliwice och med en standard på 3 stjärnor.

från 296kr.

Triton Park Apartments är ett hotell med 4 stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Detta hotell är rätt så billigt och rummen är utrustade med det vanligaste.

från 297kr.

Nära Warsawa, upprorsmuseet är hotellet JM Apart Hotel byggt och det ligger inte långt ifrån turistattraktionerna Palace of Culture and Science (Palac Kultury i Nauki) och Warsaw Uprising Museum. Detta boende är tämligen bra i pris och har en standard på fyra stjärnor.

från 300kr.

Det företagslämpade hotellet Novotel Warszawa Airport har tre stjärnor i standard och ligger på vägen Sierpnia Street. Här företagsfaciliteter som större konferensrum, kemtvätt av kläder m.fl. och med ett pris från 300 kronor.

från 301kr.

Nära kuriositeterna Copernicus Science Centre och City Zoo påträffas ett trestjärnigt hotell vid namn Hotel Hetman som anses vara enkelt utan att förkasta kvalitén. Det är i Warszawa (Praga Polnoc) längs vägen Klopotowskiego Street som boendet ligger.

från 309kr.

Det företagsvänliga MDM Hotel City Centre är ett trestjärnigt hotell vid Konstytucji Sq. Kemtvätt av kläder och större konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen kostar från 309 svenska kronor.

från 309kr.

Detta trestjärniga hotell påträffas väldigt nära de omtyckta attraktionerna Nowy Swiat och Palace of Culture and Science (Palac Kultury i Nauki). Från 309 kr per dygn kan du få ett rum på Metropol Hotel nära Kultur- och vetenskapspalatset i Warszawa.

från 313kr.

Airport Hotel Okecie är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och väldigt många tacksamma hotellgäster. Boendet är billigt och du finner det längs med gatan stycznia nära Galeria Mokotow i Warszawa.

från 352kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett utmärkt hotell inte långt ifrån omtyckta turistattraktioner som Nowy Swiat och Palace of Culture and Science (Palac Kultury i Nauki). Med rum från 352 kronor är Royal Route Residence inte bland de mest billiga, men har ett läge nära Nationalmuseum i Warszawa.

från 354kr.

Detta trestjärniga boende hittas väldigt nära de omtyckta turistattraktionerna Old Town Square Market (Rynek Starego Miasta) och Old Town. Med rum från 354 kr och uppåt är Old Town Apartments tyvärr inte billigast, men har ett läge nära Gamla torget i Warszawa.

från 354kr.

På Holiday Inn Express Warsaw Airport finner du de vanliga faciliteterna och en standard på 3 stjärnor. Detta boendes rum är rustade med det vanligaste.

från 362kr.

Det är från priset 362 SEK och uppåt som du finner på det tvåstjärniga hotellet Days Inn And Suites Warsaw. Detta boende stöter du på i Warszawa.

från 370kr.

I Warszawa (Mokotow) ligger hotellet Hotel Reytan vilket har en trestjärnig standard. Boendet är beläget på gatan T. Rejtana och med en kostnad på 370 kronor per hotellrum befinner det sig vid genomsnittet i pris.

från 370kr.

Det populära kasino-hotellet Platinum Residence har 5-stjärnig standard och har tilldelats bra omdöme. Det är nära Warsawa, upprorsmuseet vid gatan ul. Grzybowska Antresola som ni finner detta väldigt billiga boende i Warszawa.

från 378kr.

Radisson Blu Centrum Hotel, Warsaw är ett lyxigt spahotell med rogivande bekvämligheter som bastu, hälsoklubb och spa. Det är nära Kultur- och vetenskapspalatset längs med gatan Grzybowska som du stöter på detta femstjärniga spahotell.

Alternativa resmål...

Om Warszawa

Warszawa är Polens huvudstad och även den största staden i landet. Warszawa har på senare år fötts ur askan och blivit en riktig metropol, här finns idag allt man kan önska sig för en stadssemester. För den som vill se sig om i staden är fötterna det bästa färdmedlet, även om Warszawas kollektivtrafik är både billig och välfungerande upplevs staden bäst om man promenerar. Som de flesta städer har Warszawa en gammal stadsdel, med barockslott och gamla kyrkor, det som dock gör Warszawas "Gamla stan" speciellt är att hela stadsdelen är en reproduktion. Under andra världskriget blev Warszawa fullkomligt sönderbombat, så man bestämde sig för att bygga upp alltihop igen, exakt som det hade sett ut innan. De har lyckats riktigt bra!

Det finns gott om hotell i Warszawa, både i stadens centrum och utanför. Priserna ligger relativt jämt på runt 1000 kronor per natt, vilket upplevs som billigt. En del hotell kostar ännu mindre och somliga kostar lite mer, det beror helt och hållet på vilken typ utav hotell man är ute efter.

Hotellkarta för Warszawa

Karta över Warszawa med hotell