Filtrera Hotell

Pris: 135-1583 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Köpenhamn

Hitta de bästa hotellen i Köpenhamn, Danmark för dig!
Visar 31-45 av 52 hotell i Köpenhamn. Inga hotell har filtrerats bort!
från 772kr.

Best Western Hotel Hebron har ett mycket bra utgångsläge, med ett gångavstånd till de omtyckta sevärdheterna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Det är i Köpenhamn vid Helgolandsgade som ni hittar detta trestjärniga boende.

från 846kr.

Populära turistattraktioner som Nyhavn och Rosenborg Castle ligger en bit bort från boendet Hotel Christian IV. Detta 3-stjärniga hotell stöter du på gatan Dronningens Tvaergade i Köpenhamn.

från 850kr.

Adina Apartment Hotel Copenhagen är ett populärt hotell med fyra stjärnor och otroligt många nöjda hotellgäster. Det är i Köpenhamn på vägen Amerika Plads Osterbro nära Lilla sjöjungfrun som ni finner detta billiga hotell.

från 873kr.

Hotel Danmark, ett hotell med 3 stjärnor som inte ligger långt ifrån sevärdheter som Tivoli Gardens och Nyhavn. Det är nära Strøget längs med vägen Vester Voldgade som hotellet finns.

från 879kr.

Hotellet Park Inn by Radisson Copenhagen Airport har en trestjärnig standard och hotellrum från 879 svenska kronor och uppåt. Boendet tillhör ej de mest prisvärda valen och du hittar det nära Amager Hospital i Köpenhamn.

från 889kr.

Ibsens Hotel är ett spahotell med spabehandlingar tillsammans med en atmosfär som är lugn. Du stöter på detta trestjärniga spahotell nära Strøget längs med vägen Vendersgade.

från 895kr.

Det fyrstjärniga och engagerande casino-hotellet Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen har inte någon stor tillgång av bekvämligheter. Detta boende anses vara billigt för sitt segment och hotellets rum har det mest väsentliga.

från 993kr.

Detta fyrstjärniga boende finnes hyfsat nära de omtyckta turistattraktionerna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Ascot Apartments är ett hotell nära Tivoli i Köpenhamn med ett pris från 993 svenska kronor som billigast.

från 1107kr.

Spahotellet Bella Sky Comwell Hotel Copenhagen har lugna faciliteter som torrbastu, hälsoklubb och spa. Det är längs med vägen Center Boulevard i Amager som du påträffar detta 4-stjärniga spahotell.

från 1113kr.

Med en fyrstjärnig standard finner du rum från 1113 svenska kronor på spa-hotellet Hotel Kong Arthur. Det lite mer påkostade hotellet ligger nära Strøget i Köpenhamn.

från 1135kr.

Detta är ett 3-stjärnigt boende som påträffas nära efterfrågade sevärdheterna Nyhavn och Rosenborg Castle. Hotel Opera är ett hotell nära Strøget i Köpenhamn med en kostnad från 1135 kr och uppåt.

från 1180kr.

Grand Hotel är ett hotellboende beläget nära Tivoli och inte långt ifrån sevärdheterna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Boendet är ett 4-stjärnigt hotell och har en prisbild som är strax över genomsnittet i Köpenhamn.

från 1225kr.

Nära Tivoli stöter man på det omtyckta lyxhotellet Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen som fått ett mycket hederligt omdöme av tidigare gäster. Boendets standard är på fem stjärnor och är lite dyrare än genomsnittet med ett pris från 1225kr för en natt.

från 1230kr.

Intill Bredgade finner ni det företagsanpassade hotellet Phoenix Copenhagen med en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen har ett pris från 1230 SEK och exempel på faciliteter för företag är kemtvätt och större konferensrum.

från 1261kr.

Detta 4-stjärniga boende finns mycket nära de omtyckta sevärdheterna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Imperial Hotel är ett hotell nära Tivoli i Köpenhamn med ett pris från 1261 SEK för ett rum.

Alternativa resmål...

Om Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks huvudstad, nära till hands för dig som är svensk då den är på andra sidan av Öresundsbron som börjar i Malmö från Sveriges sida sett. Köpenhamn har mycket att erbjuda dig som besökare, här hittar du kultur när den är som bäst, vad sägs till exempel om stilren och snygg skandinavisk design? I Köpenhamn hittar du även nöjen av alla dess slag, i själva stan finns det berömda tivoli och bara en liten bit utanför finns det ännu större nöjesfältet Bakken! Självklart kan du också ägna dig åt shopping, eller bara koppla av på någon härlig restaurang eller servering i stan.

Både i Köpenhamns centrum och nära centrum kan du hitta fina hotell som erbjuder rum från runt 800 kronor per natt. Det är ett förhållande vis bra pris då Köpenhamn är en stor stad, men också med tanke på att den danska kronan är dyrare än den svenska. När du bor i centrum har du dessutom nära till nästan alla aktiviteter och nöjen som du kan tänka dig vilja ägna dig åt.

Ännu billigare kan du självklart komma undan, men då med mindre bekvämlighet. I Köpenhamns stadsdel Vesterbro och runt Tivoli finns det hotell som har rum från 650 kronor natten. Vesterbro och Tivoli ligger centralt och mycket nära tågstationen, men för att komma in till Köpenhamns allra centralaste delar krävs en liten promenad. Den behöver dock inte alls vara speciellt lång och det är också ett bar sätt att upptäcka stan på.

Hotellkarta för Köpenhamn

Karta över Köpenhamn med hotell