Filtrera Hotell

Pris: 94-2126 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Budapest

Hitta de bästa hotellen i Budapest, Ungern för dig!
Visar 61-75 av 154 hotell i Budapest. Inga hotell har filtrerats bort!
från 334kr.

Många populära matställen i Budapest finns nära hotellet City Hotel Unio. Det är nära Magyar Állami Operaház som du hittar detta trestjärniga hotell med en kostad från 334 svenska kronor.

från 335kr.

Nästan ett stenkast från attraktionerna St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika) och Fisherman's Bastion (Halaszbastya) finnner ni hotellet Best Western Hotel Orion som är beläget nära Rudas fürd?. Detta boende är ett trestjärnigt hotell och är varken dyrt eller billigt med ett pris från 335kr för ett rum och natt.

från 335kr.

Välbesökta turistattraktioner som St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika) och Hungarian State Opera House (Magyar Allami Operahaz) ligger en kort bit från boendet City Hotel Budapest - Aparthotel. Det är i Budapest vid gatan Harsfa Street som ni finner detta trestjärniga boende.

från 339kr.

Hotellet Medosz Hotel har vanliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellets rum är furnerade med det vanligaste.

från 339kr.

En kort promenad från Akacfa Holiday Apartments finner ni de välbesökta attraktionerna Hungarian State Opera House (Magyar Allami Operahaz) och St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika). Detta hotell har en standard på tre stjärnor och du hittar det utmed vägen Akacfa utca i Budapest.

från 342kr.

På det 4-stjärniga hotellet Marmara Hotel Budapest kan du uppleva romansenpå bästa sätt i Budapest. Det är nära Országház i Budapest som du stöter på hotellet och där du kan boka hotellrum från 342 SEK och uppåt.

från 342kr.

Starlight Suiten Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med träningsanläggning som ger chansen till motion under vistelsen i Budapest. Utrustningen i de billiga hotellrummen är t.ex. pentry, luftkonditionering och minibar, och de ligger från 342 kr.

från 343kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet Royal Park Boutique Hotel är väldigt beundrat av andra hotellgäster. Detta billiga boende påträffas nära Arena Plaza Shopping Mall på gatan Nefelejcs utca i Budapest.

från 347kr.

Detta 4-stjärniga boende påträffas hyfsat nära de populära turistattraktionerna St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika) och Hungarian State Opera House (Magyar Allami Operahaz). Best Western Plus Hotel Ambra är ett billigt hotell nära Magyar Állami Operaház i Budapest med en kostnad från 347 SEK som billigast.

från 347kr.

Välbesökta attraktioner som St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika) och Parliament (Orszaghaz) ligger en bit bort från hotellet Star Inn Hotel Budapest Centrum. Det är i Budapest intill gatan Dessewffy u.. som ni stöter på detta trestjärniga logi.

från 347kr.

En liten bit från Regency Suites Hotel Budapest stöter du på de populära sevärdheterna St. Stephen's Basilica (Szent Istvan Bazilika) och Chain Bridge (Szechenyi lanchid). Boendet hittas intill vägen Madách Tér i Budapest och har en standard på fyra stjärnor.

från 347kr.

Det 4-stjärniga och populära hotellet Eurostars Budapest Center är väl omtyckt av andra hotellgäster. Det är nära Ungerns nationalmuseum vid Utca Kossuth Lajos som ni finner detta billiga hotell i Budapest.

från 347kr.

Det trestjärniga hotellet Prater Residence är ett hotell som bara ligger en liten bit ifrån sevärdheter som Great / Central Synagogue (Nagy Zsinagoga) och Holocaust Memorial Center. Du finner boendet längs gatan Prater utca i Budapest (Centrum).

från 350kr.

Det trestjärniga hotellet Petnehazy Club Hotel är anpassat för företag och du hittar det på Feketefej St. Hotellrummen har en kostnad från 350 kronor och exempel på tjänster för affärsresenärer är rum för konferens och kemtvätt av kläder.

från 354kr.

Regnum Residence är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och otroligt många belåtna hotellgäster. Det är ett billigt boende som ligger nära Országház på vägen Ganz Utca i Budapest.

Alternativa resmål...

Om Budapest

Budapest är Ungerns huvudstad och ett populärt turistmål. Staden är och har länge varit väldigt rik på kultur och idag speglas det i att det finns väldigt mycket att se och uppleva här. Budapest har även väldigt mycket mysiga restauranger och serveringar och priserna är i överlag lägre än vad de är i Sverige, vilket inbjuder till såväl lyxiga måltider ute som shopping och andra nöjen.

Eftersom Budapest i allmänhet är en billig stad jämfört med storstäder i övriga Europa är även boendet till bra pris. Här kan du bo mitt i stadens centrala delar med närhet till sevärdheter av bästa slag från så lite som 300 kronor per natt i dubbelrum. Det finns även billiga hotell i utkanten av staden, skillnaden i pris är inte nödvändigtvis speciellt stor, men det kan vara ett bra alternativ om ni vill ha lugn och ro och inte störas av t.ex. buller.

Hotellkarta för Budapest

Karta över Budapest med hotell