Filtrera Hotell

Pris: 190-8428 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Istanbul

Hitta de bästa hotellen i Istanbul, Turkiet för dig!
Visar 1-15 av 371 hotell i Istanbul. Inga hotell har filtrerats bort!
från 190kr.

På det extremt billiga hotellet Han Hostel Airport North får ni tillträde till faciliteter som är standardutrustning till ett pris från 190 kronor. Hotellet har en standard på 2 stjärnor och finns nära CNR Expo Center i Istanbul.

från 310kr.

Detta 3-stjärniga hotell är väldigt billigt och är stationerat vid sjön där hotellrummen har värdeförvaringsbox, pentry och minibar. Detta hotells namn är Republika Büyükçekmece Aparts och du kan boka ett rum för 310 SEK per dygn.

från 345kr.

Askoc Hotel har ett väldigt schyst utgångsläge, med ett gångavstånd till de populära turistattraktionerna Basilica Cistern och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya). Detta hotell har en klass på 3 stjärnor och du hittar det intill vägen Istasyon Arka Sokak Street i Istanbul.

från 349kr.

Aziyade Hotel har en standard på 4 stjärnor och en träningsanläggning att träna i under vistelsen i Istanbul. Från 349 kr per dygn får ni tillgång till de väldigt billiga rummen som bara har det vanliga.

från 349kr.

Ni har ett stenkast bort till en hel del omtyckta attraktioner som Basilica Cistern och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) från hotellet Hotel Centrum Istanbul. Detta boende har en hotellstandard på 3 stjärnor och du stöter på det längs med Ibni Kemal Caddesi No i Istanbul.

från 354kr.

Detta är ett extremt billigt hotell med en standard på 3 stjärnor i Istanbul (Pendik) och rum med TV (Lokala kanaler), minibar och AC. The Marmara Pendik är namnet på boendet och ni kan få ett hotellrum för 354 kronor under lågsäsong.

från 379kr.

Detta är ett 3-stjärnigt boende som är byggt ganska nära välbesökta turistattraktionerna Blue Mosque (Sultan Ahmet Camii) och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya). Från 379 svenska kronor per dygn kan du få ett rum på det extremt billiga Atlantis Hotel nära Basilica Cistern i Istanbul.

från 381kr.

Nobel Hotel är ett väldigt billigt hotell med de huvudsakliga faciliteterna. Det är i Istanbul (Laleli) och längs med gatan Aksaray Caddesi No: Laleli som du springer på detta trestjärniga boende.

från 412kr.

Hotel Sultan's Inn är ett prisvärt 3-stjärnigt hotell en bit ifrån sevärdheterna Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) och Basilica Cistern. Du stöter på boendet längs vägen Mustafa Pasa Sokak No. Kucukayasofya Mh. Sultanahmet nära Hippodromen.

från 418kr.

På hotellet Grand Sagcanlar får du övernatta med en standard på 3 stjärnor och rum på hotellet från 418 kronor och uppåt. Boendet är stationerat i Istanbul (Aksaray) och det bedöms vara bland de absolut billigaste hotellen i Istanbul.

från 418kr.

Basilica Cistern och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) är omtyckta attraktioner som ni stöter på inte långt ifrån detta trestjärniga logi. Hotel Ilkay finns nära Topkapi-palatset i Istanbul och är ett väldigt billigt boende där hotellrummen har ett pris från 418 kronor.

från 419kr.

Med ett kort avstånd till välbesökta attraktioner som Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) och Blue Mosque (Sultan Ahmet Camii) kanske hotellet Alaaddin Boutique Hotel - Istanbul ett okej val. Detta logi är trestjärnigt och du stöter på det i Istanbul intill gatan Caddesi Catalcesme Sk: Sultanahmet Eminonu.

från 425kr.

På Sunlight Hotel bor du mycket billigt och har inte långt till många omtyckta matställen i Istanbul. Rummen har priser från 425 kronor per dygn och det är nära Hippodromen som ni finner detta tvåstjärniga boende.

från 426kr.

Republika Ortaköy Aparts, ett 3-stjärnigt hotell i Istanbul (Be?ikta?, Ortaköy). Det är vid Balmumcu Mah Mustafa Izzet Efendi Sokak No: Ortakoy som boendet påträffas och det hör till de billigaste hotellen i Istanbul.

från 434kr.

Sidonya Hotel är ett 3-stjärnigt hotell med bekvämligheter som torrbastu, bar och restaurang. Detta hotell anses vara bland de mest billiga du kan boka och hotellets rum har t.ex. AC, minibar och safebox.

Alternativa resmål...

Om Istanbul

Istanbul är Turkiets, och faktiskt också Europas, största stad, belägen precis vid gränsen mellan Europa och Asien. Här kan du som gäst uppleva en exotiskare del av världen utan att behöva resa speciellt långt. Istanbul bjuder på en annan kultur med många historiskt intressanta sevärdheter. Hit reser även många för att shoppa billigare och njuta av god mat och dryck till förmånliga priser.

Billigt boende kan du t.ex. hitta i området sultanhamnen som är stadens mest livliga turistområde. Här kan du hitta hotell som erbjuder en natt i dubbelrum för ungefär 300 kronor och uppåt per natt. Att bo i sultanhamnen innebär att du är mitt i smeten och har nära till det mesta. Men det finns även bra boende till ungefär lika låga priser på många platser i Istanbul.

Hotellkarta för Istanbul

Karta över Istanbul med hotell