Filtrera Hotell

Pris: 190-8428 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Istanbul

Hitta de bästa hotellen i Istanbul, Turkiet för dig!
Visar 16-30 av 371 hotell i Istanbul. Inga hotell har filtrerats bort!
från 439kr.

Med trestjärnig hotellstandard är detta ett idealiskt hotell med ett litet avstånd till välbesökta attraktioner som Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) och Basilica Cistern. Med rum från 439 SEK är Hotel Olimpiyat väldigt billigt med en fin placering nära Topkapi-palatset i Istanbul.

från 444kr.

I Istanbul (Fatih) hittar du detta väldigt billiga hotell som är tvåstjärnigt i klass och har rum inredda med det vanligaste. Det går att teckna ett hotellrum från 444 kronor per dygn på hotellet Yavuz Otel.

från 453kr.

Lyxhotellet Elite Hotel Dragos finns i Istanbul (Maltepe) på vägen Piri Reis Cad No Dragos Maltepe. Det lyxiga hotellet har stiliga faciliteter som bl.a. hälsoklubb, kemtvätt och massage.

från 457kr.

Inte långt ifrån sevärdheterna Suleymaniye Mosque och Rustem Pasha Mosque hittar du Hotel Buyuk Keban, ett 3-stjärnigt hotell som är vardagligt utan att förkasta kvalitén. Hotellet finns nära Suleymaniye moskén längs gatan Laleli Gencturk Cad no:.

från 457kr.

Detta är ett 3-stjärnigt boende som är byggt ganska nära välbesökta turistattraktionerna Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) och Basilica Cistern. Från 457 SEK kan ni få hotellrum på det väldigt billiga Seres Hotel nära Topkapi-palatset i Istanbul.

från 457kr.

Ett populärt hotell är Hotel Agan som ni stöter på nära Topkapi-palatset och har flera tillfredställda gäster. Boendet har en standard på tre stjärnor och det är absolut bland de mest billiga boendena.

från 457kr.

Basilica Cistern och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) är populära attraktioner som du påträffar ett stenkast detta 3-stjärniga hotell. Från 457 SEK per dygn kan du få ett rum på det mycket billiga Turvan Hotel nära Topkapi-palatset i Istanbul.

från 457kr.

Hotellet Tugra Hotel är byggt endast en liten bit från sevärdheter som Suleymaniye Mosque, Fatih Mosque and Complex (Fatih Camii ve Kulliyesi) och Taksim Square. Med boendets standard på tre stjärnor bedöms boendet vara bland de allra billigaste hotellen i Istanbul.

från 457kr.

Nära turistattraktionerna Blue Mosque (Sultan Ahmet Camii) och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya) ligger ett fyrstjärnigt hotell vid namn Sirkeci Park Hotel som är bättre än genomsnittet. Hotellet ligger utmed Ebusuud Cad. No: Sirkeci Sultanahmet nära Basilica Cistern.

från 460kr.

Det trestjärniga hotellet Titanic Comfort Sisli är ett prisvärt boende som bara ligger en liten bit bort från sevärdheterna Tesvikiye Mosque och Bebek. Hotellet påträffas nära Istanbul Cevahir shopping och nöjescenter längs med vägen Operator Raifbey Sok.No. Sisli.

från 465kr.

Ni finner lyxiga Elite Hotel Kucukyali vid Cumhuriyet Cad Tan Sok No. Kucukyali i Istanbul (Bostanci). Den tjusiga tillvaron ger en bra harmoni med till exempel kemtvätt och massage.

från 471kr.

Med trestjärnig standard är detta ett utmärkt boende nära till välbesökta attraktioner som Blue Mosque (Sultan Ahmet Camii) och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya). Det är nära Basilica Cistern i Istanbul som ni hittar Star Holiday Hotel, ett extremt billigt boende med rum från 471 svenska kronor per dygn.

från 480kr.

Deniz Houses har ett mycket bra läge inte långt till de populära turistattraktionerna Basilica Cistern och Hagia Sophia Museum / Church (Ayasofya). Detta hotell finns intill vägen Cayiroglu Sok. No: Sultanahmet i Istanbul och har en klass på tre stjärnor.

från 485kr.

Hotel Uyan - Special Class är ett populärt hotell med en standard på 4 stjärnor och väldigt många nöjda gäster. Det är nära Hagia Sofia på vägen Utangac Sokak No: Sultanahmet som ni påträffar detta mycket billiga boende i Istanbul.

från 488kr.

Med bekvämligheter som är det vanligaste är Hotel Osaka Airport ett prima och mycket billigt hotell med rum från 488 SEK och uppåt. Boendet har tre stjärnor som klass och är beläget nära Sinan Erdem Dome i Istanbul.

Alternativa resmål...

Om Istanbul

Istanbul är Turkiets, och faktiskt också Europas, största stad, belägen precis vid gränsen mellan Europa och Asien. Här kan du som gäst uppleva en exotiskare del av världen utan att behöva resa speciellt långt. Istanbul bjuder på en annan kultur med många historiskt intressanta sevärdheter. Hit reser även många för att shoppa billigare och njuta av god mat och dryck till förmånliga priser.

Billigt boende kan du t.ex. hitta i området sultanhamnen som är stadens mest livliga turistområde. Här kan du hitta hotell som erbjuder en natt i dubbelrum för ungefär 300 kronor och uppåt per natt. Att bo i sultanhamnen innebär att du är mitt i smeten och har nära till det mesta. Men det finns även bra boende till ungefär lika låga priser på många platser i Istanbul.

Hotellkarta för Istanbul

Karta över Istanbul med hotell