Filtrera Hotell

Pris: 90-586 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Chania

Hitta de bästa hotellen i Chania, Grekland för dig!
Visar 16-22 av 22 hotell i Chania. Inga hotell har filtrerats bort!
från 384kr.

Samaria Hotel är ett hotell med tre stjärnor och standardbekvämligheter för hotellets gäster. Detta hotell anses vara enkelt utan att förkasta kvalitén och hotellets rum har standardutrustning och med minibar.

från 390kr.

Nära Venetianska hamnen stöter du på detta hotell som är tvåstjärnigt i klass och där rummen är furnerade med det vanligaste. Du kan beställa hotellrum för 390 kronor på hotellet Doge Traditional Hotel - Apartments.

från 453kr.

Ionas Hotel, ett hotell med tre stjärnor i betyg nära Venetianska hamnen. Det är vid Kallinikou Sarpaki & Sorvolou som detta boende är beläget och är inte precis det billigaste boendet du kan finna i staden.

från 522kr.

Halepa Hotel är ett 3-stjärnigt hotell i Chania i Khania (Khania Town). Du hittar det vid gatan El. Venizelou och tillhör inte gruppen av hotell som är mest billiga i staden med en kostnad från 522 kronor.

från 554kr.

3-stjärniga hotellet Avra City Hotel är byggt nära Venetianska hamnen i Chania. Boendet finnes vid vägen Tzanakaki Street och med 554kr för ett hotellrum hör det till de dyrare hotellen.

från 585kr.

Det fyrstjärniga hotellet Kydon Hotel är byggt nära Venetianska hamnen i Chania. Detta hotell finns på vägen Sofoklis Venizelos Square och har ett pris som inte tillhör de billigaste i Chania.

från 586kr.

Detta är ett hotell med en standard på fyra stjärnor nära Venetianska hamnen och hotellrum med bland annat luftkonditionering, safebox och minibar. Det går att boka rum från 586 SEK per dygn på hotellet Akali Hotel.

Alternativa resmål...

Om Chania

Chania är den näst största staden på den Grekiska ön Kreta och ett välbesökt turistmål. Stranden ligger mycket nära staden så en resa hit är den perfekta kombinationen av bad och stadssemester. Staden i sig är oerhört vacker och väldigt gammal, arkitekturen är starkt präglad av Venedig som länge styrde över staden.

I Chania finns till exempel ett fyrtorn i venetiansk stil från 1600-talet. De flesta som åker till Chania bor inte i den faktiska staden utan i det större området som också kallas för Chania där det finns flera mindre turistorter. Men även om man bor utanför själva centrum, är det lätt att ta sig dit med taxi eller buss. För till exempel barnfamiljer som både vill koppla av men också njuta utav gammal kultur är detta en perfekt kompromiss.

Hamnen i Chania bjuder både på underbara promenader och fantastisk mat. När man bör åka hit beror lite på vad man är ute efter, den som vill vandra i naturen eller upptäcka staden bör åka tidigt på sommaren, april till juni. Medan den som vill ligga på stranden och riktigt njuta av värmen kanske vill åka lite senare, i juli - augusti som är de absolut varmaste månaderna.

Som sagt är det vanligast att man bor lite utanför Chania centrum och därför är det också här de flesta hotellen som går att söka och boka ligger, men det finns en del hotell i Chania city. Priserna är billiga och hotell i medelklass kostar ungefär 1500 kronor per natt.

Hotellkarta för Chania

Karta över Chania med hotell