Filtrera Hotell

Pris: 253-2571 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Dallas

Hitta de bästa hotellen i Dallas, USA för dig!
Visar 46-60 av 142 hotell i Dallas. Inga hotell har filtrerats bort!
från 451kr.

AmeriGold Suites är ett hotell som är utrustat med faciliteter som enbart anses vara standard. Detta boende har en standard på 2 stjärnor och du påträffar det i Dallas (Park Central) på vägen Goldmark Dr.

från 452kr.

På hotellet Candlewood Suites Dallas-By The Galleria får ni leva med en standard på två stjärnor och hotellrum från 452 kronor. Det är i Dallas (Addison - Galleria) som du stöter på detta hotell och det är rätt billigt.

från 455kr.

På det mycket billiga hotellet The Park Inn by Radisson Dallas Love-Field får ni tillträde till faciliteter som till exempel pool (utomhus), gym och restaurang till ett pris från 455 svenska kronor. Boendet har en standard på 3 stjärnor och är byggt nära University of Texas Southwestern Medical School i Dallas.

från 464kr.

Det är från priset 464 kronor och uppåt som ni hittar på det tvåstjärniga hotellet Fairfield Inn By Marriott Dallas Park Central. Detta boende stöter du på i Dallas (Park Central).

från 464kr.

Det tvåstjärniga hotellet Candlewood Suites Market Center har inte någon stor tillgång av faciliteter. Detta hotell är jämförelsevis bra i pris och rummen är utrustade med standardutrustning.

från 464kr.

Med en tvåstjärnig standard finner ni rum från 464 svenska kronor på hotellet Best Western Cityplace Inn. Det inte så billiga hotellet finnes i Dallas (Oak Lawn - Uptown).

från 471kr.

Holiday Inn Express Hotel & Suites Dallas/Stemmons Fwy(I-35) är ett populärt hotell med standard på 2 stjärnor som fått bra betyg av tidigare gäster. Detta hotell är stationerat nära Bachman Lake Park längs med vägen W Northwest Hwy i Dallas.

från 475kr.

Hotellet Comfort Inn & Suites I-35 E/Walnut Hill har de mest väsentliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Detta boende anses vara jämförelsevis billigt och hotellets rum har det enklaste.

från 477kr.

Holiday Inn Dallas Central - Park Cities är ett hotell med 3 stjärnor och bastu, restaurang och pub för hotellets gäster. Boendet är relativt bra i pris och rummen är utrustade med t.ex. TV (Lokala kanaler), Internet och luftkonditionering.

från 479kr.

Träningsanläggningen på det trestjärniga Embassy Suites Dallas - Park Central Area ger dig en chans att träna kondition under ditt besök i Dallas. Utrustningen i de väldigt billiga rummen på hotellet är det vanligaste, och de kostar från 479 kronor per natt.

från 484kr.

La Quinta Inn & Suites Dallas I-35 Walnut Hill Lane är ett populärt hotell med två stjärnor som fått bra betyg av recensenter. Det är i Dallas på vägen Walnut Hill Ln nära Zero Gravity Thrill Amusement Park som ni finner detta boende.

från 484kr.

På Best Western Plus Dallas Hotel & Conference Center hittar du hotellrum från 484 kr och en standard på 3 stjärnor. Det billiga hotellet finnes i Dallas (Park Central).

från 484kr.

Motel 6 Dallas Northwest är ett hotell med 2 stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Hotellrummen är rustade med standardutrustning och med TV (Lokala kanaler).

från 490kr.

Nära Bachman Lake Park finner du hotellet Best Western Plus Northwest Inn som har en 2-stjärnig standard. Detta hotell ligger på gatan W Northwest Hwy och det hör till ett mellansegment i pris med 490 kronor per hotellrum.

från 490kr.

Courtyard by Marriott Dallas NW Highway at Stemmons/I-35E är ett hotell med tre stjärnor i betyg nära Bachman Lake Park. Boendet finnes vid vägen Stemmons Trl och kostnaden för ett hotellrum betraktas ej vara direkt dyrt jämfört med andra hotell i Dallas.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Dallas

Karta över Dallas med hotell