Filtrera Hotell

Pris: 288-1508 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bologna

Hitta de bästa hotellen i Bologna, Italien för dig!
Visar 16-30 av 45 hotell i Bologna. Inga hotell har filtrerats bort!
från 417kr.

Flera populära matställen i Bologna är byggt inom ett gångavstånd till hotellet Hotel Il Guercino. Det är i Bologna (Centralstationen) som detta trestjärniga boende finns med hotellrum från 417 kronor.

från 417kr.

Best Western City Hotel, ett prisvärt hotell med fyra stjärnor som är beläget nära turist-attraktionerna Piazza Maggiore och Museo per la Memoria di Ustica. Hotellet hittas utmed Via Ambrogio Magenta i Bologna (Utställningscenter).

från 447kr.

Savhotel är ett hotell med fyra stjärnor och vanliga faciliteter för hotellets gäster. Detta hotell anses vara rätt billigt och hotellets rum har t.ex. AC, värdeförvaring, minibar och TV (Lokala kanaler).

från 447kr.

Det omtyckta hotellet My One Hotel - Bologna har fyrstjärnig standard och har tilldelats bra utlåtande. Det är i Bologna (Västra Bologna) längs med gatan Via Palmiro Togliatti som du hittar detta hotell.

från 447kr.

Med ett gångavstånd till flera omtyckta restauranger i Bologna är Zanhotel Regina ett bra hotell. Det är nära Neptunus fontän som detta trestjärniga boende är stationerat med hotellrum från 447 kronor.

från 455kr.

Hotel Pedrini är ett hotell i Bologna med en hel del riktigt bra restauranger inom gångavstånd. Det är nära Basilica Santuario di Santo Stefano som detta 1-stjärniga boende påträffas med hotellrum från 455 kr och uppåt.

från 485kr.

Med trestjärnig klass är detta ett utmärkt boende med ett litet avstånd till välbesökta attraktioner som Piazza Maggiore och Towers of the Asinelli and Garisenda (Torri degli Asinelli e Garisenda). Zanhotel Il Canale är ett hotell nära Neptunus fontän i Bologna med priser från 485 kronor för ett rum.

från 485kr.

Om ni vill ha ett populärt hotell som är omtyckt av tidigare gäster så kan kanske det fyrstjärniga Aemilia Hotel Bologna vara något för er. Hotellet hittar du längs med vägen Via Zaccherini Alvisi nära Nationella bildgalleriet i Bologna.

från 492kr.

Det populära hotellet Novotel Bologna Fiera har fyrstjärnig hotellstandard och har erhållits beundransvärt omdöme av tidigare hotellgäster. Detta hotell är beläget nära BolognaFiere på Via Michelino.

från 505kr.

Hotel Internazionale är ett populärt hotell med en standard på fyra stjärnor och väldigt många belåtna hotellgäster. Hotellet stöter ni på längs med gatan Via Indipendenza nära Neptunus fontän i Bologna.

från 538kr.

Från Touring Charming Hotel har ni en bit bort till några efterfrågade sevärdheter som bl.a. Santo Stefano och Towers of the Asinelli and Garisenda (Torri degli Asinelli e Garisenda). Boendet finnes intill gatan Via de Mattuiani i Bologna och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 539kr.

4 Viale Masini Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med faciliteter som gym, pub och restaurang. Boendets rum är utrustade med standardutrustning.

från 546kr.

Savoia Hotel Regency är ett populärt lyxhotell med fyra stjärnor som fått bra omdöme av tidigare gäster. Det är på gatan Via Pilastro i Bologna (Utställningscenter) som du finner detta boende.

från 559kr.

Ganska nära attraktionerna Towers of the Asinelli and Garisenda (Torri degli Asinelli e Garisenda) och Piazza Maggiore hittar du hotellet Mercure Bologna Centro som är beläget i Bologna (Centralstationen). Hotellet är bra i klass och med en klass på 4 stjärnor.

från 569kr.

Hotel University är ett hotell i Bologna med flera populära restauranger inom kort gångavstånd. Det är nära Universitetet i Bologna som ni hittar detta 3-stjärniga boende med en pirslapp från 569 kr.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Bologna

Karta över Bologna med hotell