Filtrera Hotell

Pris: 249-1772 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Houston

Hitta de bästa hotellen i Houston, USA för dig!
Visar 61-75 av 303 hotell i Houston. Inga hotell har filtrerats bort!
från 411kr.

Days Inn Houston är ett tvåstjärnigt hotell utformat för bolag och ligger intill gatan Northwest Fwy. Hotellrummen har ett pris från 411 svenska kronor och exempel på faciliteter för bolag är konferenssal och företagstjänster.

från 416kr.

Nära 1940 Air Terminal Museum finnes detta billiga hotell som är tvåstjärnigt i klass och där hotellrummen är försedda med standardutrustning. På Travelodge Houston TX är det möjligt att boka ett rum för 416 kronor som billigast.

från 419kr.

Extended Stay America Houston - NASA - Johnson Space Center, ett hotell som betraktas som billigt och är försett med bekvämligheter som bara betraktas som grundläggande. Det är i Houston (Nassau Bay) och utmed gatan Nasa Rd. som du påträffar detta tvåstjärniga hotell.

från 419kr.

På Candlewood Suites Houston By The Galleria hittar du hotellrum från 419 kronor per natt och en hotellstandard på två stjärnor. Boendet är billigt och du hittar det nära Galleria Mall i Houston.

från 419kr.

Detta hotell är billigt, har två stjärnor, påträffas i Houston (Nordvästra Houston) och har hotellrum utrustade med standardutrustning. På Super 8 Willowbrook kan ni beställa ett rum för 419 kronor som billigast.

från 419kr.

Det tvåstjärniga hotellet Extended Stay America - Houston - Katy Frwy -Energy Corridor är byggt i Houston (Energy Corridor) i Houston. Du hittar det byggt på gatan Katy Freeway och är ett billigt alternativ med eget hotellrum från 419 kr.

från 419kr.

Moonlight Suites är ett tvåstjärnigt hotell med de mest grundläggande faciliteter. Detta hotell är billigt och rummen är rustade med det mest huvudsakliga.

från 419kr.

Det tvåstjärniga hotellet Clarion Inn Bush Intercontinental Airport är populärt för affärsrörelser och ni hittar det vid vägen JFK Boulevard. Du kan bli boende från 419 svenska kronor per natt och det finns exempelvis rum för konferens och företagscenter att nyttja.

från 419kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter påträffar ni på det billiga hotellet Crestwood Suites of Houston 290 Galleria. Hotellet springer du på vid gatan Northwest Fwy som ligger i Houston (Fairbanks) och har en klass på två stjärnor.

från 419kr.

Det tvåstjärniga hotellet Econo Lodge Inn & Suites har hotellrum till priser från 419 kr och uppåt. Hotellet finns i Houston (Westchase) och det bedöms vara billigt.

från 419kr.

Red Roof Inn Houston - IAH Airport är ett hotell med 2 stjärnor i betyg nära flygplatsen. Det är på John F. Kennedy Blvd som ni påträffar detta boende och tillhör de billiga boendena.

från 426kr.

Hotellet Holiday Inn Houston-SW-Hwy 59s@Beltwy 8 har restaurang, bar och pool inomhus tillgängligt för sina gäster. Detta boende är billigt och rummen är furnerade med det vanligaste.

från 432kr.

Hotellet Holiday Inn - Houston Westchase har inomhuspool, restaurang och gym tillgängligt för sina gäster. Boendet anses vara billigt och hotellets rum har det mest viktiga.

från 433kr.

Det populära hotellet Homewood Suites By Hilton Houston Intercontinental Airport ligger i Houston (Aldine). Det populära hotellet har 3 stjärnor i standard och får anses som ett billigt val i Houston med rum från 433 kronor.

från 439kr.

I Houston (Memorial) hittar du hotellet Candlewood Suites at CityCentre - Energy Corridor vilket har en tvåstjärnig standard. Boendet hittar du på Town and Country Way och är ett hotell i Houston vilket räknas som förmånligt.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Houston

Karta över Houston med hotell