Filtrera Hotell

Pris: 184-1530 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sofia

Hitta de bästa hotellen i Sofia, Bulgarien för dig!
Visar 1-15 av 48 hotell i Sofia. Inga hotell har filtrerats bort!
från 184kr.

Populära sevärdheter som Vitosha Mountain och Alexander Nevski Church stöter du på inte långt ifrån detta 3-stjärniga hotell. Från 184 svenska kronor per natt kan du få hotellrum på det väldigt billiga Slavyanska Beseda Hotel nära Ivan Vazovs-nationalteater i Sofia.

från 192kr.

Med gångavstånd till kuriositeterna Alexander Nevski Church och Vitosha Mountain påträffas ett tvåstjärnigt hotell vid namn Pop Bogomil som anses vara tämligen okomplicerat. Det är nära Arkeologiska museet utmed gatan Pop Bogomil Str. som boendet hittas.

från 194kr.

Detta är ett 1-stjärnigt hotell som ligger mycket nära populära sevärdheterna Alexander Nevski Church och Vitosha Mountain. Från 194 svenska kronor per natt kan ni få ett rum på det mycket billiga Orient Express Guest House nära S:t George-kyrkan i Sofia.

från 230kr.

Hotel Lozenetz är ett 3-stjärnigt hotell utformat för företagsverksamheter och finnes på vägen Bul. Sveti Naum. Hotellrummen har en kostnad från 230 SEK och exempel på faciliteter för företag är konferensrum och företagstjänster.

från 261kr.

Detta trestjärniga hotell är mycket billigt och hittas nära S:t George-kyrkan där hotellets rum har bland annat AC, safebox och minibar. På Maxim Boutique Hotel går det att få tag på ett rum på hotellet från 261 kr.

från 291kr.

Det trestjärniga hotellet Holiday Village Diplomat - Gloria Palace har faciliteter som pub, restaurang och massagebehandling. Detta boende anses vara riktigt billigt och hotellets rum har exempelvis luftkonditionering, värdeförvaring, TV (Lokala kanaler) och minibar.

från 291kr.

Sofia Plaza, ett hotell med fyra stjärnor nära S:t George-kyrkan. Detta hotell är beläget på Hristo Botev Blvd och är verkligen bland de hotell i Sofia som är snällast mot plånboken.

från 306kr.

Från Gloria Palace Hotel har ni inom gångavstånd till många populära attraktioner som exempelvis Vitosha Mountain och Alexander Nevski Church. Det är i Sofia längs med vägen Maria Louisa Blvd som du hittar detta 4-stjärniga logi.

från 306kr.

Hotel Budapest är ett trestjärnigt hotell med bekvämligheter som massagebehandling, pub och restaurang. Detta hotell är billigt och rummen är utrustade med bland annat luftkonditionering, safebox och minibar.

från 306kr.

Det trestjärniga hotellet Brod Hotel är populärt för etablissemang och du hittar det längs Simeonovsko Shose Blvd. Företagscenter och konferensrum är exempel på företagsbekvämligheter och rummen har en kostnad från 306 kronor per natt.

från 337kr.

Detta trestjärniga hotell är beläget nära de omtyckta sevärdheterna National Institute of Archaeology with Museum och Saint Sofia Church. St. George Hotel finns nära Kulturens nationalpalats i Sofia och är ett billigt boende där rummen har en prislapp från 337 SEK per dygn.

från 345kr.

Det företagslämpade hotellet Central Hotel Forum har fyra stjärnor i hotellstandard och ligger intill gatan Tsar Boris III Blvd.. Här företagsfaciliteter som rum för konferens, kemtvätt m.m. och med en kostnad från 345 kr.

från 345kr.

Det 3-stjärniga hotellet Hotel City Avenue har inte någon stor tillgång av faciliteter. Hotellet är billigt och rummen är försedda med t.ex. minibar, AC och värdeförvaring.

från 345kr.

Detta är ett billigt hotell med en standard på 3 stjärnor nära Arkeologiska museet och rum med det enklaste ni kan avses vara i behov av. På Arte Hotel är det möjligt att få tag på hotellrum för 345 kronor.

från 352kr.

Det företagslämpade Vitosha Park Hotel är ett 4-stjärnigt hotell längs vägen Rosario Street. Du kan bli hotellgäst från 352 kr och det finns bl.a. konferensrum och konferenssal att boka.

Alternativa resmål...

Om Sofia

Sofia är Bulgariens huvudstad och även en utav Europas äldsta städer, staden går så långt tillbaka som 700-talet f.k. Att bara vandra runt i Sofia är en upplevelse i sig, här finns otaliga gamla byggnader som till exempel Bojankyrka som byggdes på 900-talet och nu klassas som ett världsarv.I Sofia finns även den storslagna Alexander Nevskykatedralen som är en utav världens största ortodoxa katedraler. Den som är kulturintresserad bör göra ett besök på nationaloperan där både balett och opera av bästa slag visas.

Sofia är även fullt utav intressanta museum, till exempel Bulgariens naturhistoriska museum, det militärhistoriska museet och det etnografiska museet för att bara nämna tre utav de största. Det finns även en mängd mindre gallerier i staden.

Om man är trött i fötterna så har man tur, Sofia har nämligen en fullt fungerande och till och med riktigt bra kollektivtrafik med buss och tunnelbana. Här finns även 15 000 taxibilar, så fram kommer man alltid. Det finns många billiga hotell att söka och boka när man besöker Sofia, både inne i stadens centrum och utanför city. Priserna varierar lite men överlag är hotellen väldigt billiga. Priset ligger i snitt strax under 1000 kronor per natt men det finns många billigare alternativ att söka och boka för hotellvistelsen.

Hotellkarta för Sofia

Karta över Sofia med hotell