Filtrera Hotell

Pris: 118-6357 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kreta

Hitta de bästa hotellen i Kreta, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 109 hotell i Kreta. Inga hotell har filtrerats bort!
från 118kr.

På det extremt billiga hotellet Ledra Maleme Hotel får du tillgång till bekvämligheter som bland annat pool (utomhus), bar och restaurang till ett pris från 118 svenska kronor. Hotellet har en tvåstjärnig hotellstandard och ligger i Platanias (Maleme) i Kreta.

från 133kr.

Neon Hotel är ett tvåstjärnigt hotell med gym som ger dig möjligheten till att röra sig under tiden du är i Kreta. Från 133 svenska kronor per dygn får du hyra de extremt billiga rummen som är enkelt utrustade.

från 133kr.

Hotellet Armonia Hotel har de mest väsentliga bekvämligheter tillgängligt för sina gäster. Boendet är mycket billigt och rummen är furnerade med det vanligaste och med förfogande till TV (Lokala kanaler).

från 141kr.

Detta är ett tvåstjärnigt hotell som är billigt och finns i Chersonissos (Malia) med rum som är utrustade med det enklaste. Iraklis Apartments & Studios är namnet på detta hotell och ni kan beställa ett rum på hotellet för 141 kronor under lågsäsong.

från 156kr.

Det populära hotellet Futura Hotel är byggt i Platanias (Maleme). Det populära boendet har tre stjärnor i klass och är bland de billigaste boendena du kan finna i staden.

från 174kr.

Det tvåstjärniga hotellet Nireas Hotel har rum till ett pris från 174 kr och uppåt. Detta boende är billigt och ni finner det i Khania (Daratsos) i Kreta.

från 188kr.

Det tvåstjärniga hotellet Irilena Apartments hittar du i Chersonissos (Stalis) i Kreta. Detta hotell är byggt vid gatan Stalis Heraklion och det är verkligen bland de billigaste i staden.

från 195kr.

Det trestjärniga hotellet Memories Apartments har rum till priser från 195 svenska kronor per natt. Detta boende finns i Chersonissos (Stalis) i Kreta och det tros vara billigt.

från 195kr.

I ett historiskt område stöter du på detta trestjärniga och väldigt billiga hotell med rum inredda med det vanligaste. På Astrikas Villa är det möjligt att få tag på rum från 195 kronor.

från 196kr.

Om faciliteter som massage, utomhuspool och bar är ett måste så kan Top Hotel vara det billigt hotellet för er med ett pris från 196 kronor per natt. Detta hotell har en 1-stjärnig klass och påträffas i Khania (Nea Kydonia) i Kreta.

från 196kr.

Från 196 kronor kan ni få ett rum på Klio Apart Hotel, ett billigt hotell med bekvämligheter som bar, pool (utomhus) och restaurang. Det är nära Cretaquarium i Kreta som du finner detta fyrstjärniga boende.

från 211kr.

I Khania (Daratsos) hittar du detta billiga hotell som är 3-stjärnigt i standard och där hotellrummen är furnerade med bl.a. safebox, pentry och AC. Athina Beach Hotel är hotellets namn och det går att boka rum från 211 kronor per rum och natt.

från 211kr.

Trestjärniga hotellet Hotel Albatros är beläget i Platanias (Maleme) i Kreta. Det är vid vägen Maleme som detta boende påträffas och med en låg kostnad på 211 kronor per rum.

från 218kr.

Det billiga hotellet Kalypso Home Style Hotel har en prislapp från 218 svenska kronor per natt och har bekvämligheter som bland annat utomhuspool, restaurang och pub. Hotellet finner du i Chersonissos (Malia) i Kreta och har en standard på 3 stjärnor.

från 226kr.

Filia Hotel - Aparthotel är ett 2-stjärnigt hotell med bekvämligheter som bar, restaurang och utomhuspool. Hotellrummen är utrustade med t.ex. TV (Lokala kanaler), safebox och AC.

Alternativa resmål...

Om Kreta

Kreta är Greklands största ö och ett välbesökt turistparadis. Här finns mängder utav vita stränder och kulturskatter. Kreta har mycket att erbjuda och beroende på var på ön man befinner sig kan man forma sin semester på sitt eget sätt.

På Kreta finns flera olika små orter, en hel del charterorter med sol och bad. Agios Nikolaos är en utav Kretas populäraste orter och passar bra för dem som vill ha den där lite lyxigare känslan, området kan beskrivas som trendigt och finsmakat. Mitt inne i Agios Nikolaos finns en liten lagun, Voulismeni, lagunen ger området en speciell känsla.

En annan turistort på Kreta är Agia Marina som passar perfekt för barnfamiljer, här sträcker sig sandstranden långt och havet glittrar klart. Orten är relativt liten och det går därför inte allt för vilt till ens under högsäsongen. Den lilla byn är charmig och känns genuin, ett perfekt turistmål helt enkelt. Detta är så klart bara två utav Kretas många vackra turistorter. Hotellen på Kreta är många vilket är tur för efterfrågan är stor. Därför är det också bra att vara ute i god tid när du ska söka och boka hotell på Kreta, högsäsongen är under sommaren och då är det en hel del turister som kommer hit.

Hotellen är billiga och det finns något för alla smaker. Priserna ligger runt 1000 kronor per natt, men det kan naturligtvis variera beroende på typ av hotell och plats på ön. Det finns även billigare hotell som inte kostar mer än strax över 500 kronor.

Hotellkarta för Kreta

Karta över Kreta med hotell