Filtrera Hotell

Pris: 226-7577 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Ischia

Hitta de bästa hotellen i Ischia, Italien för dig!
Visar 31-43 av 43 hotell i Ischia. Inga hotell har filtrerats bort!
från 729kr.

Det fyrstjärniga hotellet Hotel Continental Mare har faciliteter som bar, pool utomhus och gym. Detta hotell anses vara ett bra boende och hotellets rum har det vanligaste men med tillträde till AC.

från 735kr.

Miramare E Castello Hotel är ett romantiskt och lyxigt spahotell med lugna faciliteter som pool (inomhus), hälsoklubb och torrbastu. Det är nära Stiftsmuseet Museo Diocesano längs med gatan Via Pontiano I som ni stöter på detta femstjärniga spahotell.

från 949kr.

Om bekvämligheter som pool (inomhus), torrbastu och pool utomhus är en stor önskan så kan kanske Punta Chiarito Resort vara hotellet för dig med en kostnad från 949 svenska kronor per natt. Det är nära Banana Beach i Ischia som ni påträffar detta fyrstjärniga hotell.

från 1063kr.

Gäster på Solemar Terme & Beach har ett kort avstånd till att kunna sola vid beachen i Ischia. Detta hotell kostar från 1063 svenska kronor och ni finner det fyrstjärniga hotellet på vägen Via Battistessa.

från 1112kr.

Nära Banana Beach ligger hotellet Torre Sant'Angelo vilket har en trestjärnig standard. Du hittar det byggt på Via Fumerie och tillhör inte sällskapet av boenden som är mest billiga i Ischia med ett pris från 1112 kronor.

från 1137kr.

Spahotellet Hotel Continental Ischia har avkopplande faciliteter som pool (utomhus), torrbastu och pool inomhus. Du hittar detta 4-stjärniga spahotell nära Stiftsmuseet Museo Diocesano längs med Via Michele Mazzella.

från 1205kr.

På Hotel Parco Smeraldo Terme kan ni relaxa med underbara spaaktiviteter som hälsoklubb, inomhuspool och utomhuspool. Spahotellet har fyra stjärnor i standard och ni hittar det i Barano D'Ischia (Sant'Angelo) på gatan Via Maronti.

från 1285kr.

Giardino Eden är ett trestjärnigt boende med priser från 1285 SEK per rum. Det är nära Guevaratornet i Ischia som ni hittar hotellet.

från 1748kr.

Det är nära Stiftsmuseet Museo Diocesano vid Via Emanuele Gianturco som ni springer på Grand Hotel Excelsior Terme, ett lyxigt hotell för ett glamoröst boende. Med bastu, pool utomhus och flotta bekvämligheter blir standarden högklassig.

från 2277kr.

Återuppliva amouren i Ischia med det mysiga och femstjärniga hotellet Mezzatorre Resort And Spa. Rummen kan ni reservera från 2277 svenska kronor och du hittar hotellet nära Bay of Saint Montano i Ischia.

från 2337kr.

Boendet Da Maria har inte långt till sandstranden i Ischia. Detta strandhotell har en standard på en stjärna, ligger vid Via Cartaromana och har ett pris från 2337 kronor.

från 3037kr.

Detta hotell hittar du nära Chiesa del Soccorso, har fyra stjärnor i standard och hotellets rum har tillbehör som t.ex. safebox, AC och TV (Lokala kanaler). Hotel Nettuno är namnet på hotellet och det går att lägga beslag på ett rum från 3037 kronor under lågsäsong.

från 7577kr.

Punta Molino Hotel Beach Resort and Spa är ett förtrollande vackert hotell med 5 stjärnor, ett utmärkt alternativ för det nyblivna paret. Rummen kan ni boka från 7577 svenska kronor och du hittar hotellet nära Stiftsmuseet Museo Diocesano i Ischia.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Ischia

Karta över Ischia med hotell