Filtrera Hotell

Pris: 171-3321 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Alanya

Hitta de bästa hotellen i Alanya, Turkiet för dig!
Visar 1-14 av 14 hotell i Alanya. Inga hotell har filtrerats bort!
från 171kr.

Det tvåstjärniga hotellet Damlatas Elegant Apartments tycks vara prisvärt och ligger en bit ifrån turistattraktionerna Alanya Gardens och Damlatas Caves. Du hittar boendet längs med gatan Saray Mah. Ataturk Cad. Oral Sokak i Alanya (Alanya - östra bukten).

från 196kr.

Hotellgäster på Eftalia Aytur Hotel har inte långt till att gotta sig av badstranden i Alanya. Hotellet har en kostnad från 196 kronor och ni hittar det trestjärniga hotellet vid Gullerpinai Mah. Keykubat Cad..

från 225kr.

Håll dig i god form under er vistelse i Alanya med gymmet på det 4-stjärniga Xperia Kandelor Hotel. De extremt billiga rummen på hotellet har priser från 225 kr och är utrustade med det vanligaste för ett hotellrum.

från 233kr.

Med en fyrstjärnig standard finner du hotellrum från 233 kronor på hotellet Remi Hotel. Boendet är stationerat nära Alanya Aquapark och det tros vara tämligen bra i pris.

från 236kr.

Detta är ett trestjärnigt hotell som finns i Alanya (Alanya - östra bukten) med hotellrum som är utrustade med det vanligaste. Acar Hotel är namnet på detta hotell och det går att lägga beslag på ett hotellrum för 236 kronor under lågsäsong.

från 290kr.

Håll igång träningen under din vistelse i Alanya med träningslokalen på det fyrstjärniga Riviera Hotel. Exempel på saker i de billiga hotellrummen är värdeförvaringsbox och minibar, och kostnaden ligger från 290 kr.

från 318kr.

Nära Alanyas arkeologiska museum och inte långt bort från sevärdheterna Dim Cave och Alanya Kalesi (Castle) ligger Xperia Grand Bali Hotel. Detta hotell är bra i klass och har en standard på 4 stjärnor.

från 387kr.

Bella Vista Suite Hotel är ett 3-stjärnigt boende i Alanya med en romantisk prägel. Rummen har ett pris från 387 kr för en romantisk stämning och detta hotell finns nära Damlatasgrottan i Alanya.

från 418kr.

Detta är ett hotell med en standard på 3 stjärnor i Alanya (Alanya - östra bukten) och hotellrum med TV (Lokala kanaler), minibar och värdeförvaringsbox. På hotellet Alaiye Kleopatra är det möjligt att under lågsäsong få ett rum för 418 kr.

från 568kr.

Det är från priset 568 SEK och uppåt som ni hittar på det fyrstjärniga hotellet Kleopatra Royal Palm Hotel. Boendet finnes nära Alanya Lunapark och det är inte bland de billigaste valen.

från 573kr.

För bra havsläge i Alanya kan Maritim Hotel Club Alantur som är byggt precis intill stranden vara ett bra hotell. Det femstjärniga boendet är beläget vid Dimcay Mevkii med en kostnad från 573 kr.

från 739kr.

Mycket nära till ett bad i havet får du på Monart City Hotel som ligger nära beachen i Alanya. Det fyrstjärniga hotellet ligger vid Cumhuryet Mah.Ahmet Tokus Bulvar No: med priser från 739 svenska kronor.

från 855kr.

Monart Luna Playa Hotel är ett tvåstjärnigt och bekvämt beachhotell i Alanya. Boendet anses vara rätt så enkelt och hotellets rum har det enklaste.

från 3321kr.

Från 3321 svenska kronor kan ni få ett hotellrum på Xperia Saray Beach Hotel, ett hotell med bekvämligheter som pub, bastu och pool (utomhus). Hotellet har en klass på 4 stjärnor och finns nära Alanya Aquapark.

Alternativa resmål...

Om Alanya

Alanya är en utav Turkiets populäraste turistorter. Hit skall du åka ifall du vill fylla din semester med sol, bad, shopping och vilt festande. Alanyas stränder håller en mycket hög kvalitet med vit sand och kristall klart vatten och det är här fokusen ligger under dagarna. Framåt kvällen drar sig folk in mot basaren där de flesta restauranger ligger och även alla de omtalade nattklubbarna.

Det finns också en hel del saker att titta på medan man är i Alanya. 35 kilometer ifrån Alanya ligger ruinstaden Termessos. Staden är nästan 3000 år gammal då den grundades på 800-talet f.k. Ta med dig ett par riktigt bra skor, för det blir en del promenerande.

En annan upplevelse i närheten av Alanya är kalkstensklipporna Pamukkale, ett magnifikt naturfenomen som fångar betraktaren. Dessvärre har tidigare besökare behandlat platsen utan respekt och det har nu blivit förbjudet att bada vid klipporna. Men man behöver inte vara ledsen för det, det finns nämligen anlagda termalbad där man kan ta sig ett dopp.

Det finns många hotell i Alanya och de flesta är riktigt billiga att boka. Priserna är ungefär de samma ifall du vill bo i Alanya centrum eller utanför city, det är möjligen något billigare inne i Alanya. Hotellens priser varierar en hel del på var man vill bo, men på ett ungefär ligger priserna på runt 2000 kronor per natt. Det finns även en del hotell att söka och boka som inte kostar mer än 900 kronor per natt.

Hotellkarta för Alanya

Karta över Alanya med hotell