Filtrera Hotell

Pris: 90-586 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Chania

Hitta de bästa hotellen i Chania, Grekland för dig!
Visar 1-15 av 22 hotell i Chania. Inga hotell har filtrerats bort!
från 90kr.

Det enstjärniga Niriis Hotel har hotellrum till en prislapp från 90 SEK och du påträffar det vid K.Daratso Agii Apostoli. Rummen är furnerade med bl.a. värdeförvaring, AC och pentry.

från 187kr.

Alexis Hotel är ett tvåstjärnigt hotell med faciliteter som bar, massagebehandling och restaurang. Hotellrummen är utrustade med bl.a. minibar, TV (Lokala kanaler), AC och safebox.

från 195kr.

På det extremt billiga hotellet Elena Apartments 'The Family' får du tillgång till faciliteter som är standardutrustning till en kostnad från 195 kronor. Detta hotell finnes i Khania (Nea Kydonia) i Chania och har en standard på 1 stjärna.

från 195kr.

Om faciliteter som är standardutrustning är ett måste så kan Elena Beach Hotel vara det extremt billigt hotellet för dig med ett pris från 195 svenska kronor per natt. Detta hotell har en 3-stjärnig klass och hittas i Khania (Khania Town) i Chania.

från 211kr.

Nära Venetianska hamnen ligger hotellet Hotel Irene vilket har en tvåstjärnig standard. Detta hotell hittar du på gatan Michail Apostolidi och med ett billigt pris från 211 kr per rum.

från 227kr.

Hotellet Tina Hotel har en enstjärnig klass och hotellrum från 227 SEK och uppåt. Detta hotell anses vara billigt och du påträffar det nära Venetianska hamnen i Chania.

från 235kr.

I Khania (Khania Town) finner du detta 3-stjärniga och mycket billiga hotell med rum furnerade med exempelvis pentry, värdeförvaring och AC. På Nea Elena Luxurious Apartments går det att teckna ett hotellrum för 235 kronor som billigast.

från 270kr.

Melina's House är ett tvåstjärnigt boende som du påträffar längs med vägen Ir. Politehniou St. och som har en kostnad från 270 kronor per natt. AC, värdeförvaringsbox och pentry är exempel på vad hotellrummen har att bjuda på.

från 280kr.

Längs med gatan Kosti Palama Str. hittar ni det trestjärniga boendet Artemis Apartments som har rum från 280 SEK. Hotellets rum är furnerade med bland annat luftkonditionering, värdeförvaring och pentry.

från 291kr.

Om faciliteter som är standardutrustning är ett måste så kan kanske Omalos Hotel vara hotellet för er med ett pris från 291 svenska kronor per natt. Det är nära Venetianska hamnen i Chania som du finner detta tvåstjärniga hotell.

från 316kr.

Det 3-stjärniga hotellet Elma's Dream Apartments stöter ni på Hrissi Akti och har en kostnad från 316 svenska kronor per rum och natt. Internetanslutning, luftkonditionering och pentry är exempel på vad hotellets rum har som utbud.

från 316kr.

Eliros Studios är ett tvåstjärnigt hotell som du finner längs med vägen Stalos och som kostar från 316 kr per natt. På hotellets rum kan du ta del av bl.a. pentry och luftkonditionering.

från 335kr.

Nära Venetianska hamnen hittar du hotellet Arkadi Hotel som har en trestjärnig standard. Det är längs Square som ni påträffar detta boende och boendets pris hör till det mittersta prissegmentet.

från 343kr.

Kriti Hotel, ett 3-stjärnigt hotell i Chania nära Venetianska hamnen. Det är längs Nikiforou Foka & Kiprou som ni stöter på detta boende och tycks varken vara dyrt eller billigt.

från 343kr.

På Tropicana Beach Hotel hittar du rum från 343 kr, en hotellstandard på 3 stjärnor och ett läge längs Kato Stalos. Hotellets rum har bland annat TV (Lokala kanaler), värdeförvaring och AC.

Alternativa resmål...

Om Chania

Chania är den näst största staden på den Grekiska ön Kreta och ett välbesökt turistmål. Stranden ligger mycket nära staden så en resa hit är den perfekta kombinationen av bad och stadssemester. Staden i sig är oerhört vacker och väldigt gammal, arkitekturen är starkt präglad av Venedig som länge styrde över staden.

I Chania finns till exempel ett fyrtorn i venetiansk stil från 1600-talet. De flesta som åker till Chania bor inte i den faktiska staden utan i det större området som också kallas för Chania där det finns flera mindre turistorter. Men även om man bor utanför själva centrum, är det lätt att ta sig dit med taxi eller buss. För till exempel barnfamiljer som både vill koppla av men också njuta utav gammal kultur är detta en perfekt kompromiss.

Hamnen i Chania bjuder både på underbara promenader och fantastisk mat. När man bör åka hit beror lite på vad man är ute efter, den som vill vandra i naturen eller upptäcka staden bör åka tidigt på sommaren, april till juni. Medan den som vill ligga på stranden och riktigt njuta av värmen kanske vill åka lite senare, i juli - augusti som är de absolut varmaste månaderna.

Som sagt är det vanligast att man bor lite utanför Chania centrum och därför är det också här de flesta hotellen som går att söka och boka ligger, men det finns en del hotell i Chania city. Priserna är billiga och hotell i medelklass kostar ungefär 1500 kronor per natt.

Hotellkarta för Chania

Karta över Chania med hotell