Filtrera Hotell

Pris: 135-1583 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Köpenhamn

Hitta de bästa hotellen i Köpenhamn, Danmark för dig!
Visar 46-52 av 52 hotell i Köpenhamn. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1262kr.

Med trestjärnig klass är detta ett helt okej boende nära till populära sevärdheter som National Museum och Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket). Med rum från 1262 svenska kronor och uppåt är Copenhagen Strand Hotel olyckligtvis inte billigast, men har ett läge nära Nyhavn i Köpenhamn.

från 1269kr.

Det fyrstjärniga hotellet Copenhagen Island Hotel anses vara och ligger nära attraktionerna Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) och Tivoli Gardens. Hotellet är beläget utmed Kalvebod Brygge nära Tivoli.

från 1278kr.

The Square, ett hotell med tre stjärnor som är beläget nära attraktionerna Rosenborg Castle och Tivoli Gardens. Det är på vägen Radhuspladsen nära Tivoli som du hittar hotellet.

från 1389kr.

Det fyrstjärniga och populära hotellet STAY Copenhagen är väldigt beundrat av tidigare gäster. Det är i Islands Brygge längs med vägen Islands Brygge som du stöter på detta boende i Köpenhamn.

från 1397kr.

Det lyxiga spahotellet Marriott Copenhagen har lugna faciliteter som bastu, hälsoklubb och spaanläggning. Detta fantastiska spahotell med fem stjärnor ligger vid vägen Kalvebod Brygge nära Tivoli.

från 1433kr.

Omtyckta attraktioner som Tivoli Gardens och Ny Carlsberg Glyptotek (Glyptoteket) stöter ni på väldigt nära detta 4-stjärniga hotell. Med rum från 1433 SEK är Tivoli Hotel inte en del av de mest billiga, men har en bra placering nära Mogens Dahl Koncertsal i Köpenhamn.

från 1583kr.

Med ett litet gångavstånd till populära attraktioner som National Museum och Rosenborg Castle kanske hotellet 71 Nyhavn Hotel ett fint alternativ för er. Hotellet påträffas vid gatan Nyhavn i Köpenhamn och har en klass på fyra stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Köpenhamn

Köpenhamn är Danmarks huvudstad, nära till hands för dig som är svensk då den är på andra sidan av Öresundsbron som börjar i Malmö från Sveriges sida sett. Köpenhamn har mycket att erbjuda dig som besökare, här hittar du kultur när den är som bäst, vad sägs till exempel om stilren och snygg skandinavisk design? I Köpenhamn hittar du även nöjen av alla dess slag, i själva stan finns det berömda tivoli och bara en liten bit utanför finns det ännu större nöjesfältet Bakken! Självklart kan du också ägna dig åt shopping, eller bara koppla av på någon härlig restaurang eller servering i stan.

Både i Köpenhamns centrum och nära centrum kan du hitta fina hotell som erbjuder rum från runt 800 kronor per natt. Det är ett förhållande vis bra pris då Köpenhamn är en stor stad, men också med tanke på att den danska kronan är dyrare än den svenska. När du bor i centrum har du dessutom nära till nästan alla aktiviteter och nöjen som du kan tänka dig vilja ägna dig åt.

Ännu billigare kan du självklart komma undan, men då med mindre bekvämlighet. I Köpenhamns stadsdel Vesterbro och runt Tivoli finns det hotell som har rum från 650 kronor natten. Vesterbro och Tivoli ligger centralt och mycket nära tågstationen, men för att komma in till Köpenhamns allra centralaste delar krävs en liten promenad. Den behöver dock inte alls vara speciellt lång och det är också ett bar sätt att upptäcka stan på.

Hotellkarta för Köpenhamn

Karta över Köpenhamn med hotell