Filtrera Hotell

Pris: 160-2445 kr
Standard
Bekvämligheter på hotellet
Bekvämligheter på rummen
Teman för hotell
Sortera

Billiga Hotell i Rimini

Hitta de bästa hotellen i Rimini, Italien för dig!
Visar 16-30 av 63 hotell i Rimini. Inga hotell har filtrerats bort!
från 290kr.

Nära beachen i Rimini finner ni Riviera Mare Beach Life Hotel som är optimalt för dig som väldigt snabbt vill ta plats och koppla av. Boendet är trestjärnigt och finnes längs med Viale G. Dati Viserba med en kostnad från 290 SEK.

från 296kr.

Från Best Western Hotel La Gradisca har du inom gångavstånd till flera välbesökta sevärdheter som till exempel Basilica Cattedrale (Tempio Malatestiano) och Antica Pescheria di Piazza Cavour. Detta fyrstjärniga hotell finnes på vägen Viale Fiume i Rimini.

från 297kr.

Hotel Royal Plaza, ett prisvärt hotell med fyra stjärnor som inte är beläget långt ifrån sevärdheter som Arco d'Augusto och Rimini Dolphinarium. Detta hotell hittas nära Tempio Malatestiano längs vägen Via Trieste.

från 301kr.

Hotel Mutacita är ett hotell i Rimini med en hel del riktigt bra matställen inom gångavstånd. Det är i Rimini (Miramare) som detta 3-stjärniga hotell finns med rum från 301 kronor.

från 304kr.

Detta är ett mycket billigt strand-hotell med en standard på 4 stjärnor i Rimini (Rivabella) och hotellrum med exempelvis luftkonditionering, safebox och minibar. På Hotel Imperial Beach kan du få tag på ett rum på hotellet för 304 kronor.

från 304kr.

Hotel Accademia är ett extremt billigt hotell i Rimini med en hel del omtyckta matställen inom kort avstånd. Detta boende har fyra stjärnor i klass och ni hittar det i Rimini (Rivabella) med ett pris från 304 kr för ett rum.

från 304kr.

Med komfortabel övernattning och en hotellstandard på 3 stjärnor har du inte långt till de välbesökta attraktionerna Arco d'Augusto och Basilica Cattedrale (Tempio Malatestiano). Med hotellrum från 304 SEK och uppåt är Hotel Moderno inte en del av de mest billiga, men har en bra placering nära Tempio Malatestiano i Rimini.

från 315kr.

På Hotel Sovrana kan ni koppla av med underbara spafaciliteter som spabehandlingar. Det är nära Tempio Malatestiano längs med vägen Via Misurata som ni stöter på detta fyrstjärniga spahotell.

från 334kr.

Beachen i Rimini finns precis intill National Hotel. Hotellet har en kostnad från 334 kr och ni stöter på det fyrstjärniga boendet på gatan Viale Americo Vespucci.

från 334kr.

Flera populära restauranger i Rimini finns nära det billiga hotellet Astoria Suite Hotel. Hotellet har 4 stjärnor i hotellstandard och ni stöter på det nära Tempio Malatestiano med en kostad från 334 svenska kronor för ett rum.

från 341kr.

Suite Hotel Litoraneo är ett hotell beläget nära Augustus båge och nära sevärdheterna Arco d'Augusto och Basilica Cattedrale (Tempio Malatestiano). Med en standard på fyra stjärnor betraktas detta boende vara bland de billigare alternativen för sin klass.

från 364kr.

Relativt nära sevärdheterna Bagno 81 No Problem och Bagno 124 - Mario e Luca ligger ett 4-stjärnigt hotell vid namn Hotel Levante som bedöms vara bättre än många andra. Det är på vägen Viale Regina Elena nära Augustus båge som du finner detta hotell.

från 372kr.

Hotellet Residence Algarve är byggt i Rimini (Viserba) med en två standard. Det är på Viale Rossini a som du hittar detta boende och med en kostnad på 372 kronor per natt vilket bedöms som en normal prisnivå.

från 372kr.

Många populära matställen i Rimini är byggt nära hotellet Hotel Ambasciatori. Boendet har fyra stjärnor i klass och påträffas nära Tempio Malatestiano med en pirslapp från 372 SEK.

från 372kr.

Med ett litet gångavstånd till välbesökta turistattraktioner som Mercato Cittadino di Rimini och Basilica Cattedrale (Tempio Malatestiano) kanske hotellet Residence Hotel Parioli ett fint alternativ. Boendet har en standard på tre stjärnor och ni hittar det längs med Viale Vittorio Veneto i Rimini.

Alternativa resmål...

Hotellkarta för Rimini

Karta över Rimini med hotell