Filtrera Hotell

Pris: 135-1583 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Köpenhamn

Hitta de bästa hotellen i Köpenhamn, Danmark för dig!
Visar 16-30 av 52 hotell i Köpenhamn. Inga hotell har filtrerats bort!
från 528kr.

Hotellet Hotel Maritime har standardbekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är furnerade med det vanligaste du kan behöva för natten.

från 535kr.

Tivoli Gardens och Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) är populära turistattraktioner som du stöter på nära detta trestjärniga hotell. Med rum från 535 kr och uppåt är Best Western Mercur Hotel kanske inte billigast, men har ett läge nära Tivoli i Köpenhamn.

från 536kr.

Detta är ett 2-stjärnigt hotell som ligger ganska nära populära sevärdheterna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Med hotellrum från 536 svenska kronor är Hotel Viktoria tyvärr inte billigast, men har ett läge nära Tivoli i Köpenhamn.

från 536kr.

Många populära matställen i Köpenhamn finns inom ett kort gångavstånd till hotellet Omena Hotel Copenhagen. Rummen har priser från 536 kr och det är nära Tivoli som ni du hittar detta tvåstjärniga hotell.

från 551kr.

Från 551 svenska kronor kan du få ett rum på Absalon City Hotel, ett hotell med bekvämligheter som är det mest väsentliga. Boendet har 3 stjärnor som standard och finns nära Tivoli i Köpenhamn.

från 560kr.

Omtyckta turistattraktioner som Tivoli Gardens och Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) ligger inte långt borta från boendet Wakeup Copenhagen. Detta hotell ligger intill Carsten Nieburhs Gade (next to Kalvebod Brygge ) i Köpenhamn och har en klass på 2 stjärnor.

från 609kr.

Från 609 kr kan du få ett hotellrum på Copenhagen Crown Hotel, ett hotell med bekvämligheter som är det enklaste. Boendet hittar du nära Tivoli i Köpenhamn och har en standard på 3 stjärnor.

från 624kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som finnes hyfsat nära populära sevärdheterna Tivoli Gardens och Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket). Savoy Hotel är ett hotell nära Tivoli i Köpenhamn med en prislapp från 624 svenska kronor för ett rum.

från 653kr.

Vill du gå ner i varv med inomhuspool, bastu och spa? Då kan kanske spahotellet DGI Byens Hotel fungera utmärkt. Spahotellet har 3 stjärnor i klass och ni stöter på det nära Tivoli längs med gatan Tietgensgade.

från 667kr.

Detta 4-stjärniga boende finns nära de välbesökta sevärdheterna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Det är nära Tivoli i Köpenhamn som ni påträffar Copenhagen Plaza, ett väldigt billigt boende med rum från 667 kronor.

från 696kr.

På Ascot Hotel & Spa bor du väldigt billigt och har nära till en hel del populära matställen i Köpenhamn. Hotellrummen kostar från 696 kronor per dygn och det är nära Tivoli som du påträffar detta 4-stjärniga hotell.

från 711kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel Alexandra är ett hotell som endast är placerat en bit bort ifrån sevärdheterna Tivoli Gardens och Rosenborg Castle. Det är på gatan H.C. Andersens Boulevard nära Tivoli som du påträffar hotellet.

från 715kr.

Crowne Plaza Copenhagen Towers är ett omtyckt golf-hotell med standard på fyra stjärnor som fått bra omdöme. Detta mycket billiga hotell påträffas nära Field's shoppingcenter vid vägen Oerestads Boulevard i Köpenhamn.

från 725kr.

Det 3-stjärniga hotellet Best Western Hotel City är ett hotell som endast är placerat en liten bit bort från sevärdheterna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Rosenborg Castle. Du hittar detta boende längs med vägen Peder Skrams Gade nära Nyhavn.

från 765kr.

Populära turistattraktioner som Nyhavn och Rosenborg Castle ligger på gångavstånd från hotellet Copenhagen Admiral Hotel. Hotellet finns vid vägen Toldbodgade i Köpenhamn och har en standard på fyra stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks huvudstad, nära till hands för dig som är svensk då den är på andra sidan av Öresundsbron som börjar i Malmö från Sveriges sida sett. Köpenhamn har mycket att erbjuda dig som besökare, här hittar du kultur när den är som bäst, vad sägs till exempel om stilren och snygg skandinavisk design? I Köpenhamn hittar du även nöjen av alla dess slag, i själva stan finns det berömda tivoli och bara en liten bit utanför finns det ännu större nöjesfältet Bakken! Självklart kan du också ägna dig åt shopping, eller bara koppla av på någon härlig restaurang eller servering i stan.

Både i Köpenhamns centrum och nära centrum kan du hitta fina hotell som erbjuder rum från runt 800 kronor per natt. Det är ett förhållande vis bra pris då Köpenhamn är en stor stad, men också med tanke på att den danska kronan är dyrare än den svenska. När du bor i centrum har du dessutom nära till nästan alla aktiviteter och nöjen som du kan tänka dig vilja ägna dig åt.

Ännu billigare kan du självklart komma undan, men då med mindre bekvämlighet. I Köpenhamns stadsdel Vesterbro och runt Tivoli finns det hotell som har rum från 650 kronor natten. Vesterbro och Tivoli ligger centralt och mycket nära tågstationen, men för att komma in till Köpenhamns allra centralaste delar krävs en liten promenad. Den behöver dock inte alls vara speciellt lång och det är också ett bar sätt att upptäcka stan på.

Hotellkarta för Köpenhamn

Karta över Köpenhamn med hotell