Filtrera Hotell

Pris: 390-1792 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Montpellier

Hitta de bästa hotellen i Montpellier, Frankrike för dig!
Visar 1-15 av 28 hotell i Montpellier. Inga hotell har filtrerats bort!
från 390kr.

Kyriad Montpellier Sud Lattes är ett hotell med tre stjärnor i betyg i Lattes (Montpellier Syd). Det är vid gatan rue Puech Radier som boendet är beläget och hör definitivt till de boende i Montpellier som är vänligast mot plånboken.

från 418kr.

Campanile Montpellier Sud, ett prisvärt hotell med 3 stjärnor som är beläget nära turist-attraktionerna Jardin des Plantes och Altissimo Montpellier Odysseum. Hotellet ligger i Montpellier (Montpellier Syd) längs AVENUE DU MAS D'ARGELIERS.

från 421kr.

I Montpellier (Montpellier Syd) är hotellet Appart'City Montpellier - Saint-Roch byggt och det ligger inte långt ifrån attraktionerna Place de la Comedie och Musee Fabre. Hotellet har en tvåstjärnig standard och hör definitivt till de hotell i Montpellier som är snällast mot reskassan.

från 429kr.

Gymmet på det trestjärniga Park&Suites Elégance Montpellier ger er ett suveränt tillfälle att träna kondition under ditt besök i Montpellier. Utrustningen i de väldigt billiga hotellrummen är bland annat pentry, luftkonditionering och Internetanslutning, och de har ett pris från 429 SEK per natt.

från 460kr.

I Montpellier (Millenaire) stöter du på det populära hotellet Park & Suites Elegance Montpellier Millenaire som mottagit ett mycket fint betyg av tidigare hotellresenärer. Klassen för hotellet ligger på 3 stjärnor och det tillhör de verkligen förmånligaste hotellen i staden.

från 461kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som är billigt och ligger nära Mare Nostrum-akvariet med hotellrum som är furnerade med det enklaste. På Campanile - Montpellier Le Millenaire är det möjligt att boka ett rum från 461 kr som billigast.

från 491kr.

På hotellet Villa Bellagio Montpellier får ni bo med en standard på tre stjärnor och hotellrum från 491 SEK och uppåt. Detta hotell ligger nära Agropolis-museet i Montpellier och det tros vara billigt.

från 492kr.

Kyriad Montpellier Aeroport är ett trestjärnigt hotell med faciliteter som restaurang, pool (utomhus) och pub. Detta hotell anses vara billigt och hotellets rum har det enklaste.

från 517kr.

Inte långt ifrån attraktionerna Planétarium Galilée och Aquarium Mare Nostrum hittar du Holiday Inn Express Montpellier - Odysseum, ett 3-stjärnigt hotell som är enkelt utan att slarva med kvalitén. Det är nära Mare Nostrum-akvariet utmed vägen Avenue Nina Simone som detta hotell ligger.

från 538kr.

Flera populära matställen i Montpellier finns inom ett kort gångavstånd till hotellet Madame Vacances- Résidence Les Consuls De La Mer. Hotellet har 3 stjärnor i hotellstandard och du finner det i Montpellier (Montpellier Syd) med priser från 538 kronor för en natt.

från 546kr.

Du har nära till ett stort antal välbesökta sevärdheter som Musee Fabre och Cathedrale St-Pierre från hotellet Hotel Royal. Detta boende påträffas intill Rue Maguelone i Montpellier och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 585kr.

Newhotel du Midi har ett mycket bra läge med ett gångavstånd till de populära sevärdheterna Cathedrale St-Pierre och Musee Fabre. Hotellet finns intill vägen Boulevard Victor Hugo i Montpellier och har en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 598kr.

Från Ibis Montpellier Centre har ni inte långt till många omtyckta sevärdheter som exempelvis Cathedrale St-Pierre och Place de la Comedie. Hotellet har en standard på 3 stjärnor och du finner det intill vägen Place Vauban i Montpellier.

från 616kr.

Citadines Antigone Montpellier är ett hotell med tre stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Boendets rum är rustade med exempelvis pentry, TV (Lokala kanaler) och AC.

från 626kr.

Lagrange City Montpellier, ett hotell med 4 stjärnor som är beläget nära attraktionerna Planétarium Galilée och Aquarium Mare Nostrum. Det är nära Mare Nostrum-akvariet utmed gatan avenue Albert Einstein som boendet påträffas.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Montpellier

Karta över Montpellier med hotell