Filtrera Hotell

Pris: 114-4750 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rhodos

Hitta de bästa hotellen i Rhodos, Grekland för dig!
Visar 31-45 av 99 hotell i Rhodos. Inga hotell har filtrerats bort!
från 299kr.

Det tvåstjärniga hotellet Hotel Meliton har faciliteter som restaurang, pub och utomhuspool. Hotellrummen är furnerade med det mest huvudsakliga men med TV (Lokala kanaler).

från 309kr.

Hotellet Manousos City Hotel har pool (utomhus), restaurang och bar tillgängligt för sina gäster. Detta hotell är någorlunda bra i pris och rummen är furnerade med det enklaste och med tillgång till värdeförvaring.

från 309kr.

Om faciliteter som restaurang, pool (utomhus) och pub är en stor önskan så kan kanske Oktober Hotel vara hotellet för dig med ett pris från 309 SEK per natt. Du finner detta boende nära Stormästarpalatset i Rhodos med en standard på två stjärnor.

från 317kr.

För sol och bad i Rhodos kan Ibiscus Hotel som ligger precis intill beachen vara ett tänkvärt val. Detta boende är 4-stjärnigt och är byggt vid gatan Nisyrou Street med en kostnad från 317 SEK.

från 319kr.

Strandhotellet Pylea Beach Hotel har restaurang, bar och utomhuspool tillgängligt för sina gäster. Detta boende är relativt bra i pris och rummen är försedda med exempelvis luftkonditionering, TV (Lokala kanaler) och värdeförvaring.

från 319kr.

Ampelia Beach har en prislapp från 319 kronor per hotellrum och har bekvämligheter som till exempel pool (utomhus), bar och massagebehandling. Det är nära Kiotari strand i Rhodos som du hittar detta trestjärniga hotell.

från 333kr.

Det extremt billiga hotellet Forum Beach har en prislapp från 333 kr per hotellrum och har faciliteter som bl.a. massage, hälsoklubb och restaurang. Det är i Rhodos (Ialyssos) som du stöter på detta fyrstjärniga boende.

från 338kr.

Mitsis Grand Hotel, ett flott hotell nära Rhodos akvarium längs med gatan Akti Miaouli and Papanikolaou. Detta hotell är perfekt för er som vill ha en lyxigare semester med t.ex. kemtvätt och inomhuspool.

från 342kr.

Sandstranden i Rhodos finnes nära Blue Sky city beach hotel. Det 4-stjärniga boendet finns på gatan Psaropoula Square Psaroula Beach med priser från 342 SEK.

från 358kr.

Sandstranden i Rhodos ligger inte långt ifrån Eden Roc Resort Hotel. Det fyrstjärniga boendet finnes på gatan Kalithea Avenue med en kostnad från 358 kronor.

från 374kr.

Med en trestjärnig klass hittar du rum från 374 svenska kronor på hotellet Marathon Hotel. Hotellet tillhör inte de mest billiga valen och ni stöter på det i Rhodos (Kolymbia).

från 380kr.

Boendet Porto Angeli Beach Resort har nära till beachen i Rhodos. Detta strandhotell har en standard på 4 stjärnor, är byggt längs med gatan Stegna Bay och har ett pris från 380 SEK.

från 386kr.

Sandstranden i Rhodos hittas precis intill Sun Beach Resort Complex. Detta hotell har en kostnad från 386 kr och ni hittar det 4-stjärniga hotellet på gatan Ialyssos Beach.

från 387kr.

Önskar ni koppla av med pool utomhus, pool inomhus och massagebehandling? I så fall kan kanske spahotellet Blue Sea Beach Resort vara för dig. Det är längs med vägen Rodou Falirakiou nära Faliraki vattenpark som ni stöter på detta fyrstjärniga spahotell.

från 388kr.

Kresten Palace är ett billigt hotell som kostar från 388 SEK per hotellrum och där ni får tillgång till bekvämligheter som gym, torrbastu och restaurang. Detta boende har fyra stjärnor som standard och ligger nära Kallitheas källor i Rhodos.

Alternativa resmål...

Om Rhodos

Rhodos är en utav Greklands många underbara öar och ett mycket populärt turistmål. Som så många av Greklands paradisöar finns här verkligen något för alla smaker. För barnfamiljen finns här långgrunda stränder med vacker sand och glittrande vatten. För den som vill släppa loss om nätterna är Rhodos perfekt för festande, då skall man framför allt hålla sig i staden Rhodos. Men staden är inte bara för den som vill slå klackarna i taket, Rhodos stad har mycket att erbjuda. Vägarna är slingriga och att ägna en dag att gå vilse bland så butiker och vackra hus kan vara en riktigt upplevelse. Gamla stan är fantastisk med sin 500 år gamla ringmur och magnifika hamn här hittar vi även Stormästarens palats som är ett enormt slott som byggdes på 1400-talet.

På Rhodos går det att göra många arkeologiska upptäckter för den som är intresserad utav det, här finns en hel del gamla byggnader ända ifrån antiken.

Det finns även många utflyktsmål som inte inkluderar några ruiner, här finns oerhört vacker natur som verkligen är värd att utforska. Hotell finns det naturligtvis hur många som helst av på Rhodos, de ligger utspridda över ön och chansen är mycket liten att du inte lyckats hitta något du tycker om. Priserna är billiga och ligger på ungefär 1000 kronor per natt, ibland till och med ännu mindre. Tänk på att många vill besöka Rhodos på sommaren och det är bra att vara ute i god tid när man skall boka hotell.

Hotellkarta för Rhodos

Karta över Rhodos med hotell