Filtrera Hotell

Pris: 94-2126 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Budapest

Hitta de bästa hotellen i Budapest, Ungern för dig!
Visar 46-60 av 154 hotell i Budapest. Inga hotell har filtrerats bort!
från 292kr.

Det är från priset 292 SEK och uppåt som ni hittar på det trestjärniga hotellet Ibis Budapest Aero. Hotellet påträffas nära Nepliget i Budapest och det tros vara rätt så billigt.

från 292kr.

Det billiga hotellet Ibis Budapest City har det mest enkla utbudet av faciliteter. Detta boende är 3-stjärnigt och du finner det utmed vägen Utca Akacfa nära Ungerns nationalmuseum.

från 292kr.

Tulip Inn Budapest Millennium är ett trestjärnigt hotell anpassat för affärsresenärer och finnes intill Ulloi Ut. Rummen kostar från 292 svenska kronor och på hotellet finns bland annat företagsanpassade faciliteter som större konferensrum och företagstjänster.

från 293kr.

Leonardo Hotel Budapest är ett hotell beläget i Budapest (Centrum) och inte långt ifrån sevärdheterna Hungarian National Museum (Magyar Nemzeti Muzeum) och Holocaust Memorial Center. Hotellet har en fyrstjärnig klass och tillhör de billiga valen.

från 297kr.

Atlas City Hotel är ett hotell med 3 stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Hotellet är ganska billigt och rummen är rustade med bl.a. AC, värdeförvaringsbox, minibar och TV (Lokala kanaler).

från 297kr.

Från 297 kr kan du få ett hotellrum på Green Hotel Budapest, ett mycket billigt hotell med bekvämligheter som gym, restaurang och pub. Hotellet har en standard på 4 stjärnor och påträffas i Budapest (Zuglo).

från 301kr.

I Budapest (Centrum) är hotellet Hotel Sissi placerat och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Holocaust Memorial Center och Hungarian National Museum (Magyar Nemzeti Muzeum). Hotellet har en 3-stjärnig standard och är ett billigt alternativ med eget hotellrum från 301kr.

från 311kr.

Det är från 311 svenska kronor och uppåt som du finner på det fyrstjärniga hotellet Hotel City Inn. Det väldigt billiga boendet hittar du i Budapest (Centrum).

från 318kr.

Nära attraktionerna TRAP Team Race Against Puzzles och Liszt Ferenc Square hittar ni hotellet Baross City Hotel som ligger nära Arena Plaza Shopping Mall. Detta hotell är rätt billigt och med en klass på 3 stjärnor.

från 319kr.

Detta extremt billiga hotell stöter du på i Budapest (Centrum), har fyra stjärnor i standard och rummen har bara det enklaste. Actor Hotel Budapest är namnet på boendet och ni kan beställa ett hotellrum från 319 kr när det är lågsäsong.

från 319kr.

På Fraser Residence Budapest finner du standardfaciliteterna och en standard på fyra stjärnor. Boendet är jämförelsevis bra i pris och rummen är försedda med det enklaste.

från 320kr.

Med ett litet avstånd till efterfrågade attraktioner som St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika) och Chain Bridge (Szechenyi lanchid) kanske hotellet City Hotel Matyas ett prima val. Detta boende är beläget längs med gatan Marcius ter i Budapest och har en klass på tre stjärnor.

från 326kr.

En kort promenad från Mercure Budapest Metropol Hotel hittar du de omtyckta sevärdheterna Hungarian State Opera House (Magyar Allami Operahaz) och Great / Central Synagogue (Nagy Zsinagoga). Hotellet är stationerat längs med Rakoczi ut i Budapest och har en hotellstandard på 4 stjärnor.

från 326kr.

Det fyrstjärniga hotellet Mercure Budapest Museum Hotel är ett väldigt bra val för företag och ni finner det vid vägen Trefort utca. Rum för konferens och bolagscenter är exempel på företagsbekvämligheter och hotellrummen kostar från 326 svenska kronor.

från 326kr.

Nära Hjältetorget hittar man det omtyckta hotellet Ibis Budapest Heroes Square som fått ett mycket prima omdöme av tidigare gäster. Boendet är 3-stjärnigt och boendets pris tillhör det mittersta prissegmentet.

Alternativa resmål...

Om Budapest

Budapest är Ungerns huvudstad och ett populärt turistmål. Staden är och har länge varit väldigt rik på kultur och idag speglas det i att det finns väldigt mycket att se och uppleva här. Budapest har även väldigt mycket mysiga restauranger och serveringar och priserna är i överlag lägre än vad de är i Sverige, vilket inbjuder till såväl lyxiga måltider ute som shopping och andra nöjen.

Eftersom Budapest i allmänhet är en billig stad jämfört med storstäder i övriga Europa är även boendet till bra pris. Här kan du bo mitt i stadens centrala delar med närhet till sevärdheter av bästa slag från så lite som 300 kronor per natt i dubbelrum. Det finns även billiga hotell i utkanten av staden, skillnaden i pris är inte nödvändigtvis speciellt stor, men det kan vara ett bra alternativ om ni vill ha lugn och ro och inte störas av t.ex. buller.

Hotellkarta för Budapest

Karta över Budapest med hotell