Filtrera Hotell

Pris: 114-4750 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rhodos

Hitta de bästa hotellen i Rhodos, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 99 hotell i Rhodos. Inga hotell har filtrerats bort!
från 114kr.

Bekvämligheter som pub, restaurang och utomhuspool påträffar ni på det extremt billiga hotellet Ano Kampos Hotel & Studios. Detta hotell har 2 stjärnor i standard och du påträffar det vid Profitis Ilias Street Faliraki i Rhodos (Faliraki).

från 158kr.

Hotellet Argo Hotel har en tvåstjärnig klass och hotellrum till en kostnad från 158 SEK per natt. Det mycket billiga hotellet hittar ni i Rhodos (Kallithea).

från 173kr.

Det är från priset 173 kr och uppåt som ni hittar på det 2-stjärniga hotellet Telhinis Hotel. Hotellet bedöms vara riktigt billigt och du stöter på det i Rhodos (Kallithea).

från 174kr.

På det mycket billiga hotellet White Palace Studios får ni tillträde till faciliteter som är det mest väsentliga till ett pris från 174 svenska kronor. Det är i Rhodos (Faliraki) som ni stöter på detta tvåstjärniga hotell.

från 175kr.

Om faciliteter som restaurang, pub och pool (utomhus) är en önskan så kan kanske Golden Days Hotel & Studio vara det billigt hotellet för dig med ett pris från 175 kr per natt. Detta boende har en 2-stjärnig hotellstandard och påträffas i Rhodos (Afandou stad).

från 190kr.

Om bekvämligheter som är standardutrustning är en önskan så kan Hotel Tsambika Sun vara det billigt hotellet för er med ett pris från 190 svenska kronor per natt. Du stöter på hotellet i Rhodos (Archangelos) med en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 190kr.

Det bekväma strandhotellet Mitsis La Vita Beach Hotel är beläget nära Rhodos akvarium med en standard på två stjärnor. Detta hotell hittar du på gatan Papanikolaou str och hör till de verkligen förmånligaste hotellen i Rhodos.

från 198kr.

Hotellet John & Mary's Studios har de mest väsentliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är väldigt billigt och rummen är furnerade med det mest huvudsakliga.

från 198kr.

Det fyrstjärniga hotellet Domus Rodos Hotel har hotellrum till ett pris från 198 kronor och uppåt. Detta hotell tycks vara synnerligen billigt och du stöter på det nära Rhodos arkeologiska museum.

från 198kr.

Ett stenkast till ett dopp bjuder Africa Hotel på som finnes precis intill beachen i Rhodos. Hotellet har en kostnad från 198 svenska kronor och ni påträffar det 2-stjärniga boendet längs med vägen Alexandrou Diakou Rhodes.

från 198kr.

Detta hotell är mycket billigt, har 3 stjärnor, finns i Rhodos (Rhodos stad) och har hotellrum försedda med det enklaste. På 7 Palms Hotel Apartments kan du boka hotellrum från 198 kronor.

från 199kr.

Hotellet Zoes Hotel-Studios har pool utomhus, pub och restaurang tillgängligt för sina gäster. Detta hotell anses vara billigt och hotellets rum har t.ex. safebox, pentry, Internetanslutning och AC.

från 199kr.

Hotellet Hotel Iris har bar, pool utomhus och restaurang tillgängligt för sina gäster. Hotellrummen är rustade med det enklaste och med tillträde till AC.

från 200kr.

Casinohotellet City Center Hotel finner du nära Rhodos akvarium med en tre standard. Det är på Iroon Politechneiou som detta boende påträffas och är ett prisvärt val i Rhodos.

från 201kr.

På Venus Aphrodite Hotel hittar du hotellrum från 201 kronor och en standard på 2 stjärnor. Hotellet är billigt och du hittar det nära Rhodos akvarium.

Alternativa resmål...

Om Rhodos

Rhodos är en utav Greklands många underbara öar och ett mycket populärt turistmål. Som så många av Greklands paradisöar finns här verkligen något för alla smaker. För barnfamiljen finns här långgrunda stränder med vacker sand och glittrande vatten. För den som vill släppa loss om nätterna är Rhodos perfekt för festande, då skall man framför allt hålla sig i staden Rhodos. Men staden är inte bara för den som vill slå klackarna i taket, Rhodos stad har mycket att erbjuda. Vägarna är slingriga och att ägna en dag att gå vilse bland så butiker och vackra hus kan vara en riktigt upplevelse. Gamla stan är fantastisk med sin 500 år gamla ringmur och magnifika hamn här hittar vi även Stormästarens palats som är ett enormt slott som byggdes på 1400-talet.

På Rhodos går det att göra många arkeologiska upptäckter för den som är intresserad utav det, här finns en hel del gamla byggnader ända ifrån antiken.

Det finns även många utflyktsmål som inte inkluderar några ruiner, här finns oerhört vacker natur som verkligen är värd att utforska. Hotell finns det naturligtvis hur många som helst av på Rhodos, de ligger utspridda över ön och chansen är mycket liten att du inte lyckats hitta något du tycker om. Priserna är billiga och ligger på ungefär 1000 kronor per natt, ibland till och med ännu mindre. Tänk på att många vill besöka Rhodos på sommaren och det är bra att vara ute i god tid när man skall boka hotell.

Hotellkarta för Rhodos

Karta över Rhodos med hotell