Filtrera Hotell

Pris: 118-6357 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kreta

Hitta de bästa hotellen i Kreta, Grekland för dig!
Visar 61-75 av 109 hotell i Kreta. Inga hotell har filtrerats bort!
från 424kr.

På hotellet Meropi Hotel & Apartments får ni bo med en standard på fyra stjärnor och ett pris från 424 kr och uppåt. Det inte så billiga boendet stöter du på i Chersonissos (Malia) i Kreta.

från 426kr.

Om faciliteter som är det mest huvudsakliga är något ni måste ha så kan Super 8 Crete Ne vara hotellet för er med en kostnad från 426 SEK per natt. Boendet har en standard på 2 stjärnor och ligger i Crete i Kreta.

från 440kr.

Elounda Ilion Hotel Bungalows är ett hotell med 4 stjärnor och restaurang, pool utomhus och pub för hotellets gäster. Hotellet är billigt för sitt segment och rummen är utrustade med bl.a. TV (Lokala kanaler), luftkonditionering och minibar.

från 446kr.

Stranden i Kreta är beläget inte långt ifrån Sonio Beach. Det är vid vägen Platanias Kidonias som ni hittar detta solvänliga boende med 2 stjärnor och till ett pris från 446 SEK per natt.

från 468kr.

Med en 4-stjärnig klass finner du hotellrum från 468 kronor på beachhotellet Santa Marina Beach. Det inte allt för billiga boendet påträffar ni i Khania (Kato Stalos) i Kreta.

från 468kr.

Paradice Hotel ligger på vägen Paradisou Stavros Akrotiriou, är populärt för affärsrörelser och har en standard på 3 stjärnor. Du kan bli en boende från 468 svenska kronor och det finns exempelvis rum för konferens och företagscenter att boka.

från 479kr.

För bra havsläge i Kreta kan Mitsis Rinela Beach Resort & Spa som finnes precis intill sandstranden vara ett vettigt alternativ. Det är på vägen Kokini Hani Gouves som du stöter på detta solvänliga hotell med 5 stjärnor och till en kostnad från 479 svenska kronor per hotellrum.

från 505kr.

Grand Bay Beach Resort påträffas nära stranden i Kreta med superbra plats för att sola. Detta boende kostar från 505 kr och ni hittar det 4-stjärniga boendet på Kolymbari Chania.

från 506kr.

Inte långt ifrån badstranden i Kreta påträffar ni Blue Sea Resort & Spa som är utmärkt för dig som snabbt önskar ta plats och bada. Det 4-stjärniga hotellet finns vid gatan Stalis med en kostnad från 506 kr.

från 510kr.

Nära till ett bad i havet får du på Malia Bay Beach Hotel & Bungalows som finnes nära beachen i Kreta. Detta hotell kostar från 510 SEK och ni hittar det 3-stjärniga hotellet vid Malia.

från 515kr.

Hotellgäster på Cretan Malia Park har inte långt till att kunna sola vid beachen i Kreta. Detta hotell är fyrstjärnigt och finnes på Main Street Malia med en kostnad från 515 SEK för ett rum.

från 531kr.

Detta lyxiga hotell vid namn Libyan Princess finner du längs med gatan Main Street vid havet. Som hotellgäst får ni få tillgång till eleganta faciliter som bl.a. gym, torrbastu och pool utomhus.

från 536kr.

I Agios Vasileios (Plakias) hittar du detta tvåstjärniga hotell med rum försedda med det enklaste. Det är möjligt att teckna ett hotellrum från 536 kr per dygn på hotellet Stefanos Village.

från 547kr.

Hotellet New Kydonia Suites & Studios är byggt i Khania (Daratsos) med en standard på fyra stjärnor. Det är vid Kon os Kalaitzis St Daratsos PO Box Nea Kydonia som boendet är beläget och hotellets pris hör till det mellersta prisomfånget.

från 561kr.

För bra strandläge i Kreta kan Blue Dome Hotel - Apartments som är beläget nära beachen vara ett möjligt hotell. Detta strandhotell har en standard på två stjärnor, hittas på vägen Platanias Chania och har ett pris från 561 SEK och uppåt.

Alternativa resmål...

Om Kreta

Kreta är Greklands största ö och ett välbesökt turistparadis. Här finns mängder utav vita stränder och kulturskatter. Kreta har mycket att erbjuda och beroende på var på ön man befinner sig kan man forma sin semester på sitt eget sätt.

På Kreta finns flera olika små orter, en hel del charterorter med sol och bad. Agios Nikolaos är en utav Kretas populäraste orter och passar bra för dem som vill ha den där lite lyxigare känslan, området kan beskrivas som trendigt och finsmakat. Mitt inne i Agios Nikolaos finns en liten lagun, Voulismeni, lagunen ger området en speciell känsla.

En annan turistort på Kreta är Agia Marina som passar perfekt för barnfamiljer, här sträcker sig sandstranden långt och havet glittrar klart. Orten är relativt liten och det går därför inte allt för vilt till ens under högsäsongen. Den lilla byn är charmig och känns genuin, ett perfekt turistmål helt enkelt. Detta är så klart bara två utav Kretas många vackra turistorter. Hotellen på Kreta är många vilket är tur för efterfrågan är stor. Därför är det också bra att vara ute i god tid när du ska söka och boka hotell på Kreta, högsäsongen är under sommaren och då är det en hel del turister som kommer hit.

Hotellen är billiga och det finns något för alla smaker. Priserna ligger runt 1000 kronor per natt, men det kan naturligtvis variera beroende på typ av hotell och plats på ön. Det finns även billigare hotell som inte kostar mer än strax över 500 kronor.

Hotellkarta för Kreta

Karta över Kreta med hotell