Filtrera Hotell

Pris: 249-1772 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Houston

Hitta de bästa hotellen i Houston, USA för dig!
Visar 16-30 av 303 hotell i Houston. Inga hotell har filtrerats bort!
från 323kr.

I Houston (Westfield) stöter du på detta tvåstjärniga och väldigt billiga hotell med rum utrustade med standardutrustning. På Rodeway Inn & Suites Houston går det att boka hotellrum för 323 kr.

från 323kr.

Red Roof Inn Houston - I-10 West, ett hotell som anses vara väldigt billigt och är försett med bekvämligheter som endast anses vara standard. Detta boende har en standard på 2 stjärnor och du stöter på det i Houston (Energy Corridor) längs Park Ten Place.

från 323kr.

Hotellet Super 8 Houston/Brookhollow NW har vanliga faciliteter tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är försedda med det enklaste du behöver för vistelsen.

från 323kr.

Det tvåstjärniga hotellet New Six Inn and Suites Houston har hotellrum till en kostnad från 323 kr och uppåt. Det är i Houston (Nordvästra Houston) som ni påträffar detta hotell och det är bland de absolut mest billiga hotellen i Houston.

från 329kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är mycket billigt och påträffas nära Houston Police Department Museum med hotellrum som är inredda med standardutrustning. Howard Johnson Houston är namnet på hotellet och det är möjligt att beställa ett rum på hotellet för 329 kr när det inte är högsäsong.

från 339kr.

Detta är ett mycket billigt hotell med en standard på två stjärnor i Houston och rum med standardutrustning ni kan avses ha behov av. På Sun Suites Of Hobby Clearlake går det att få rum på hotellet för 339 kr.

från 339kr.

I Houston (Westchase) finns detta 2-stjärniga och extremt billiga hotell med hotellrum försedda med standardutrustning. Sun Suites Of Westchase är namnet på hotellet och du kan teckna ett rum från 339 kronor när det inte är högsäsong.

från 347kr.

Det företagsanpassade hotellet Days Inn and Suites Houston North/Aldine har två stjärnor i standard och finnes längs gatan North Fwy. Rummen har en kostnad från 347 kr per natt och exempel på faciliteter för företag är rum för konferens och företagstjänster.

från 348kr.

Candlewood Suites Houston-Clear Lake är ett omtyckt hotell med flera tillfredställda gäster och ligger i Houston (NASA - Clear Lake). Detta hotells standard är på 2 stjärnor och med en kostnad från 348kr per rum är det verkligen ej ett dyrt alternativ.

från 351kr.

Hotellet Days Inn and Suites Houston North har standardbekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellet är riktigt billigt och rummen är furnerade med det vanligaste.

från 355kr.

Med en 2-stjärnig klass finner ni rum från 355 svenska kronor på hotellet Extended Stay America Houston - Willowbrook. Hotellet tros vara riktigt billigt och du stöter på det i Houston (Deco).

från 355kr.

North Villa Inn är ett hotell med 2 stjärnor och restaurang, bar och utomhuspool för hotellets gäster. Hotellet anses vara väldigt billigt och hotellets rum har det mest viktiga och med förfogande till luftkonditionering.

från 355kr.

Palace Inn and Suites Willowbr, ett 2-stjärnigt hotell i Houston (Nordvästra Houston). Detta hotell är beläget på gatan Tomball Pkwy och med ett pris från 355kr per natt är det definitivt ej ett kostsamt boende.

från 355kr.

Om faciliteter som är standardutrustning är en önskan så kan La Quinta Inn Houston Wilcrest vara det väldigt billigt hotellet för dig med en kostnad från 355 kronor per natt. Det är i Houston (Energy Corridor) som ni stöter på detta tvåstjärniga boende.

från 356kr.

Howard Johnson Express Inn - Houston Downtown, ett tvåstjärnigt hotell i Houston nära ArtCar Museum. Du hittar detta boendet på vägen Katy Freeway I & N Shepherd Exit och är definitivt bland de hotell i Houston som är vänligast mot reskassan.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Houston

Karta över Houston med hotell