Filtrera Hotell

Pris: 84-8585 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Phuket

Hitta de bästa hotellen i Phuket, Thailand för dig!
Visar 106-120 av 212 hotell i Phuket. Inga hotell har filtrerats bort!
från 711kr.

I en nationalpark finner du detta trestjärniga hotell med hotellrum försedda med bl.a. värdeförvaringsbox, luftkonditionering och minibar. Det går att beställa ett rum för 711 SEK på hotellet Nai Yang Beach Resort.

från 729kr.

Det billigahotellet Sunset Plaza finns inom kort avstånd till en mängd toppkrogar i Phuket. Det är nära Big Buddha som du påträffar detta 4-stjärniga hotell med en kostad från 729 kr per rum och natt.

från 748kr.

Det 3-stjärniga hotellet The Front Village har logi till en kostnad från 748 kronor per natt. Det är nära Dino Park Mini Golf i Phuket som du hittar detta boende.

från 764kr.

Längs Moo Srisoonthorn Road Cherngtalay påträffar ni det företagsvänliga hotellet Outrigger Laguna Phuket Beach Resort med en standard på 4 stjärnor. Konferensrum och företagstjänster är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen kostar från 764 SEK per dygn.

från 777kr.

Royal Embassy Resort & Spa är ett billigt spahotell i Phuket med en mängd verkligen bra restauranger inom kort gångavstånd. Det är i Kathu (Kamala) som detta fyrstjärniga boende finnes med rum från 777 kronor och uppåt.

från 777kr.

Centara Villas Phuket, ett prisvärt hotell med fyra stjärnor som är beläget nära attraktionerna Karon Beach och Nai Harn Beach. Detta boende ligger utmed Patak Road Karon Beach Muang nära Simon Cabaret.

från 788kr.

Eden Resort är ett 3-stjärnigt hotell med träningslokal som ger chansen till att träna under vistelsen i Phuket. Exempel på saker i rummen är värdeförvaringsbox och TV (Lokala kanaler), och kostnaden ligger från 788 svenska kronor och uppåt.

från 793kr.

Det lyxiga och flotta hotellet By The Lake finns vid gatan Moo Naya Road, nära Kata Noi-stranden. Den glamorösa tillvaron ger en bra harmoni med till exempel lyxfaciliteter.

från 798kr.

Sugar Palm Resort har en hotellstandard på tre stjärnor och ett gym att träna kondition i under din vistelse i Phuket. Rummen på hotellet har ett pris från 798 svenska kronor och har till exempel värdeförvaring, AC och minibar.

från 841kr.

Hotellet Layan Villas har de viktigaste bekvämtligheterna som t.ex. utomhuspool. Boendet påträffar du vid Moo Layan Road Bang Tao Laguna som är belägen nära Layan Beach och med en standard på fyra stjärnor.

från 849kr.

På Ramada Phuket South Sea har ni mycket nära till flera omtyckta restauranger i Phuket. Det är nära Big Buddha som du påträffar detta fyrstjärniga boende med en pirslapp från 849 kronor per rum.

från 850kr.

Metadee Resort and Villas är ett populärt hotell med en mångfald nöjda gäster sedan förut och finnes nära Big Buddha. Detta boende har en klass på 4 stjärnor och med ett pris för 850 kr per natt vilket betraktas som en normal prisnivå för staden.

från 876kr.

Hotellet Simplitel är inte avsevärt billigt och har de vanliga faciliteterna. Boendet har en klass på 3 stjärnor och ni finner det nära Big Buddha vid gatan Patak Road Tambol Karon Amphur Meung.

från 894kr.

Hyfsat nära sevärdheterna Kata Beach och Phuket Big Buddha hittar ni hotellet Sugar Marina Resort som ligger nära Kata Noi-stranden. Detta boende är ett 3-stjärnigt hotell och det hör till ett mellansegment i pris med 894kr per rum.

från 897kr.

På The Mangrove Panwa Phuket Resort hittar du hotellrum från 897 SEK per natt och en hotellstandard på fyra stjärnor. Detta hotell tycks vara billigt för sitt segment och ni finner det nära Khao Khad Views Tower i Phuket.

Alternativa resmål...

Om Phuket

Phuket är svenskarnas absoluta favoritö i Thailand, och inte är det väl konstigt att vi älskar denna underbara plats så mycket, här finns ju allt man kan önska sig. Phuket lämpar sig lika bra för den som reser med vänner, familj eller på romantisk resa med pojkvännen.

Här finns möjlighet till både fest och shopping, naturupplevelser och bara lugna dagar på någon utav öns otroligt högklassiga stränder.

Lite beroende av vad du är ute efter på din resa till Phuket finns det en del olika ställen att välja mellan. Den som är ute efter festande bör till exempel åka till Patong medan den som vill ha en lite lugnare semester kan besöka Surin Beach eller Khao Kard.

Det är den västra sidan utav ön som täcks utav turister vilket gör att det finns stora orörda naturområden på de andra delarna av ön som är väl värda en upptäcktsfärd. Det finns även en hel del andra roliga aktiviteter på Phuket, vad sägs till exempel om Elefantsafari? Eller en tur till öns zoo där du kan titta på djurshower eller bara förundras över djurparkens hundratals olika djur. Som på alla populära turistorter finns här gott om hotell, som dessutom är riktigt billiga. För de allra flesta hotellen behöver du inte betala mer än ungefär 300 kronor per natt. Naturligtvis finns det även lite lyxigare hotell, men även de upplevs som billiga att boka och priset går sällan särskilt långt över 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Phuket

Karta över Phuket med hotell