Filtrera Hotell

Pris: 288-1508 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Bologna

Hitta de bästa hotellen i Bologna, Italien för dig!
Visar 31-45 av 45 hotell i Bologna. Inga hotell har filtrerats bort!
från 599kr.

Zanhotel Tre Vecchi är ett populärt hotell med fyra stjärnor och väldigt många belåtna gäster. Detta boende är byggt nära Neptunus fontän på gatan Via Indipendenza i Bologna.

från 603kr.

Om ni vill övernatta på ett populärt hotell som fått bra betyg av tidigare gäster så kan det fyrstjärniga AC Hotel Bologna by Marriott vara för dig. Hotellet stöter du på vid vägen Via Serlio Sebastiano nära BolognaFiere.

från 637kr.

Zanhotel Europa är ett hotell i Bologna med en hel del riktigt bra matställen inom kort avstånd. Rummen har ett pris från 637 svenska kronor och det är i Bologna (Centrum) som man du stöter på detta 4-stjärniga hotell.

från 644kr.

Starhotels Excelsior ligger intill Viale Pietro Pietramellara , är anpassat för firmor och har en standard på fyra stjärnor. Du kan bli en boende från 644 kr per dygn och det finns bl.a. företagscenter och större konferensrum att nyttja.

från 648kr.

Med en trestjärnig klass är detta ett helt okej hotell en liten bit från välbesökta attraktioner som Towers of the Asinelli and Garisenda (Torri degli Asinelli e Garisenda) och Piazza Maggiore. Metropolitan är ett hotell nära Neptunus fontän i Bologna med priser från 648 SEK som billigast.

från 660kr.

NH Bologna de la Gare är ett hotell i Bologna med en mängd omtyckta matställen inom gångavstånd. Detta hotell har 4 stjärnor i standard och påträffas nära Nationella bildgalleriet med en kostad från 660 kronor per natt.

från 661kr.

På det trestjärniga hotellet Porta San Mamolo kan ni uppleva kärlekenpå bästa sätt i Bologna. Rummen på hotellet har en prislapp från 661 svenska kronor för en kärleksfull stämning och detta boende finns nära Basilica di San Domenico i Bologna.

från 675kr.

Omtyckta attraktioner som Towers of the Asinelli and Garisenda (Torri degli Asinelli e Garisenda) och Piazza Maggiore ligger en bit bort från hotellet Una Hotel Bologna. Detta fyrstjärniga hotell hittar du på gatan Via Pietramellara i Bologna.

från 703kr.

Det 4-stjärniga hotellet Unaway Hotel Bologna Fiera har bekvämligheter som gym, bar och restaurang. Hotellrummen är försedda med bland annat Internetanslutning, minibar, luftkonditionering och TV (Lokala kanaler).

från 812kr.

Royal Hotel Carlton är ett fyrstjärnigt hotell anpassat för etablissemang och påträffas intill Via Montebello. Du kan bli en gäst från 812 svenska kronor och det finns bl.a. större konferensrum och konferensrum att använda.

från 879kr.

Det fyrstjärniga hotellet B4 Bologna Tower är ett väldigt bra val för företagsverksamheter och ni hittar det på gatan Via Lenin. Rummen kostar från 879 svenska kronor per natt och på hotellet hittar du bl.a. företagsanpassade faciliteter som större konferensrum och kemtvätt av kläder.

från 955kr.

Detta flotta hotell med namnet Al Cappello Rosso finner du längs med Via De' Fusari nära Giorgio Morandi-museet. Det lyxiga hotellet har massor av bekvämtligheter som exempelvis lyxfaciliteter.

från 1289kr.

Med bekväm övernattning och en standard som är enkel har ni nära till de välbesökta turistattraktionerna Towers of the Asinelli and Garisenda (Torri degli Asinelli e Garisenda) och Fontana del Nettuno. Bozz är ett mycket billigt hotell nära Basilica di San Domenico i Bologna med priser från 1289 SEK som billigast.

från 1508kr.

Grand Hotel Majestic är ett kärleksfullt och romantiskt hotell med 5 stjärnor i standard. Rummen kan du reservera från 1508 kr och du hittar hotellet nära Neptunus fontän i Bologna.

från 1508kr.

Ett omtyckt hotell är Ramada Encore Bologna Fiera som du hittar i Bologna (Utställningscenter) och har en hel del nöjda gäster sedan förut. Standarden för boendet är på tre stjärnor och har ett pris som inte tillhör de billigaste.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Bologna

Karta över Bologna med hotell