Filtrera Hotell

Pris: 118-2067 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Aten

Hitta de bästa hotellen i Aten, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 158 hotell i Aten. Inga hotell har filtrerats bort!
från 118kr.

De mest grundläggande faciliteter påträffar du på det extremt billiga hotellet Pergamos. Hotellet har en klass på 2 stjärnor och du finner det nära Atens arkeologiska museum på vägen Acharnon Street Vathis Square.

från 125kr.

Nära Atens arkeologiska museum är hotellet Filoxenia Hotel byggt och det ligger inte långt ifrån sevärdheterna Filopappos Hill och National Archaeological Museum (Ethniko Archaiologiko Museo). Hotellet har en 2-stjärnig klass och det hör definitivt till de billigaste boendena i Aten.

från 141kr.

Aristoteles Hotel är ett prisvärt 2-stjärnigt hotell nära sevärdheterna National Archaeological Museum (Ethniko Archaiologiko Museo) och Monastiraki. Det är nära Atens arkeologiska museum utmed gatan Acharnon Street som detta hotell finns.

från 148kr.

Hotellet Soho Hotel ligger inte mer än en liten bit från sevärdheterna Parthenon (Parthenonas), Acropolis (Akropolis) och The Acropolis Museum. Boendet är bland de absolut billigaste hotellen i Aten och med en standard på 2 stjärnor.

från 157kr.

Sparta Team Hotel är ett hotellboende som finns nära Ancient Agora och inte långt ifrån sevärdheterna The Acropolis Museum och Acropolis (Akropolis). Det är ett 1-stjärnigt hotell och det tillhör de förmånligaste hotellen i Aten.

från 173kr.

Detta är ett enstjärnigt boende som påträffas väldigt nära välbesökta attraktionerna The Acropolis Museum och Acropolis (Akropolis). Athinaikon Hotel ligger nära Forum Romanum i Aten och är ett väldigt billigt hotell där rummen ligger från 173 kronor per dygn.

från 187kr.

De mest huvudsakliga bekvämligheter finner du på det väldigt billiga hotellet Cosmos Hotel. Det är nära Atens arkeologiska museum och längs gatan Psaron street som ni påträffar detta tvåstjärniga boende.

från 190kr.

Du har inte långt till ett stort antal populära attraktioner som National Archaeological Museum (Ethniko Archaiologiko Museo) och Monastiraki från hotellet Athens International Youth Hostel. Det är i Aten längs med gatan Victor Hugo som du hittar detta tvåstjärniga logi.

från 195kr.

Det extremt billiga hotellet Claridge Hotel har ett pris från 195 kronor per natt och har faciliteter som är standardutrustning. Hotellet har en klass på två stjärnor och finnes nära Atens arkeologiska museum.

från 198kr.

Det trestjärniga hotellet Marina Hotel Athens har inte en stor tillgång av bekvämligheter. Boendet är bland de allra billigaste hotellen i Aten och rummen är försedda med det mest viktiga och med luftkonditionering.

från 203kr.

Balasca Hotel är ett trestjärnigt hotell med priser från 203 kr per rum. Det är nära Atens arkeologiska museum som ni stöter på detta hotell och det är bland de absolut mest billiga hotellen i Aten.

från 203kr.

Välbesökta sevärdheter som Monastiraki och National Archaeological Museum (Ethniko Archaiologiko Museo) hittar ni inte långt ifrån detta 3-stjärniga hotell. Med hotellrum från 203 svenska kronor och uppåt är Achillion Hotel mycket billigt med en bra placering nära Atens arkeologiska museum.

från 209kr.

Det väldigt billigahotellet Epidavros Hotel ligger inom gångavstånd till flera bra matställen i Aten. Detta hotell har 2 stjärnor i standard och ni stöter på det nära Atens arkeologiska museum med en kostad från 209 kr för ett hotellrum.

från 211kr.

Välbesökta sevärdheter som Filopappos Hill och National Archaeological Museum (Ethniko Archaiologiko Museo) ligger en kort bit från boendet Solomou Hotel. Detta hotell påträffas intill Solomou Street Omonia i Aten och har en standard på 3 stjärnor.

från 211kr.

På Vienna Hotel bor du väldigt billigt och har väldigt nära till en hel del populära restauranger i Aten. Det är nära Ancient Agora som detta tvåstjärniga hotell är beläget med rum från 211 kr och uppåt.

Alternativa resmål...

Om Aten

Aten är Greklands huvudstad och perfekt för dig som vill uppleva Grekland utan att det måste vara en bad-semester. Att besöka Aten är som att befinna sig i två tidsepoker på samma gång. För även om Aten är en mycket modern och bekväm stad så finns antikens greker alltid där och andas dig i nacken. För den som är intresserad av denna tid, dess konst och arkitektur är Aten ett paradis. Den som inte intresseras av antikens greker kommer antagligen att göra det när denne lämnar staden.

Den mest kända och antagligen mest häpnadsväckande sevärdheten i Aten är utan tvekan Akropolis, berget som sträcker sig 156 meter över havet. Namnet Akropolis kommer ur den gamla grekiskan och betyder 'högst' (akros) och 'stad' (polis). På Akropolis hittas Parthenon som är det största av de tempel som finns på Akropolis. Templet byggdes 433 f.k och är en hyllning till Pallas Athena. På Akropolis finns även två andra tempel Iktinos och Kallikrates.

Men du behöver inte springa runt och titta på gamla tempel som det enda du gör när du är i Aten, som är en levande stad med ett rikt nöjesliv. Här är det inte svårt att koppla av och bara ha roligt. Hotell finns det även en hel del utav i Aten och de flesta är dessutom riktigt billiga att söka och boka. Ju längre utanför Atens centrum du kommer desto billigare hotell går det att hitta. Men det finns även billiga hotell inne i Aten att boka som inte kostar mer än en tusenlapp per natt.

Hotellkarta för Aten

Karta över Aten med hotell