Filtrera Hotell

Pris: 172-3042 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Sunny Beach

Hitta de bästa hotellen i Sunny Beach, Bulgarien för dig!
Visar 1-8 av 8 hotell i Sunny Beach. Inga hotell har filtrerats bort!
från 172kr.

Från 172 SEK kan du få ett hotellrum på Sunny Planex, ett extremt billigt boende med faciliteter som är standardutrustning. Detta boende har en trestjärnig klass och finnes nära Pantokrator-kyrkan i Sunny Beach.

från 238kr.

Träningsanläggningen på det 4-stjärniga Hotel Alba ger dig ett härligt tillfälle att svettas under tiden du är i Sunny Beach. Exempel på det som finns i de väldigt billiga hotellrummen är det vanligaste, och priserna ligger från 238 svenska kronor och uppåt.

från 299kr.

Det trestjärniga hotellet Hotel Tia Maria är byggt nära Sunny Beach i Sunny Beach. Du hittar det jämte vägen Sunny Beach och får anses som ett billigt val i Sunny Beach med hotellrum från 299 kr.

från 307kr.

Hotel Regatta är ett hotell som är utrustat med faciliteter som bland annat pool utomhus, restaurang och pub. Detta hotell är trestjärnigt och du stöter på det längs vägen Main Road Sunny Beach nära Sunny Beach.

från 333kr.

På Holiday Complex Rainbow - Aparthotel hittar du hotellrum från 333 kronor per natt och en standard på 3 stjärnor. Detta boende ligger nära Sunny Beach och det är inte bland de mest billiga hotellen.

från 420kr.

Hotellet Summer Dreams har restaurang, pool (utomhus) och bar tillgängligt för sina gäster. Detta hotells rum är rustade med det enklaste men med förfogande till Internetanslutning.

från 548kr.

Spahotellet Iberostar Sunny Beach Resort är ett avkopplande hotell med bekvämligheter som pool (inomhus), utomhuspool och gym. Det är på vägen Sunny Beach nära Sunny Beach som ni hittar detta fyrstjärniga spahotell.

från 3042kr.

För sol och bad i Sunny Beach kan Barcelo Royal Beach som finns nära sandstranden vara ett tänkvärt hotell. Detta hotell är femstjärnigt och finnes längs med vägen Resort Sunny Beach med en kostnad från 3042 SEK för en natt.

Alternativa resmål...

Om Sunny Beach

Sunny Beach är en turistort i Bulgarien vid svarta havets kust. Hit skall du åka för att sola, bada och festa jag helt enkelt sånt som många tycker semestern är till för. Sunny Beach har en 7 kilometer lång och 150 meter bred strand, vattnet är otroligt rent och stranden sagolikt vacker. Varje morgon kör en bil över hela stranden för att plocka upp skräp, det är riktigt hög standard på stranden.

Eftersom så många kommer till Sunny Beach för att släppa loss arrangeras det en hel del fester, till exempel båtfester, här kombineras sol och fest, drinkar och bad. Det finns även ett flertal arrangörer som anordnar poolpartyn i Sunny Beach. Då får man betala ungefär 150 svenska kronor, ett riktigt bra pris för pool, vattenrutschbana, fri bar och bubbelpooler.

I Sunny Beach finns även ett flertal barer och klubbar där det arrangeras barrunder där man helt enkelt får en guidad tur av Sunny Beachs nattliv. Som på alla attraktiva turistorter finns här ett stort antal hotell att söka och välja mellan. Priserna är riktigt låga och det finns mycket att boka. Oavsett om man vill bo mitt i smeten eller en bit utanför själva Sunny Beach, så är hotellen väldigt billiga. De flesta kostar ungefär 1000 kronor per natt men det finns de som är betydligt billigare och knappt kostar mer än 500 kronor att boka.

Hotellkarta för Sunny Beach

Karta över Sunny Beach med hotell