Filtrera Hotell

Pris: 118-2067 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Aten

Hitta de bästa hotellen i Aten, Grekland för dig!
Visar 151-158 av 158 hotell i Aten. Inga hotell har filtrerats bort!
från 1013kr.

NJV Athens Plaza Hotel är ett elegant hotell med förtrollande miljö nära Benakimuseet på vägen Constitution Square Syntagma. Under din lyxiga tid på lyxhotellet kan du ta del av exempelvis lyxfaciliteter.

från 1034kr.

Detta lyxiga hotell med namnet Sofitel Athens Airport påträffar ni utmed Athens International Airport nära Metropolitan Expo. Detta hotell är perfekt för er som önskar en lyxigare tillvaro med t.ex. kemtvätt och företagscenter.

från 1075kr.

Det 4-stjärniga och populära hotellet New Hotel är väl omtyckt av hotellgästerna. Detta boende är byggt nära Akropolis på vägen Filellinon St Syntagma i Aten.

från 1083kr.

Från 1083 kr kan ni få ett hotellrum på Civitel Olympic Hotel, ett hotell med faciliteter som är det vanligaste. Det är nära Atens Olympiska Stadium som du påträffar detta fyrstjärniga logi.

från 1324kr.

The Acropolis Museum och Acropolis (Akropolis) är populära sevärdheter som du hittar nära detta fyrstjärniga logi. Det är nära Parthenon i Aten som du stöter på O&B Athens Boutique Hotel, ett boende med priser från 1324 svenska kronor som billigast.

från 1342kr.

Det 5-stjärniga och populära spahotellet Hilton Athens är mycket uppskattat av tidigare boende. Det är ett hotell som hittas nära Benakimuseet längs med gatan Vassilissis Sofias Avenue i Aten.

från 1702kr.

Bo drömlikt under ditt besök i Aten på det femstjärniga hotellet King George Palace. Rummen på hotellet kan du hyra från 1702 kronor och du hittar hotellet nära Benakimuseet i Aten.

från 2067kr.

Hotel Grande Bretagne är ett femstjärnigt hotell i Aten med en sagolik stuk. Det är nära Benakimuseet i Aten som ni stöter på boendet och där ni kan boka rum på hotellet från 2067 svenska kronor och uppåt.

Alternativa resmål...

Om Aten

Aten är Greklands huvudstad och perfekt för dig som vill uppleva Grekland utan att det måste vara en bad-semester. Att besöka Aten är som att befinna sig i två tidsepoker på samma gång. För även om Aten är en mycket modern och bekväm stad så finns antikens greker alltid där och andas dig i nacken. För den som är intresserad av denna tid, dess konst och arkitektur är Aten ett paradis. Den som inte intresseras av antikens greker kommer antagligen att göra det när denne lämnar staden.

Den mest kända och antagligen mest häpnadsväckande sevärdheten i Aten är utan tvekan Akropolis, berget som sträcker sig 156 meter över havet. Namnet Akropolis kommer ur den gamla grekiskan och betyder 'högst' (akros) och 'stad' (polis). På Akropolis hittas Parthenon som är det största av de tempel som finns på Akropolis. Templet byggdes 433 f.k och är en hyllning till Pallas Athena. På Akropolis finns även två andra tempel Iktinos och Kallikrates.

Men du behöver inte springa runt och titta på gamla tempel som det enda du gör när du är i Aten, som är en levande stad med ett rikt nöjesliv. Här är det inte svårt att koppla av och bara ha roligt. Hotell finns det även en hel del utav i Aten och de flesta är dessutom riktigt billiga att söka och boka. Ju längre utanför Atens centrum du kommer desto billigare hotell går det att hitta. Men det finns även billiga hotell inne i Aten att boka som inte kostar mer än en tusenlapp per natt.

Hotellkarta för Aten

Karta över Aten med hotell