Filtrera Hotell

Pris: 118-6357 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Kreta

Hitta de bästa hotellen i Kreta, Grekland för dig!
Visar 16-30 av 109 hotell i Kreta. Inga hotell har filtrerats bort!
från 226kr.

Detta billiga hotell finns i Platanias (Maleme), har två stjärnor i standard och rummen har inte mer än det enklaste. Creta Sun Hotel Studios är namnet på hotellet och det är möjligt att lägga beslag på ett rum på hotellet från 226 kr under lågsäsong.

från 232kr.

Erato Hotel är ett billigt hotell med bekvämligheter som pool utomhus, restaurang och pub. Detta hotell har en standard på 3 stjärnor och ni hittar det i Chersonissos (Gournes Pediados) längs Gournes Pediados.

från 232kr.

På Lyda Hotel finner du pool utomhus, bastu och bar och en standard på tre stjärnor. Boendet är billigt och rummen är rustade med exempelvis AC, safebox och TV (Lokala kanaler).

från 234kr.

Beachen i Kreta finns precis intill Ermis Suites. Det 3-stjärniga hotellet är beläget längs med gatan Platanias med ett pris från 234 kronor.

från 235kr.

Sunrise Hotel Apartments är ett hotell med två stjärnor i standard i Agios Vasileios (Plakias). Boendet ligger på vägen Korakas Beach Plakias och får anses som ett billigt val med rum från 235kr.

från 243kr.

Renieris Hotel är ett omtyckt hotell med 2 stjärnor som fått bra betyg av hotellgäster. Det är i Khania (Nea Kydonia) vid Nikolaou Plastira Agia Marina som du finner detta billiga hotell i Kreta.

från 246kr.

Amazones Villas Apartments är ett billigt boende med en prislapp från 246 svenska kronor per hotellrum och där ni kan nyttja faciliteter som pool (utomhus), massagebehandling och bar. Det är nära Star Beach Water Park i Kreta som du hittar detta 3-stjärniga hotell.

från 253kr.

Det är från 253 kronor och uppåt som ni finner på det 3-stjärniga hotellet Blue Beach Villas Apartments. Det är nära Stavros-stranden i Kreta som du påträffar detta boende och det är jämförelsevis billigt.

från 258kr.

Det billiga hotellet Canea Mare Hotel & Apartments har ett pris från 258 SEK per natt och har faciliteter som är det vanligaste. Detta hotell hittar ni nära Platanias strand i Kreta och har en standard på tre stjärnor.

från 272kr.

Det trestjärniga hotellet Paradise Apartments har endast grundläggande faciliteter. Boendet är någorlunda bra i pris och rummen är rustade med t.ex. safebox, TV (Lokala kanaler), luftkonditionering och pentry.

från 274kr.

Hotellgäster på Hotel Zorbas Beach Village har nära till att gotta sig av badstranden i Kreta. Detta boende är 1-stjärnigt och påträffas längs med Stavros Akrotiri med en kostnad från 274 kronor.

från 274kr.

Minerva Dore är ett hotell som har sådana faciliteterna som endast anses vara standard. Det är i Khania (Agia hamn) och vid vägen Agia Marina som ni påträffar detta tvåstjärniga hotell.

från 274kr.

Hotellet Minerva Beach hör inte till de billigarei Kreta och har de mest enkla faciliteterna. Boendet har en standard på två stjärnor och ni finner det i Khania (Kato Stalos) utmed Agia Marina.

från 279kr.

Det 3-stjärniga hotellet Angelika Aparthotel har standardfaciliteter. Hotellet anses vara rätt så bra i pris och hotellets rum har bl.a. luftkonditionering, värdeförvaringsbox och pentry.

från 281kr.

Från 281 kronor kan du få ett hotellrum på Phoenix Apartments, ett hotell med faciliteter som är det vanligaste. Detta hotell finner ni i Agios Vasileios (Plakias) i Kreta och har en standard på 2 stjärnor.

Alternativa resmål...

Om Kreta

Kreta är Greklands största ö och ett välbesökt turistparadis. Här finns mängder utav vita stränder och kulturskatter. Kreta har mycket att erbjuda och beroende på var på ön man befinner sig kan man forma sin semester på sitt eget sätt.

På Kreta finns flera olika små orter, en hel del charterorter med sol och bad. Agios Nikolaos är en utav Kretas populäraste orter och passar bra för dem som vill ha den där lite lyxigare känslan, området kan beskrivas som trendigt och finsmakat. Mitt inne i Agios Nikolaos finns en liten lagun, Voulismeni, lagunen ger området en speciell känsla.

En annan turistort på Kreta är Agia Marina som passar perfekt för barnfamiljer, här sträcker sig sandstranden långt och havet glittrar klart. Orten är relativt liten och det går därför inte allt för vilt till ens under högsäsongen. Den lilla byn är charmig och känns genuin, ett perfekt turistmål helt enkelt. Detta är så klart bara två utav Kretas många vackra turistorter. Hotellen på Kreta är många vilket är tur för efterfrågan är stor. Därför är det också bra att vara ute i god tid när du ska söka och boka hotell på Kreta, högsäsongen är under sommaren och då är det en hel del turister som kommer hit.

Hotellen är billiga och det finns något för alla smaker. Priserna ligger runt 1000 kronor per natt, men det kan naturligtvis variera beroende på typ av hotell och plats på ön. Det finns även billigare hotell som inte kostar mer än strax över 500 kronor.

Hotellkarta för Kreta

Karta över Kreta med hotell