Filtrera Hotell

Pris: 335-3867 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Miami

Hitta de bästa hotellen i Miami, USA för dig!
Visar 46-60 av 76 hotell i Miami. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1089kr.

Hotellet Courtyard by Marriott Miami Downtown ligger inom gångavstånd till flera toppkrogar i Miami. Boendet har 3 stjärnor i standard och du finner det nära Miami Convention Center med ett pris från 1089 kronor för en natt.

från 1089kr.

Fortune House finns längs vägen Se Ter, är utformat för bolag och har en standard på tre stjärnor. Hotellrummen har ett pris från 1089 kr per natt och på hotellet finns exempelvis företagsanpassade tjänster som kemtvätt av kläder och konferensrum.

från 1089kr.

Håll dig i trim under tiden du är i Miami med träningslokalen på det trestjärniga Miami Airport Marriott. Hotellets rum har priser från 1089 kronor per dygn med utrustning som till exempel har AC, Internet och värdeförvaringsbox.

från 1089kr.

Residence Inn by Marriott Miami Airport påträffas intill NW Avenue, är utformat för företag och har en standard på tre stjärnor. Hotellrummen har ett pris från 1089 kr och exempel på tjänster för företag är större konferensrum och kemtvätt av kläder.

från 1089kr.

Om du vill ha ett populärt strandhotell som är beundrat av tidigare gäster så kan det 3-stjärniga Element Miami International Airport vara för dig. Detta boende är beläget nära Miami Jai Alai på NW Street.

från 1089kr.

Courtyard by Marriott Miami Airport är ett beundrat hotell med många belåtna gäster sedan tidigare och ligger nära Grapeland Water Park. Hotellstandarden för boendet ligger på tre stjärnor och är vare sig dyrt eller billigt med en kostnad från 1089 kr för ett rum och natt.

från 1090kr.

Det trestjärniga hotellet Hilton Miami Downtown är anpassat för affärsrörelser och du finner det längs gatan Biscayne Blvd. Större konferensrum och kemtvätt är exempel på företagsfaciliteter och hotellrummen kostar från 1090 kr.

från 1096kr.

Nära Miracle Mile ligger detta trestjärniga hotell med rum försedda med det vanligaste. Best Western Premier Miami Intl. Airport Hotel & Suites är hotellets namn och det är möjligt att få ett hotellrum från 1096 SEK per rum och natt.

från 1097kr.

Om du vill ha ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare boenden så kan det 2-stjärniga Hampton Inn & Suites Miami/Brickell-Downtown vara något för er. Det är i Miami (Bricknell) vid vägen Sw Street som du hittar detta hotell.

från 1122kr.

Hilton Miami Airport är ett hotell med fyra stjärnor och restaurang, bar och utomhuspool för hotellets gäster. Detta hotell är bland de billigare valen för sin klass och rummen är utrustade med exempelvis värdeförvaring, Internet, minibar och AC.

från 1154kr.

Håll igång kroppen under ditt besök i Miami med motionsanläggningen på det fyrstjärniga Hyatt Regency Miami. De billiga hotellrummen har ett pris från 1154 kronor och har t.ex. Internet, värdeförvaringsbox och luftkonditionering.

från 1154kr.

Träna med träningslokalen på det trestjärniga Courtyard by Marriott Miami at Dolphin Mall under tiden ni inte kopplar av i Miami. Rummen ligger från 1154 SEK och är utrustade med det mest nödvändiga för ett hotellrum.

från 1283kr.

Mayfair Hotel & Spa är ett drömlikt hotell med 4 stjärnor, ett utmärkt alternativ för det långvariga paret. Det är i Miami (Coconut Grove - Coral Gables) som ni påträffar boendet och där du kan få rum på hotellet från 1283 SEK och uppåt.

från 1283kr.

Från Marriott Miami Biscayne Bay har du inte långt till några populära sevärdheter som till exempel Metromover och American Airlines Arena. Detta hotell är 3-stjärnigt och ni hittar det i Miami intill N Bayshore Dr.

från 1349kr.

Sonesta Bayfront Hotel Coconut Grove är ett fyrstjärnigt boende i Miami med en sagolik prägel. Rummen har en avgift från 1349 SEK för en kärleksfull stämning och detta boende ligger i Miami (Coconut Grove - Coral Gables).

Alternativa resmål...

Om Miami

Miami är den största staden i den amerikanska delstaten Florida. Miami är en stad som passar alla oavsett ålder och intressen, helt enkelt det perfekta resmålet. Allra bäst är det att åka hit under vintern då det är varmt, men inte lika varmt som under sommarmånaderna då temperaturen ligger runt 35 grader. Dessutom är luftfuktigheten lägre på vintern och klimatet är i största allmänhet behagligare.

Det finns otroligt mycket att göra och se i Miami. Här finns såklart de långa stränderna, perfekt för den som bara vill koppla av i solen långt ifrån ett kallt Sverige. För den som vill shoppa är Miami också helt perfekt och dessutom någorlunda billigt.

Den som vill festa kommer heller inte att bli besviken, Miami har ett nattliv som är svårt att slå. Här finns också många utflyktsmål för den som vill lämna staden över dagen, till exempel USA:s största botaniska trädgård eller Miami Seaquarium med 10.000 olika marina arter bland annat hajar, späckhuggare, delfiner, krokodiler och mycket annat. Att hitta ett hotell billigt i Miami är verkligen inte svårt och här finns något för alla smaker och plånböcker. Här finns de riktigt lyxiga hotellen, budgethotellen och allt däremellan. Men oavsett vilket hotell du väljer att boka så är priserna riktigt låga. Det går att söka och hitta hotell som är så billiga som bara några hundralappar. Vanligen ligger priserna runt 1000 kronor per natt.

Hotellkarta för Miami

Karta över Miami med hotell