Filtrera Hotell

Pris: 226-7577 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Ischia

Hitta de bästa hotellen i Ischia, Italien för dig!
Visar 16-30 av 43 hotell i Ischia. Inga hotell har filtrerats bort!
från 399kr.

Det företagsvänliga Best Western Regina PalaceTerme är ett fyrstjärnigt hotell på vägen Via Edgardo Cortese. Hotellrummen har ett pris från 399 SEK per dygn och på hotellet finns bland annat bolagsanpassade tjänster som större konferensrum och rum för konferens.

från 407kr.

Passa på och svettas med träningslokalen på det 2-stjärniga Parco Hotel La Rosa under tiden du ej kopplar av i Ischia. Rummen på hotellet har ett pris från 407 SEK och har exempelvis värdeförvaring, Internetanslutning och luftkonditionering.

från 425kr.

Hotel Mare Blu ligger nära badstranden i Ischia med fint plats för att bada. Hotellet är fyrstjärnigt och är beläget längs med vägen Via Pontano med en kostnad från 425 kr.

från 429kr.

Ganska nära sevärdheterna Giardini Ravino och Chiesa del Soccorso ligger Il Gattopardo Hotel Terme & Beauty Farm, ett fyrstjärnigt strand-hotell som är bättre än många andra. Det är nära Cava dell'Isola-stranden längs med vägen Via G. Mazzella som boendet ligger.

från 441kr.

Bekvämligheter som bar, massage och pool (inomhus) hittar du på hotellet Villa Angela. Det är nära Cava dell'Isola-stranden och på gatan Via Provinciale Panza som ni påträffar detta trestjärniga boende.

från 441kr.

Flera omtyckta matställen i Ischia finnes inom ett kort gångavstånd till hotellet Sorriso Thermae Resort & Spa. Hotellet har fyra stjärnor i hotellstandard och påträffas nära Citara-stranden med en pirslapp från 441 kr.

från 493kr.

Villa Durrueli Resort & Spa är ett spahotell med avkopplande faciliteter som massagebehandling, hälsoklubb och utomhuspool. Detta underbara spahotell med 4 stjärnor är stationerat vid gatan Traversa V Mirabella nära Stiftsmuseet Museo Diocesano.

från 507kr.

På Hotel Le Querce Thermae & Spa kan ni gå ner i varv med magnifika spa-faciliteter som pool inomhus, utomhuspool och massagebehandling. Det är på Via Baldassarre Cossa nära Termalparken Castiglione som du hittar detta 4-stjärniga spahotell.

från 523kr.

Aragona Palace Hotel & Spa är ett omtyckt hotell med flera tillfredställda hotellgäster och ligger nära Ischias hamn. Hotellstandarden är fyrstjärnig för detta boende och anses varken vara dyrt eller billigt för ett hotellrum i staden.

från 529kr.

På hotellet Hotel La Ginestra får ni tillgång till faciliteter som bland annat restaurang, pool utomhus och bar till en kostnad från 529 svenska kronor. Ni hittar detta hotell nära Banana Beach i Ischia med en hotellstandard på 3 stjärnor.

från 546kr.

Hotellet Hotel Belvedere ligger inom gångavstånd till många toppkrogar i Ischia. Hotellrummen har priser från 546 svenska kronor per dygn och det är nära Banana Beach som ni du stöter på detta hotell.

från 561kr.

Hotel Carlo Magno är ett behagligt hotell med sunda spabehandlingar med 4 stjärnor i betyg nära Giardini la Mortella. Det är längs Via Baiola som ni hittar detta boende och det hör till ett mellansegment i pris med 561kr per hotellrum.

från 601kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Villa Carolina finner du nära Chiesa del Soccorso i Ischia. Ni finner det beläget på Via Marina och det hör inte till de billigaste hotellen i Ischia, utan hör snarare till mellansegmentet med ett pris från 601 kr.

från 657kr.

Nära till ett bad i havet får du på Hotel Ulisse som är byggt precis intill beachen i Ischia. Det är längs med vägen Via Champault som du stöter på detta boende med tre stjärnor och till ett pris från 657 svenska kronor.

från 667kr.

Det fyrstjärniga strandhotellet Hotel San Giorgio Terme är ett hotell som bara är beläget en liten bit bort ifrån sevärdheterna Nitrodi Hot Springs och Maronti Beach. Det är i Barano D'Ischia (Sant'Angelo) utmed vägen Via Maronti som detta boende hittas.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Ischia

Karta över Ischia med hotell