Billiga Hotell i Istanbul

Hitta de bästa hotellen i Istanbul, Turkiet för dig!
Visar 1-15 av 371 hotell i Istanbul. Inga hotell har filtrerats bort!
Han Hostel Airport North

På det extremt billiga hotellet Han Hostel Airport North får ni tillträde till faciliteter som är standardutrustning till ett pris från 190 kronor. Hotellet har en standard på 2 stjärnor och finns nära CNR Expo Center i Istanbul.

från 190kr.
Republika Büyükçekmece Aparts

Detta 3-stjärniga hotell är väldigt billigt och är stationerat vid sjön där hotellrummen har värdeförvaringsbox, pentry och minibar. Detta hotells namn är Republika Büyükçekmece Aparts och du kan boka ett rum för 310 SEK per dygn.

från 310kr.
Askoc Hotel

Askoc Hotel har ett väldigt schyst utgångsläge, med ett gångavstånd till de populära turistattraktionerna Basilica Cistern och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya). Detta hotell har en klass på 3 stjärnor och du hittar det intill vägen Istasyon Arka Sokak Street i Istanbul.

från 345kr.
Aziyade Hotel

Aziyade Hotel har en standard på 4 stjärnor och en träningsanläggning att träna i under vistelsen i Istanbul. Från 349 kr per dygn får ni tillgång till de väldigt billiga rummen som bara har det vanliga.

från 349kr.
Hotel Centrum Istanbul

Ni har ett stenkast bort till en hel del omtyckta attraktioner som Basilica Cistern och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) från hotellet Hotel Centrum Istanbul. Detta boende har en hotellstandard på 3 stjärnor och du stöter på det längs med Ibni Kemal Caddesi No i Istanbul.

från 349kr.
The Marmara Pendik

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på 3 stjärnor i Istanbul (Pendik) och rum med TV (Lokala kanaler), minibar och AC. The Marmara Pendik är namnet på boendet och ni kan få ett hotellrum för 354 kronor under lågsäsong.

från 354kr.
Atlantis Hotel

Detta är ett 3-stjärnigt boende som är byggt ganska nära välbesökta turistattraktionerna Blue Mosque (Sultan Ahmet Camii) och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya). Från 379 svenska kronor per dygn kan du få ett rum på det extremt billiga Atlantis Hotel nära Basilica Cistern i Istanbul.

från 379kr.
Nobel Hotel

Nobel Hotel är ett väldigt billigt hotell med de huvudsakliga faciliteterna. Det är i Istanbul (Laleli) och längs med gatan Aksaray Caddesi No: Laleli som du springer på detta trestjärniga boende.

från 381kr.
Hotel Sultan's Inn

Hotel Sultan's Inn är ett prisvärt 3-stjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheterna Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) och Basilica Cistern. Du stöter på boendet längs vägen Mustafa Pasa Sokak No. Kucukayasofya Mh. Sultanahmet nära Hippodromen.

från 412kr.
Grand Sagcanlar

På hotellet Grand Sagcanlar får du övernatta med en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 418 kronor och uppåt. Boendet är stationerat i Istanbul (Aksaray) och det bedöms vara bland de absolut billigaste hotellen i Istanbul.

från 418kr.
Hotel Ilkay

Basilica Cistern och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) är omtyckta attraktioner som ni stöter på inte långt ifrån detta trestjärniga logi. Hotel Ilkay finns nära Topkapi-palatset i Istanbul och är ett väldigt billigt boende där hotellrummen har ett pris från 418 kronor.

från 418kr.
Alaaddin Boutique Hotel - Istanbul

Med ett kort avstånd till välbesökta attraktioner som Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) och Blue Mosque (Sultan Ahmet Camii) kanske hotellet Alaaddin Boutique Hotel - Istanbul ett okej val. Detta logi är trestjärnigt och du stöter på det i Istanbul intill gatan Caddesi Catalcesme Sk: Sultanahmet Eminonu.

från 419kr.
Sunlight Hotel

På Sunlight Hotel bor du mycket billigt och har inte långt till många omtyckta matställen i Istanbul. Rummen har priser från 425 kronor per dygn och det är nära Hippodromen som ni finner detta tvåstjärniga boende.

från 425kr.
Republika Ortaköy Aparts

Republika Ortaköy Aparts, ett 3-stjärnigt hotell i Istanbul (Be?ikta?, Ortaköy). Det är vid Balmumcu Mah Mustafa Izzet Efendi Sokak No: Ortakoy som boendet påträffas och det hör till de billigaste hotellen i Istanbul.

från 426kr.
Sidonya Hotel

Sidonya Hotel är ett 3-stjärnigt hotell med bekvämligheter som torrbastu, bar och restaurang. Detta hotell anses vara bland de mest billiga du kan boka och hotellets rum har t.ex. AC, minibar och safebox.

från 434kr.

Filtrera Hotell

Pris: 190-8428 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera