Filtrera Hotell

Pris: 118-6357 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kreta

Hitta de bästa hotellen i Kreta, Grekland för dig!
Visar 76-90 av 109 hotell i Kreta. Inga hotell har filtrerats bort!
från 565kr.

Det är från 565 kr och uppåt som ni finner på det 3-stjärniga hotellet Elounda Palm Hotel. Det inte så billiga hotellet finnes i Agios Nikolaos (Elounda) i Kreta.

från 616kr.

Ett stenkast till ett bad i havet bjuder Porto Sisi Hotel-Apartments på som ligger precis intill beachen i Kreta. Detta strandhotell har en standard på 4 stjärnor, finnes vid gatan Papatheodou str. Sissi Lassithiou och har ett pris från 616 svenska kronor.

från 624kr.

Det trestjärniga hotellet Golden Rose är byggt i bergen i Kreta. Det är vid vägen Kamissiana som boendet påträffas och är en smula dyrare än hotellen i mellanklassen.

från 624kr.

För bra strandläge i Kreta kan Santa Marina Plaza som ligger nära beachen vara ett tänkvärt alternativ. Det femstjärniga boendet påträffas vid gatan Agia Marina Nea Kydonia med en kostnad från 624 kronor.

från 624kr.

Spilia Village är ett hotell med fyra stjärnor och restaurang, pool (inomhus) och hälsoklubb för hotellets gäster. Hotellets rum är försedda med standardutrustning.

från 624kr.

Hotellet Sirios Village Hotel har bastu, restaurang och bar tillgängligt för sina gäster. Detta boendes rum är furnerade med det enklaste.

från 626kr.

För bra havsläge i Kreta kan Minos Imperial Luxury Beach Resort som påträffas nära stranden vara ett bra val. Det femstjärniga hotellet påträffas vid vägen Resort Milatos med ett pris från 626 kronor.

från 629kr.

För sol och bad i Kreta kan Alexander Beach Hotel & Village som är byggt precis intill beachen vara ett tänkvärt val. Detta hotell kostar från 629 svenska kronor och ni finner det femstjärniga boendet vid vägen Mallia Centre Stalis.

från 638kr.

Badstranden i Kreta finns nära Knossos Beach Bungalows & Suites. Hotellet kostar från 638 kronor och ni stöter på det fyrstjärniga boendet vid vägen On the waterfront Kokkini Chani Gouves.

från 643kr.

Med en femstjärnig standard hittar ni rum från 643 kr på lyx-hotellet Royal Heights Resort Villas & Spa. Det är nära Maliapalatset i Kreta som du finner boendet och det är bland de billigare för sin standard.

från 669kr.

Nära Agia Marina-stranden finner du detta femstjärniga och billiga lyxhotell med hotellrum utrustade med exempelvis luftkonditionering, minibar och värdeförvaring. Det är möjligt att boka rum för 669 kronor på hotellet Galini Sea View.

från 684kr.

Om ni vill leva förtrollande vackert i Kreta så kan det femstjärniga hotellet Angela Suites Boutique Hotel eventuellt vara för er. Detta hotell påträffas i Agios Nikolaos (Sissi) i Kreta och ni kan boka ett hotellrum från 684 kronor per dygn.

från 690kr.

Cactus Royal är ett lyxhotell som är utrustat med faciliteter som bland annat pub, gym och bastu. Hotellet är femstjärnigt och ni stöter på det vid vägen Stalis nära Star Beach Water Park.

från 700kr.

Det företagsanpassade Porto Platanias Beach Resort & Spa är ett femstjärnigt hotell intill Platanias. Rum för konferens och kemtvätt är exempel på företagsfaciliteter och rummen kostar från 700 SEK per dygn.

från 714kr.

På CHC Gouves Sea & Mare finner du standardfaciliteterna och en standard på 4 stjärnor. Hotellrummen är utrustade med exempelvis safebox, minibar och luftkonditionering.

Alternativa resmål...

Om Kreta

Kreta är Greklands största ö och ett välbesökt turistparadis. Här finns mängder utav vita stränder och kulturskatter. Kreta har mycket att erbjuda och beroende på var på ön man befinner sig kan man forma sin semester på sitt eget sätt.

På Kreta finns flera olika små orter, en hel del charterorter med sol och bad. Agios Nikolaos är en utav Kretas populäraste orter och passar bra för dem som vill ha den där lite lyxigare känslan, området kan beskrivas som trendigt och finsmakat. Mitt inne i Agios Nikolaos finns en liten lagun, Voulismeni, lagunen ger området en speciell känsla.

En annan turistort på Kreta är Agia Marina som passar perfekt för barnfamiljer, här sträcker sig sandstranden långt och havet glittrar klart. Orten är relativt liten och det går därför inte allt för vilt till ens under högsäsongen. Den lilla byn är charmig och känns genuin, ett perfekt turistmål helt enkelt. Detta är så klart bara två utav Kretas många vackra turistorter. Hotellen på Kreta är många vilket är tur för efterfrågan är stor. Därför är det också bra att vara ute i god tid när du ska söka och boka hotell på Kreta, högsäsongen är under sommaren och då är det en hel del turister som kommer hit.

Hotellen är billiga och det finns något för alla smaker. Priserna ligger runt 1000 kronor per natt, men det kan naturligtvis variera beroende på typ av hotell och plats på ön. Det finns även billigare hotell som inte kostar mer än strax över 500 kronor.

Hotellkarta för Kreta

Karta över Kreta med hotell