Filtrera Hotell

Pris: 118-6357 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kreta

Hitta de bästa hotellen i Kreta, Grekland för dig!
Visar 46-60 av 109 hotell i Kreta. Inga hotell har filtrerats bort!
från 351kr.

Detta trestjärniga hotell hittas nära Agia Marina-stranden där rummen har luftkonditionering, värdeförvaring och pentry. Boendets namn är Creta Palm Hotel och ni kan boka ett rum för 351 SEK.

från 352kr.

Adrakos Apartments är ett hotell med 3 stjärnor och bar, pool (utomhus) och restaurang för hotellets gäster. Detta hotell anses vara enkelt utan att glömma kvalitén och hotellets rum har bl.a. pentry, luftkonditionering och värdeförvaringsbox.

från 352kr.

På hotellet Cretan Family Apartments får du tillgång till bekvämligheter som är standardutrustning till ett pris från 352 kr. Detta boende finnes i Chersonissos (Malia) i Kreta och har en hotellstandard på tre stjärnor.

från 367kr.

Elea apartments är ett tvåstjärnigt hotell i Kreta i Khania (Daratsos). Boendet är byggt vid vägen Makris Toichos och hotellets pris tillhör det mittersta prissegmentet.

från 378kr.

För bra strandläge i Kreta kan Galini Beach & Eden Hotel som finns nära stranden vara ett vettigt alternativ. Detta hotell kostar från 378 kr och du påträffar det 3-stjärniga boendet på Chanion Kissamou Kato Stalos Agia Marina.

från 382kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Matheo Villas & Suites har rum till en kostnad från 382 SEK och uppåt. Detta boende är inte bland de billigaste alternativen och du finner det i Chersonissos (Malia) i Kreta.

från 385kr.

Bo förtrollande vackert under ert resande i Kreta på det 2-stjärniga hotellet Elotia Hotel. Boendet ligger i Khania (Nea Kydonia) i Kreta och ni kan få ett rum från 385 svenska kronor per rum och natt.

från 388kr.

Detta hotell hittar du i Platanias (Platanias stad), har tre stjärnor och hotellets rum har inte mer än det enklaste. Sunrise Hotel - All Inclusive är namnet på detta boende och det går att beställa ett rum från 388 kr när det är lågsäsong.

från 391kr.

Matamy Beach Hotel är ett badvänligt hotell vid stranden med 2 stjärnor i standard i Chersonissos (Stalis). Du finner detta boendet beläget intill vägen Agiou Ioannou Stalis och det tillhör inte de billigare hotellen, utan tillhör snarare medelklassen med en kostnad från 391 kr.

från 391kr.

Eva Suites Hotel är ett hotell som har faciliteter som t.ex. pool utomhus, massagebehandling och bar. Hotellet har en standard på tre stjärnor och ni påträffar det i Khania (Nea Kydonia) på gatan Agia Marina Nea Kydonia.

från 406kr.

Det 3-stjärniga hotellet Plakias Bay har logi till en kostnad från 406 kr och uppåt. Hotellet finner du i Agios Vasileios (Plakias) i Kreta.

från 407kr.

Inte långt ifrån sandstranden i Kreta stöter ni på Kalypso Cretan Village Resort & Spa som är optimalt för dig som väldigt kvickt önskar kunna komma ut och bada. Det är på vägen Karavos Plakias som du stöter på detta solvänliga hotell med fyra stjärnor och till priser från 407 SEK per hotellrum.

från 407kr.

Magda Hotel är ett billigt hotell med faciliteter som bastu, pool utomhus och restaurang. Det är nära Cretaquarium och längs med gatan Gouves som du finner detta fyrstjärniga hotell.

från 407kr.

Bekvämligheter som massage, restaurang och gym påträffar du på hotellet Angela Studios & Apartments. Detta hotell är trestjärnigt och du finner det utmed vägen M. Sakadaki Sissi i Agios Nikolaos (Sissi).

från 412kr.

Adelais Hotel är ett tvåstjärnigt hotell med bekvämligheter som bar, restaurang och utomhuspool. Detta hotells rum är försedda med bl.a. AC, TV (Lokala kanaler) och värdeförvaring.

Alternativa resmål...

Om Kreta

Kreta är Greklands största ö och ett välbesökt turistparadis. Här finns mängder utav vita stränder och kulturskatter. Kreta har mycket att erbjuda och beroende på var på ön man befinner sig kan man forma sin semester på sitt eget sätt.

På Kreta finns flera olika små orter, en hel del charterorter med sol och bad. Agios Nikolaos är en utav Kretas populäraste orter och passar bra för dem som vill ha den där lite lyxigare känslan, området kan beskrivas som trendigt och finsmakat. Mitt inne i Agios Nikolaos finns en liten lagun, Voulismeni, lagunen ger området en speciell känsla.

En annan turistort på Kreta är Agia Marina som passar perfekt för barnfamiljer, här sträcker sig sandstranden långt och havet glittrar klart. Orten är relativt liten och det går därför inte allt för vilt till ens under högsäsongen. Den lilla byn är charmig och känns genuin, ett perfekt turistmål helt enkelt. Detta är så klart bara två utav Kretas många vackra turistorter. Hotellen på Kreta är många vilket är tur för efterfrågan är stor. Därför är det också bra att vara ute i god tid när du ska söka och boka hotell på Kreta, högsäsongen är under sommaren och då är det en hel del turister som kommer hit.

Hotellen är billiga och det finns något för alla smaker. Priserna ligger runt 1000 kronor per natt, men det kan naturligtvis variera beroende på typ av hotell och plats på ön. Det finns även billigare hotell som inte kostar mer än strax över 500 kronor.

Hotellkarta för Kreta

Karta över Kreta med hotell