Filtrera Hotell

Pris: 118-6357 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kreta

Hitta de bästa hotellen i Kreta, Grekland för dig!
Visar 106-109 av 109 hotell i Kreta. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1885kr.

Det lyxiga spahotellet Blue Palace Resort & Spa har harmoniska bekvämligheter som bastu, massagebehandling och spa. Det är vid gatan Plaka i Agios Nikolaos (Elounda) som du påträffar detta 5-stjärniga spahotell.

från 3437kr.

Detta är ett fyrstjärnigt hotell som påträffas i Agios Nikolaos (Sissi) med hotellrum som är inredda med det vanligaste. Detta hotells namn är Grecotel Meli Palace och det är möjligt att få ett hotellrum för 3437 kronor per dygn.

från 3895kr.

Med en tvåstjärnig klass hittar ni hotellrum från 3895 kr på hotellet Elotis Suites. Detta boende är byggt i Khania (Kato Stalos) i Kreta och det tillhör inte de billigaste alternativen.

från 6357kr.

Det glamorösa hotellet Cretan Dream Royal Hotel finnes nära Agia Marina-stranden längs med gatan Agia Marina Nea Kydonia. Det glamorösa hotellet har stiliga faciliteter som exempelvis pool utomhus, kemtvätt och massagebehandling.

Alternativa resmål...

Om Kreta

Kreta är Greklands största ö och ett välbesökt turistparadis. Här finns mängder utav vita stränder och kulturskatter. Kreta har mycket att erbjuda och beroende på var på ön man befinner sig kan man forma sin semester på sitt eget sätt.

På Kreta finns flera olika små orter, en hel del charterorter med sol och bad. Agios Nikolaos är en utav Kretas populäraste orter och passar bra för dem som vill ha den där lite lyxigare känslan, området kan beskrivas som trendigt och finsmakat. Mitt inne i Agios Nikolaos finns en liten lagun, Voulismeni, lagunen ger området en speciell känsla.

En annan turistort på Kreta är Agia Marina som passar perfekt för barnfamiljer, här sträcker sig sandstranden långt och havet glittrar klart. Orten är relativt liten och det går därför inte allt för vilt till ens under högsäsongen. Den lilla byn är charmig och känns genuin, ett perfekt turistmål helt enkelt. Detta är så klart bara två utav Kretas många vackra turistorter. Hotellen på Kreta är många vilket är tur för efterfrågan är stor. Därför är det också bra att vara ute i god tid när du ska söka och boka hotell på Kreta, högsäsongen är under sommaren och då är det en hel del turister som kommer hit.

Hotellen är billiga och det finns något för alla smaker. Priserna ligger runt 1000 kronor per natt, men det kan naturligtvis variera beroende på typ av hotell och plats på ön. Det finns även billigare hotell som inte kostar mer än strax över 500 kronor.

Hotellkarta för Kreta

Karta över Kreta med hotell