Filtrera Hotell

Pris: 156-1542 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Marseille

Hitta de bästa hotellen i Marseille, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 51 hotell i Marseille. Inga hotell har filtrerats bort!
från 156kr.

Ni har inte långt till en hel del populära sevärdheter som Old Port och Basilique Notre Dame de la Garde från hotellet Hotel Sylvabelle. Det är i Marseille vid rue Sylvabelle som du hittar detta enstjärniga boende.

från 270kr.

Hotellet Premiere Classe Marseille Est - La Valentine har en enkel klass och rum från 270 kronor och uppåt. Boendet är väldigt billigt och ni hittar det i Marseille (La Valentine).

från 365kr.

Premiere Classe Marseille Centre har ett superbra turistläge nära till de populära attraktionerna Old Port och Basilique Notre Dame de la Garde. Boendet finns längs med Rue Lafon i Marseille och har en hotellstandard på två stjärnor.

från 390kr.

På hotellet Campanile Marseille St Antoine får du ta del av en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 390 SEK och uppåt. Hotellet finns i Marseille (Saint-Antoine) och det anses vara riktigt billigt.

från 404kr.

Hotel Kyriad Rabatau är ett hotell med tre stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Detta boende är riktigt billigt och rummen är rustade med det mest huvudsakliga.

från 429kr.

Med en 2-stjärnig klass finner du hotellrum från 429 svenska kronor på hotellet Inter-Hotel Marseille. Detta hotell är billigt och ni finner det i Marseille (Prado - Parc Chanot).

från 460kr.

Hotellet Appart'City Marseille Euromed tycks vara prisvärt och är beläget en bit ifrån sevärdheterna La Friche la Belle de Mai och Docks des Suds. Du finner hotellet längs med gatan rue de Ruffi i Marseille (Andra arrondissementet).

från 508kr.

Hotel all seasons Marseille Timone är ett hotell med tre stjärnor och de mest väsentliga bekvämligheter för hotellets gäster. Hotellet är billigt och rummen är rustade med det vanligaste.

från 532kr.

Från 532 kronor kan du få ett rum på New Hotel Saint Charles (formerly New Hotel Select), ett mycket billigt hotell med faciliteter som är det vanligaste. Hotellet finner du nära Vieux Port i Marseille och har en standard på 3 stjärnor.

från 538kr.

Basilique Notre Dame de la Garde och Old Port är välbesökta attraktioner som ni påträffar ett stenkast detta enkla och billiga hotell. Det är nära Vieux Port i Marseille som du stöter på Du Palais, ett billigt boende med priser från 538 svenska kronor per natt.

från 554kr.

En hel del omtyckta restauranger i Marseille hittas inom ett kort gångavstånd till det billiga hotellet Citadines Castellane Marseille. Boendet har tre stjärnor i klass och du finner det i Marseille (Castellane et Prefecture) med en kostad från 554 svenska kronor för ett hotellrum.

från 561kr.

Hotellet Kyriad Marseille Centre Paradis Prefecture ligger bara en bit från sevärdheter som Basilique Notre Dame de la Garde, Old Port och The Panier. Hotellet har en trestjärnig standard och får bedömas som ett billigt val med rum från 561 kr.

från 586kr.

Nära Vieux Port är hotellet Balladins Marseille Saint Charles byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna The Panier och Old Port. Hotellet är någorlunda bra i pris och med en standard på 3 stjärnor.

från 592kr.

Med ett kort avstånd till många populära restauranger i Marseille är det billiga Citadines Prado Chanot Marseille ett attraktivt hotell. Detta boende har tre stjärnor i hotellstandard och ni stöter på det i Marseille (Prado - Parc Chanot) med ett pris från 592 kr för ett rum.

från 594kr.

På Adagio Access Marseille Prado Périer har ni inte långt till en hel del omtyckta matställen i Marseille. Hotellrummen har ett pris från 594 kronor per dygn och det är i Marseille (Prado - Parc Chanot) som man du finner detta hotell.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Marseille

Karta över Marseille med hotell