Filtrera Hotell

Pris: 169-1262 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Tallinn

Hitta de bästa hotellen i Tallinn, Estland för dig!
Visar 31-45 av 50 hotell i Tallinn. Inga hotell har filtrerats bort!
från 467kr.

Baltic Hotel Imperial är ett hotell som finns nära Tallinn-katedralen och nära sevärdheterna Old Town och Alexander Nevsky Cathedral. Hotellet är billigt för sin standard och med en klass på 4 stjärnor.

från 475kr.

Du har nära till några stycken efterfrågade sevärdheter som Toompea Hill och Alexander Nevsky Cathedral från hotellet Meriton Grand Conference & Spa Hotel. Detta hotell är 3-stjärnigt och ni finner det i Tallinn vid gatan Paldiski Mnt.

från 490kr.

Spahotellet The von Stackelberg Hotel Tallinn har rogivande bekvämligheter som massage, bastu och spaanläggning. Spahotellet påträffas på vägen Toompuiestee och det är här, nära Alexander Nevsky-katedralen som du kan få en lugn tillvaro.

från 497kr.

Town Hall Square och Old Town är populära turistattraktioner som du stöter på inte långt ifrån detta fyrstjärniga logi. Från 497 kr kan ni få hotellrum på Hotel Euroopa nära St. Olav-kyrkan i Tallinn.

från 505kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som är stationerat nära populära attraktionerna Old Town och Alexander Nevsky Cathedral. Det är nära Alexander Nevsky-katedralen i Tallinn som du hittar Baltic Hotel Vana Wiru, ett hotell med priser från 505 SEK.

från 562kr.

Välbesökta turistattraktioner som Alexander Nevsky Cathedral och Old Town påträffar du en kort promenad från detta 4-stjärniga hotell. Tallink City Hotel påträffas nära Stadshustorget i Tallinn och är ett hotell där hotellrummen har en prislapp från 562 SEK per dygn.

från 593kr.

Detta 4-stjärniga hotell hittas nära de populära turistattraktionerna Old Town och Town Hall Square. Med rum från 593 kr och uppåt är Tallink Spa and Conference Hotel inte en del av de mest billiga, men har ett läge nära St. Olav-kyrkan i Tallinn.

från 605kr.

Sokos Hotel Viru är ett spahotell med massagebehandling, spa och bastu sammansmält med en stämning som är harmonisk. Ni hittar detta fyrstjärniga spahotell nära Alexander Nevsky-katedralen längs med gatan Viru Väljak.

från 605kr.

Merchants House Hotel är ett populärt hotell med standard på 4 stjärnor som fått bra omdöme. Boendet hittar ni vid Dunkri nära Tallinn-katedralen.

från 678kr.

My City Hotel är ett beundrat hotell med en mångfald belåtna gäster och ligger nära Alexander Nevsky-katedralen. Detta hotell har en klass på 4 stjärnor och är inte direkt det billigaste hotellet du kan finna.

från 682kr.

Hotel Barons är ett populärt hotell med fyra stjärnor och väldigt många tacksamma gäster. Det är i Tallinn på vägen Suur Karja Vaeike Karja nära Alexander Nevsky-katedralen som du stöter på detta hotell.

från 727kr.

Ett omtyckt hotell är Nordic Hotel Forum som ni finner nära Alexander Nevsky-katedralen och har en hel del nöjda gäster sedan tidigare. Klassen är fyrstjärnig för boendet och är beläget lite över genomsnittspriset.

från 792kr.

Toompea Hill och Alexander Nevsky Cathedral är populära turistattraktioner som ni hittar inte långt ifrån detta fyrstjärniga hotell. Det är nära Alexander Nevsky-katedralen i Tallinn som du påträffar Radisson Blu Hotel Olumpia, ett boende med pris från 792 kr per dygn.

från 799kr.

Det romantiska boendet Savoy Boutique Hotel har en hotellstandard på fem stjärnor och är ett perfekt val för en kärleksfull resa. Det är nära Alexander Nevsky-katedralen i Tallinn som ni hittar boendet och där ni kan boka hotellrum från 799 kr.

från 826kr.

Hotellet Radisson Blu Hotel, Tallinn påträffas inom kort gångavstånd till en hel del bra matställen i Tallinn. Det är nära Stadshustorget som ni finner detta 4-stjärniga hotell med en pirslapp från 826 kr.

Alternativa resmål...

Om Tallinn

Tallin ligger i norra delen utav Estland och är landets huvudstad. I Tallin finns det en hel del att göra och det är upp till dig hur du vill att din semester skall se ut. Att bara ströva runt i den underbara medeltida gamla staden kan vara en upplevelse i sig. Eller varför inte se Tallin uppifrån? Det finns flera utsiktsplattformer över Tallin, Domberget är den populäraste.

I Tallin finns även flera olika utomhusmarknader, här kan du spana på lokalbefolkningen, men också göra en hel del fynd. Centralmarknaden är en utav dessa marknader, här säljs mest matvaror, men man kan även hitta en del kläder. Rotermann-marknaden och Balti Jaam-marknaden är två andra marknader.

Hotellen i Tallin är oerhört billiga och dessutom väldigt många. De finns lite överallt i staden, flera stycken ligger i Gamla stan vilket kan vara en härlig upplevelse. Priserna på hotellen varierar lite men de kostar ungefär mellan 500 och 1500 vilket är relativt billigt.

Hotellkarta för Tallinn

Karta över Tallinn med hotell