Filtrera Hotell

Pris: 228-898 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Catania

Hitta de bästa hotellen i Catania, Italien för dig!
Visar 16-30 av 31 hotell i Catania. Inga hotell har filtrerats bort!
från 455kr.

Det fyrstjärniga hotellet NH Bellini har endast grundläggande faciliteter. Detta boende är bland de billigare alternativen för sitt segment och rummen är furnerade med bl.a. luftkonditionering, värdeförvaringsbox och minibar.

från 455kr.

Förnya kärleken i Catania med det mysiga och trestjärniga boendet Hotel Borgo Verde. Det är nära Stadio Angelo Massimino i Catania som du stöter på hotellet och där du kan boka rum på hotellet från 455 svenska kronor.

från 456kr.

Från 456 kronor kan du få ett rum på 4 Spa Resort Hotel, ett hotell med bekvämligheter som bastu, pool (utomhus) och hälsoklubb. Detta boende har en mycket simpel hotellstandard och påträffas nära Normandiska slottet i Catania.

från 485kr.

Om du vill leva sagolikt i Catania så kan det trestjärniga hotellet Le Dune Sicily Hotel möjligen vara för dig. Det är nära Ursino slott i Catania som ni finner hotellet och där du har chansen att bo på ett romantiskt sätt från 485 svenska kronor.

från 523kr.

Detta är ett 3-stjärnigt hotell som är beläget nära Benediktiner-klostret med rum som är furnerade med det vanligaste. Best Western Hotel Mediterraneo är namnet på detta hotell och det är möjligt att teckna ett rum för 523 kr när det är lågsäsong.

från 527kr.

På det fyrstjärniga hotellet Hotel Royal kan ni uppleva passionenpå bästa sätt i Catania. Det är nära Grekiska amfiteatern i Catania som du finner hotellet och där du kan få hotellrum från 527 kr.

från 614kr.

Katane Palace Hotel är ett förtrollande vackert hotell med fyra stjärnor, ett perfekt val för det långvariga förhållandet. Rummen på hotellet kan du boka från 614 svenska kronor och du hittar hotellet nära Massimo Bellini Theater i Catania.

från 643kr.

Nära Massimo Bellini Theater finns hotellet Romano House som har en 4-stjärnig standard. Det är vid vägen Via Di Prima som boendet är beläget och är inte särskilt billigt för ett boende.

från 645kr.

Det 4-stjärniga hotellet Excelsior Grand Hotel är byggt nära Massimo Bellini Theater i Catania. Det är på Piazza Giovanni Verga som du finner detta boende och är inte direkt det billigaste hotellet du kan hitta i Catania.

från 675kr.

Hotellet Hotel Nettuno ligger nära Le Ciminiere utställnings- och kongresscenter med en standard på 4 stjärnor. Ni finner detta boendet beläget vid gatan Viale Ruggero di Lauria och är en aning dyrare än hotellen i medelklassen.

från 675kr.

Il Principe Hotel är ett fyrstjärnigt boende i Catania med en sagolik karaktär. Hotellet påträffas nära Fontana dell'Elefante i Catania och ni kan boka ett rum från 675 SEK per rum och natt.

från 682kr.

Detta hotell NH Parco degli Aragonesi har ett kort avstånd till badstranden i Catania. Detta boende är fyrstjärnigt och ligger längs med gatan Viale Kennedy Loc La Playa med en kostnad från 682 kronor för ett hotellrum.

från 682kr.

Nära Benediktiner-klostret ligger det omtyckta hotellet Liberty Hotel som erhållit ett väldigt bra omdöme av tidigare hotellresenärer. Boendets klass är på 4 stjärnor och det tillhör inte de billigaste boendena i staden.

från 710kr.

Stranden i Catania ligger precis intill Romano Palace Luxury Hotel. Det 5-stjärniga boendet finnes längs med vägen Viale Kennedy med en kostnad från 710 svenska kronor.

från 751kr.

Det tvåstjärniga hotellet Stesicorea Palace har logi till en kostnad från 751 SEK. Detta hotell tillhör ej de mest billiga hotellen och ni stöter på det nära Massimo Bellini Theater i Catania.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Catania

Karta över Catania med hotell