Filtrera Hotell

Pris: 118-6357 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kreta

Hitta de bästa hotellen i Kreta, Grekland för dig!
Visar 31-45 av 109 hotell i Kreta. Inga hotell har filtrerats bort!
från 297kr.

I Khania (Kato Stalos) finns detta trestjärniga hotell med hotellrum furnerade med bland annat luftkonditionering, TV (Lokala kanaler) och värdeförvaring. På Hotel Eleftheria går det att beställa ett hotellrum för 297 kr som billigast.

från 300kr.

Från 300 kronor kan ni få ett hotellrum på Porto Kalamaki, ett hotell med faciliteter som bar, restaurang och pool (utomhus). Hotellet har en standard på 2 stjärnor och ligger i Khania (Nea Kydonia) i Kreta.

från 304kr.

Detta hotell Indigo Mare Hotel Apartments har inte långt till sandstranden i Kreta. Det är längs med vägen Platanias som ni stöter på detta solvänliga boende med två stjärnor och till ett pris från 304 SEK per natt.

från 305kr.

Aggelo Beach Hotel kostar från 305 kronor per hotellrum och har bekvämligheter som t.ex. pub, restaurang och pool (utomhus). Boendet finner du i Chersonissos (Stalis) i Kreta och har en hotellstandard på 2 stjärnor.

från 310kr.

Oscar Suites & Village är ett hotell med bekvämligheter som bar, restaurang och gym. Detta boende har 3 stjärnor i klass och ni finner det längs med gatan Agia Marina nära Platanias strand.

från 312kr.

Beachen i Kreta finns nära Selena Hotel. Detta boende kostar från 312 kr och ni påträffar det trestjärniga boendet längs med Elounda.

från 312kr.

Socrates Hotel är ett enstjärnigt hotell i Kreta i Chersonissos (Malia). Det är på Malia som boendet påträffas och det tillhör ett genomsnittligt prissegment med 312kr per hotellrum.

från 313kr.

Hotellet Horizon Beach Hotel har endast de mest grundläggande faciliteterna som tillexempel pub. Detta hotell har en standard på 2 stjärnor och ni springer på det i Agios Vasileios (Plakias) på gatan Plakias Dimos Phoinika.

från 313kr.

Hotellet Elounda Aqua Sol Resort har en fyrstjärnig standard och rum till en kostnad från 313 svenska kronor. Detta boende påträffas i Agios Nikolaos (Elounda) i Kreta och det tycks vara tämligen billigt.

från 314kr.

Nära badstranden i Kreta finnes Menia Beach Hotel som är optimalt för dig som kvickt vill gå ut och sola. Det är längs med Platanias som ni hittar detta solvänliga boende med 2 stjärnor och till priser från 314 svenska kronor per rum.

från 345kr.

Det 2-stjärniga hotellet Elounda Akti Olous hittar du i Agios Nikolaos (Elounda) i Kreta. Det är vid Elounda som detta boende påträffas och hotellets pris hör till det mittersta prisomfånget.

från 349kr.

Det trestjärniga hotellet Alianthos Garden Hotel har bekvämligheter som restaurang, massage och pool (utomhus). Hotellet anses vara enkelt utan att fördöma kvalitén och hotellets rum har det vanligaste men med värdeförvaringsbox.

från 350kr.

Med en trestjärnig standard finner ni rum från 350 svenska kronor på hotellet Aegean Sky Hotel & Suites. Det är i Chersonissos (Malia) i Kreta som ni hittar boendet.

från 351kr.

Om faciliteter som är det enklaste är en stor önskan så kan Minos Village vara hotellet för er med en kostnad från 351 svenska kronor per natt. Boendet har en tvåstjärnig hotellstandard och ligger i Khania (Nea Kydonia) i Kreta.

från 351kr.

Det 2-stjärniga hotellet Zeus Village har bekvämligheter som bar, pool (utomhus) och restaurang. Hotellets rum är furnerade med exempelvis Internet, värdeförvaringsbox och luftkonditionering.

Alternativa resmål...

Om Kreta

Kreta är Greklands största ö och ett välbesökt turistparadis. Här finns mängder utav vita stränder och kulturskatter. Kreta har mycket att erbjuda och beroende på var på ön man befinner sig kan man forma sin semester på sitt eget sätt.

På Kreta finns flera olika små orter, en hel del charterorter med sol och bad. Agios Nikolaos är en utav Kretas populäraste orter och passar bra för dem som vill ha den där lite lyxigare känslan, området kan beskrivas som trendigt och finsmakat. Mitt inne i Agios Nikolaos finns en liten lagun, Voulismeni, lagunen ger området en speciell känsla.

En annan turistort på Kreta är Agia Marina som passar perfekt för barnfamiljer, här sträcker sig sandstranden långt och havet glittrar klart. Orten är relativt liten och det går därför inte allt för vilt till ens under högsäsongen. Den lilla byn är charmig och känns genuin, ett perfekt turistmål helt enkelt. Detta är så klart bara två utav Kretas många vackra turistorter. Hotellen på Kreta är många vilket är tur för efterfrågan är stor. Därför är det också bra att vara ute i god tid när du ska söka och boka hotell på Kreta, högsäsongen är under sommaren och då är det en hel del turister som kommer hit.

Hotellen är billiga och det finns något för alla smaker. Priserna ligger runt 1000 kronor per natt, men det kan naturligtvis variera beroende på typ av hotell och plats på ön. Det finns även billigare hotell som inte kostar mer än strax över 500 kronor.

Hotellkarta för Kreta

Karta över Kreta med hotell