Billiga Hotell i Uppsala

Hitta de bästa hotellen i Uppsala, Sverige för dig!
Visar 1-12 av 12 hotell i Uppsala. Inga hotell har filtrerats bort!
Hotell Centralstation - Hostel

Hotell Centralstation - Hostel är ett tvåstjärnigt hotell med rum från 548 kronor och som ni hittar vid Bangardsgatan A. Rummen är utrustade med standardutrustning.

från 548kr.
Hotel Uppsala

Hotel Uppsala är ett väldigt billigt boende med ett pris från 595 kronor per natt och där ni kan ta del av bekvämligheter som är de mest nödvändiga. Det är nära Museum Gustavianum i Uppsala som ni påträffar detta trestjärniga hotell.

från 595kr.
Hotell Kvarntorget

Du har inte långt till flera efterfrågade sevärdheter som Gamla Uppsala och Uppsala Domkyrka från hotellet Hotell Kvarntorget. Detta hotell är 3-stjärnigt och du hittar det i Uppsala vid Kvarntorget.

från 614kr.
First Hotel Linné

First Hotel Linné är ett 4-stjärnigt boende som du stöter på längs med gatan Skolgatan och som har ett pris från 621 kr per natt. Endast standardutrustning är exempel på vad hotellrummen har som utbud.

från 621kr.
Scandic Uppsala Nord

Det fyrstjärniga hotellet Scandic Uppsala Nord finnes på Gamla Uppsalagatan och har en kostnad från 690 kronor. Hotellrummen är utrustade med det vanligaste.

från 690kr.
Hotell Fyrislund

Det 4-stjärniga Hotell Fyrislund har lediga hotellrum till ett pris från 694 kr och du finner det vid Fyrislundsgatan. Hotellrummen på Hotell Fyrislund har att erbjuda det mest huvudsakliga.

från 694kr.
Scandic Uplandia

Scandic Uplandia är ett 4-stjärnigt boende som du stöter på vägen Dragarbrunnsgatan och som kostar från 750 kronor per rum och natt. Rummen på Scandic Uplandia är utrustade med standardutrustning.

från 750kr.
Viktoria Hotell & Konferens

Det fyrstjärniga Viktoria Hotell & Konferens har rum till ett pris från 793 svenska kronor och ni finner det vid Almungevagen. Utrustningen på rummen omfattar det vanligaste.

från 793kr.
Hotell Charlotte

På Hotell Charlotte stöter ni på rum från 798 SEK, en standard på tre stjärnor och ett läge längs St Johannesgatan. Utstyrseln på rummen består av det vanligaste.

från 798kr.
Park Inn by Radisson Uppsala

På Park Inn by Radisson Uppsala kan du gå ner i varv med härliga spa-aktiviteter som spabehandlingar. Det är nära Museum Gustavianum längs med Storgatan som ni hittar detta 4-stjärniga spahotell.

från 877kr.
Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotel Gillet är ett fyrstjärnigt hotell med rum från 980 svenska kronor per natt och som ni hittar vid Dragarbrunnsgatan. Endast det mest nödvändiga är exempel på vad hotellets rum har att bjuda på.

från 980kr.
Radisson Blu Hotel Uppsala

Nära Museum Gustavianum finnes det populära hotellet Radisson Blu Hotel Uppsala som mottagit ett väldigt prima betyg av tidigare hotellresenärer. Detta boende har en standard på 4 stjärnor och är ett hotell som är jämte de mest kostsamma i Uppsala.

från 1093kr.

Filtrera Hotell

Pris: 548-1093 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera