Filtrera Hotell

Pris: 204-1681 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Stockholm

Hitta de bästa hotellen i Stockholm, Sverige för dig!
Visar 1-15 av 83 hotell i Stockholm. Inga hotell har filtrerats bort!
från 204kr.

Hotellet Interhostel ligger bara en liten bit bort från sevärdheter som Stockholms Stadshus, National Museum of Art (National Museet) och Opera House (Operan). Hotellet har en 1-stjärnig standard och hör definitivt till de boende i Stockholm som är vänligast mot plånboken.

från 345kr.

I Stockholm (Reimersholme) hittar du hotellet Reimersholme Hotel vilket har en tvåstjärnig standard. Boendet är beläget på Reimersholmsgatan och hör till de definitivt mest överkomliga i staden.

från 373kr.

Wasa Park Hotel är ett väldigt billigt hotell i Stockholm med många riktigt bra restauranger inom kort avstånd. Det är i Stockholm (Centrala Stockholm) som detta tvåstjärniga boende är byggt med hotellrum från 373 svenska kronor.

från 401kr.

Vanadis Hotell är ett hotell med två stjärnor i standard i Stockholm (Centrala Stockholm). Boendet är beläget på gatan Sveavaegen och hör till de mest billiga hotellen du kan få tag på.

från 401kr.

Med ett gångavstånd till en hel del populära matställen i Stockholm är det mycket billiga Stockholm Inn Hotel/Hostel ett tilltalande hotell. Hotellet har 2 stjärnor i klass och hittas nära Kungliga Operan med priser från 401 kr per dygn.

från 441kr.

I Stockholm (Norrmalm) och nära sevärdheterna Opera House (Operan) och Stockholms Stadshus finner ni Hotel Micro. Det är ett tvåstjärnigt hotell och det är absolut bland de mest billiga hotellen i staden.

från 485kr.

På Hotell Anno 1647 bor ni mycket billigt och har inte långt till en mängd populära restauranger i Stockholm. Detta boende har 3 stjärnor i hotellstandard och du finner det nära Stockholms slott med en pirslapp från 485 SEK för en natt.

från 489kr.

På Alexandra Hotel bor ni väldigt billigt och har väldigt nära till flera populära matställen i Stockholm. Det är i Stockholm (Södermalm) som detta trestjärniga hotell är byggt med hotellrum från 489 kronor.

från 533kr.

Det populära hotellet Columbus Loft har trestjärnig klass och har erhållits beundransvärt omdöme. Detta mycket billiga hotell finnes nära Fotografiska museet längs med vägen Tjärhovsgatan fl i Stockholm.

från 533kr.

I Stockholm (Östermalm) är hotellet Hotel Stureparken placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna National Museum of Art (National Museet) och Historiska Museet. Hotellet är riktigt billigt och med en klass på två stjärnor.

från 533kr.

Connect Hotel City är ett hotell som bedöms vara extremt billigt och är försett med faciliteter som bland annat bastu, restaurang och bar. Hotellet har 3 stjärnor i standard och ni påträffar det längs med Alstromergatan i Stockholm (Centrala Stockholm).

från 614kr.

Det romantiska boendet Hotel Hellsten har en hotellstandard på fyra stjärnor och är ett självklart alternativ för en romantisk weekend. Det är i Stockholm (Centrala Stockholm) som ni hittar hotellet och där du har möjligheten att tillbringa natten från 614 svenska kronor.

från 614kr.

Colonial Hotel är ett billigt hotell i Stockholm med många populära restauranger inom kort gångavstånd. Hotellet har två stjärnor i standard och ni stöter på det i Stockholm (Centrala Stockholm) med ett pris från 614 kr för en natt.

från 614kr.

Hotellet Hotel Birger Jarl har vanliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Boendet är mycket billigt och rummen är rustade med standardutrustning.

från 614kr.

Rex Hotel är ett väldigt billigt hotell i Stockholm med en mängd verkligen bra restauranger inom kort gångavstånd. Detta boende har 3 stjärnor i klass och påträffas i Stockholm (Norrmalm) med en pirslapp från 614 SEK per natt.

Alternativa resmål...

Om Stockholm

Stockholm är Sveriges huvudstad, belägen vid den östra kusten. I Stockholm finns allt du söker! Ett härligt skärgårds liv om somrarna, stort utbud av varierande shopping, kultur och historia, samt mycket, mycket mer. Du hittar saker att roa dig med här, vare sig du reser ensam, med en kompis eller partner, eller tillsammans med din familj. Till Stockholm reser det människor i såväl affärer som för nöjes skull, både från Sverige och från andra länder och hotellutbudet är stort och inkluderar även hotell som är billiga och passar den tightare budgeten.

Om du vill hitta billiga hotell i Stockholm gör du det enklast i utkanten av staden. I förorter som t.ex. Kista finns bra och prisvärda alternativ. Att de ligger en bit från centrum behöver inte spela så stor roll som du inte ska göra något alldels speciellt, det är nämligen enkelt att ta sig in till stan med såväl tunnelbana, buss och bil.

Men det går självklart även att hitta billigt boende i flera av de centrala stadsdelarna inne i Stockholms stad. Det finns t.ex. kombinerade vandrarhem och hotell där hotellgästerna erbjuds en bättre standard precis som på ett vanligt hotell, men ofta till ett lite lägre pris. Om du vill komma undan billigt men samtidigt bo centralt kan det också vara smart att hålla utkik efter specialerbjudanden, då du kan spara en hel del pengar på sådana.

Hotellkarta för Stockholm

Karta över Stockholm med hotell