Filtrera Hotell

Pris: 390-2001 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Cannes

Hitta de bästa hotellen i Cannes, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 51 hotell i Cannes. Inga hotell har filtrerats bort!
från 390kr.

Les Agapanthes är ett hotell med tre stjärnor och standardfaciliteter för hotellets gäster. Hotellrummen är furnerade med standardutrustning men med TV (Lokala kanaler).

från 406kr.

En hel del omtyckta restauranger i Cannes påträffas inom ett gångavstånd till det mycket billiga hotellet ResidHotel Cannes Festival. Rummen har ett pris från 406 SEK per dygn och det är i Cannes (La Bocca) som ni du finner detta 2-stjärniga hotell.

från 414kr.

Residhotel Les Coralynes finns på Traverse de la Colline, är utformat för företag och har en standard på 3 stjärnor. Här företagsfaciliteter som rum för konferens, konferenssal m.m. och med en kostnad från 414 svenska kronor per dygn.

från 421kr.

Med en tvåstjärnig klass är detta ett perfekt hotell med ett kort avstånd till omtyckta attraktioner som La Croisette och Rue d'Antibes. Det är nära Festivalpalats och kongresshall i Cannes som du påträffar L'Esterel, ett mycket billigt boende med hotellrum från 421 kr som billigast.

från 459kr.

Detta hotell Odalys - Appart'Hotel Les Félibriges har inte långt till beachen i Cannes. Detta strandhotell har en enkel standard, finns längs med Rue Georges Clemenceau och har ett pris från 459 kronor.

från 468kr.

Välbesökta sevärdheter som Le Suquet och Rue d'Antibes ligger inte långt borta från boendet Hotel des Orangers. Detta 3-stjärniga hotell påträffar ni på vägen Rue Des Orangers i Cannes.

från 507kr.

På Residhotel Villa Maupassant bor man billigt och har väldigt nära till många populära restauranger i Cannes. Boendet har enkel hotellstandard och finns i Cannes (La Bocca) med en pirslapp från 507 svenska kronor per natt.

från 518kr.

Ett beundrat hotell som erhållit ett superomdöme är Hotel Cannes Gallia som finns nära La Croisette. Hotellet har en standard på 3 stjärnor och det tillhör de billigaste boendena i Cannes.

från 553kr.

På det billiga hotellet Campanile - Cannes Mandelieu får du tillträde till faciliteter som exempelvis utomhuspool, restaurang och pub till ett pris från 553 kr. Detta hotell finnes nära Cannes-Mandelieus och har en standard på 3 stjärnor.

från 567kr.

Om ni vill bo på ett populärt hotell som är beundrat av tidigare gäster så kan det 3-stjärniga Hotel De Provence vara något för er. Detta boende är billigt och du hittar det längs med vägen Rue Moliere nära La Croisette i Cannes.

från 585kr.

Det fyrstjärniga hotellet Sun Riviera har faciliteter som pool (utomhus), bar och massagebehandling. Detta hotell är billigt och rummen är rustade med det mest nödvändiga.

från 598kr.

Ibis Cannes Plage La Bocca är ett billigt boende med en prislapp från 598 kronor per dygn och där du kan nyttja bekvämligheter som är de mest väsentliga. Det är i Cannes (La Bocca) som du hittar detta trestjärniga logi.

från 616kr.

Detta simpla boende påträffas nära de omtyckta turistattraktionerna Rue d'Antibes och Le Suquet. ExcelSuites Residence finns nära Festivalpalats och kongresshall i Cannes och är ett billigt hotell där hotellets rum ligger från 616 kr per natt.

från 616kr.

Det fyrstjärniga hotellet Suite Affaire Cannes Vieux-Port har logi till en kostnad från 616 kronor per natt. Detta boende bedöms vara billigt och ni stöter på det nära Festivalpalats och kongresshall i Cannes.

från 624kr.

Från Citadines Croisette Cannes har du på kort avstånd till flera välbesökta sevärdheter som till exempel Le Suquet och Rue d'Antibes. Detta enkla hotell finner ni på gatan Rue Le Poussin i Cannes.

Alternativa resmål...

Om Cannes

Cannes ligger vid den Franska Rivieran och är förutom sitt otroliga läge vid medelhavet också känd för sin årliga filmfestival. I Cannes kan du göra det mesta, sola och bad på stranden, strosa utmed strandboulevarden, spela och roa dig på casino, njuta av härlig kultur eller shoppa i fina butiker. Att njuta av den franska maten och drycken är också ett fantastiskt nöje som inte ska glömmas bort.

I självaste Cannes kan du hitta hotell med två till tre stjärnor och ett utgångspris på runt 600 kronor. Dessa hotell ger dig närheten till staden och dess nöjen, många av dem har dessutom extra faciliteter som internet. Vill du få ner priset lite på ditt boende kan det vara smart att titta lite utanför själva staden Cannes. I små orter runt omkring, som i Antibes, kan du hitta billigare alternativ, som även de är härliga och låter dig njuta av södra Frankrikes charm.

Hotellkarta för Cannes

Karta över Cannes med hotell